540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 56
- chevron_right
Man šķiet , ka būs kaut kāds b30 hybrīds . Ar m3 ieplūdi / izplūdi .
es jūtu ka būs legal v8.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vai tik nebūs M5 motors no Aivja 328?
Šķiet ka es palaidu garām ieplūdi pa labu ciparu..
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
jenchs rakstīja:Šķiet ka es palaidu garām ieplūdi pa labu ciparu..
Jap, viss ir rezervēts,un notirgots šodien nodarbošos ar downgreidošanu.., kad swapošu iekša jauno dzinēju, veco m52b25 ar origīnālu 265K noskrējienu, ejošiem dačikiem, ēlļu neēdošu arī varēs pa ļoti labu ciparu nopirkt...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
ahh, pašam viens b25 izjaukts swaps jau mētājās.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Šodien salikts ar stock m52 ieplūdi, tukšgaitu pārlej, bet kopumā darbojās labi, jasadabūn vel gofra un gaisa masas mērītājs, iespējams vel adaptēsies tā kā ja nu kādam ir beigts gaisa masas mērītājs no m52b25-b28 , reāli vajag tikai korpusu, iekšas ielikšu no sava, un vel ar izoleni tunejama gofra no m52b25-b28 tad droši piedāvājiet, šajā dzinējā investēts vairs netiks, tikai tik cik degvielai līdz izņemšanai. Video ar traktora skaņu
https://www.youtube.com/watch?v=FfrCl1e ... e=youtu.be
Tā kā beidzot esmu salocījis piķi par jauno dzinēju ielikšu foto būs S50B30 dzinējs vel jāsagaida, kārtējo reizi paldies aivis328
Topikam plānos neliels ziemas miegs, jāpievēršas vairāk piķa pelnīšanai un studijām kas pēdējās dienās tika pamestas malā, un pavasari ,vasaru sākšu swapot iekšā jauno dzinēju. Tad arī 'bus iespēja nopirkt veco m52 par limonādi..
https://www.youtube.com/watch?v=FfrCl1e ... e=youtu.be
Tā kā beidzot esmu salocījis piķi par jauno dzinēju ielikšu foto būs S50B30 dzinējs vel jāsagaida, kārtējo reizi paldies aivis328
Topikam plānos neliels ziemas miegs, jāpievēršas vairāk piķa pelnīšanai un studijām kas pēdējās dienās tika pamestas malā, un pavasari ,vasaru sākšu swapot iekšā jauno dzinēju. Tad arī 'bus iespēja nopirkt veco m52 par limonādi..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Zinot tevi cik esi pedants motortelpas ziņā,tad šeit šaubu nav,ka jaunais dzinējs tiks skaisti un kvalitatīvi - ar apgreidiem ieswapots
Instagram - Sandis_e36
Pareizā izvēle
Tiesam prieks ar tevi sadarboties;)
Beidzot zem mpower motora vaka ar buus ista mpower :)
Beidzot zem mpower motora vaka ar buus ista mpower :)
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …