2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 72
- chevron_right
tie baltie kas avatara?
Tie paši.
Kad Tu teici, ka pakāsi moldingus es padomāju, ka durvīm... Bet bamperim tāds nieks viens ir
Un tā
Un tā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Thx M moldingi durvīm un tml štrunti būs, kad toč vairs nebūs kur naudu likt priekš mašīnas.Linda rakstīja:Kad Tu teici, ka pakāsi moldingus es padomāju, ka durvīm... Bet bamperim tāds nieks viens ir
Un tā
Ko lai iesāk ar diskiem? Viņi visi balti nokrāsoti. Lai dabūtu ,piemēram ,orǧinālkrāsā un ar pulētu plauktu ir jāsmilšo un jāpārkrāso ? Bet kā to plauktu atrestaurēt?
Bet nez vai tam pietiks finanses , jo tehniskie uzlabojumi primārie joprojām.
gan jau visticamāk kaut ko sakrāsošu atkal
Bet nez vai tam pietiks finanses , jo tehniskie uzlabojumi primārie joprojām.
gan jau visticamāk kaut ko sakrāsošu atkal
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Rīt ja būs laika pie kompa dirnēt (gan man, gan Tev ), atsūti man bildes un uz Photoshopa varu šo to uzmest... Ienāca prātā variants, ko varētu ar krāsām izspēlēt.
Paldies Nixonam lielumliels
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais varijants labākais no šiem trim.
Tas 69 gan kautkā nevietā izskatās.
Visas šitās fluo krāsas diskos pēc baigā šķūninga velk, manuprāt.
Man tas arī vislābākgreen garage rakstīja:Pēdējais varijants labākais no šiem trim.
Nu tas cipars mošk nebūs.
Nu vēl jau pats brauc, nav jāvelkKlibikis rakstīja:Visas šitās fluo krāsas diskos pēc baigā šķūninga velk, manuprāt.
A man pirmais iepaatikas.Ridlihs rakstīja:Paldies Nixonam lielumliels
jū tad jau puse ārzemnieku ar saviem evo, subāriem, emkām un vēl tonu mašīnām, kuras te LV retais var atļauties, ir sašķūnējuši savus dampjus ar fluo krāsāmKlibikis rakstīja:Visas šitās fluo krāsas diskos pēc baigā šķūninga velk, manuprāt.
BMW-Big Money Waste
Dzeltenais labsss
vienīgi tas , ka ar BMW tas viss jādara šausmīgi pārdomāti, jo šķūnings sit acīs 4x asāk nekā , ja tā pat , piemēram, sačakarēts japānisSlim rakstīja:jū tad jau puse ārzemnieku ar saviem evo, subāriem, emkām un vēl tonu mašīnām, kuras te LV retais var atļauties, ir sašķūnējuši savus dampjus ar fluo krāsāmKlibikis rakstīja:Visas šitās fluo krāsas diskos pēc baigā šķūninga velk, manuprāt.
Arī visiem taviem nosauktajiem tādi diski piestāv saskaņoti ar auto krāsu (doma tāda, ka krāsas sader kopā). Nu melnā man liekās nav tā krāsa, kas sader kopā ar fluo. Arī visi sportinieki/ rally vāģi manās acīs šādā kombinācijā nesader. No offence, manas domas :PSlim rakstīja:jū tad jau puse ārzemnieku ar saviem evo, subāriem, emkām un vēl tonu mašīnām, kuras te LV retais var atļauties, ir sašķūnējuši savus dampjus ar fluo krāsāmKlibikis rakstīja:Visas šitās fluo krāsas diskos pēc baigā šķūninga velk, manuprāt.
Domāju ka 1mais un 3šais variants ir okay
nu es arī par trešo laikam
nu visi varianti izcelsies
nixons ari savas naklenes uzfotoshopeja tev uz logu?
nixons ari savas naklenes uzfotoshopeja tev uz logu?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …