dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 130
- chevron_right
Gan jau daudz izdarītu darbu pa visu nakti. RESPEKT vecīt, vot to es saucu par e36 entuziastu.
Par dzinēju, malači !!! redzēju un pa tiešām izskatās kā jauns .dogMa rakstīja:Mēs ejam gulēt..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tad jau dogma nokraso bloku un galvu auto krasaa lai smukaaks :)
Ruu rakstīja:Gan jau daudz izdarītu darbu pa visu nakti. RESPEKT vecīt, vot to es saucu par e36 entuziastu.
Viņam vienkārši vairs nav atpakaļceļa!
Labi, ka savstarpēji foruma lietotāji ir lojāli un gatavi vienmēr palīdzēt!
Kā dogMa pats teica- bez palīdzīgām rokām tas viss stāvētu uz vietas (kaut kā tā viņš teica)!
Pēdējais labojis erda - 27 Nov 2011, 12:49, kopā labots 1 reizi.
he, he, he, viņš tagad saldi čuč noteikti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pa vakardienu.. :)
Sākās ar to, ka atvedās galva un bloks no slīpēšanas.
Tad tika notīrīti, nopulēti un pietrīti vārsti. Izpulēti ieplūdes, izplūdes kanāli - galva izskatās kā jauna
Vedot 3.00 uz DINAZ diennakts mazgātuvi, izrādījās, ka čaļi jau mājās Nu, neko, paši mazgājām - līdz šim smirdu pēc benzīna un brake cleaner'a Vakara noslēgumā tika notīrīti virzuļi un blokā saliktas visas iekšas (kloķene, virzuļi ar klaņiem) un uzlikts priekšējais vāks
Foršs vakars un nakts, un vēl labāks miegs līdz tumsai
Sākās ar to, ka atvedās galva un bloks no slīpēšanas.
Tad tika notīrīti, nopulēti un pietrīti vārsti. Izpulēti ieplūdes, izplūdes kanāli - galva izskatās kā jauna
Vedot 3.00 uz DINAZ diennakts mazgātuvi, izrādījās, ka čaļi jau mājās Nu, neko, paši mazgājām - līdz šim smirdu pēc benzīna un brake cleaner'a Vakara noslēgumā tika notīrīti virzuļi un blokā saliktas visas iekšas (kloķene, virzuļi ar klaņiem) un uzlikts priekšējais vāks
Foršs vakars un nakts, un vēl labāks miegs līdz tumsai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nebūs žēl smērēt to motoru ar eļļu? Varbūt labāk saliec un noliec sekcijā aiz stikla?
Es jau to pašu saku, ka būs žēl to darbināt
Nošitā varētu uztaisīt BlingBling mēbeli!
Beidz, pulējot vārstus, ik pa laikam viens otrs apžilba
labs, ar gribeeju teikt ka vaarsti zilbina :) saliec un peectam izjauc peec 50 k km un buusu apbeedinaats ka atkal tas kluvis melns :D
Ha Ja vēlreiz būs jājauc, tad izdzēsīšos no tejienes
tu nevari! tu nes atbildību līdz mūža galam!
oo, jāā, vārstu pulēšana! Jēli pirksti nav?
cepuri nost
pasam noteikti ka prieks pamatigs par paveiktajie mdarbiniem ne!
kad bushu lv uz kadu sabraucienu, uzsauksu tev kasti alus, ar norunu ka izdzersi viesu vienaa vakaraa
pasam noteikti ka prieks pamatigs par paveiktajie mdarbiniem ne!
kad bushu lv uz kadu sabraucienu, uzsauksu tev kasti alus, ar norunu ka izdzersi viesu vienaa vakaraa
...
man ar pirmo projektu ta bija,viss bija sapulēts un apmainīts motors izskatijās kā jauns,izņemot varstu vāka blīvi,un pie pirmā šķīliena viss tik jauki nogāzts ar eļļu gar vārstu vaku
nu darbi notiek vienkārši monstrā!!!
jaa, apnemibas Marim netrukst
Paldies, paldies :)
Apņēmība ne tikai man ir, bet arī maniem palīgiem!
Godīgi sakot, pulēšana bija viens no ātrākajiem procesiem - vārsts ielikās pneimatiskajā drēmelē un ātri vien tika nopulēts, vairāk sagādāja čakaru vārstu trīšana :)
Armand, bez problēmām (dlight)
Šodien pīpējot un apdomājot vakardienu, salikās vārstu blīvslēgi un vārsti :)
Apņēmība ne tikai man ir, bet arī maniem palīgiem!
Godīgi sakot, pulēšana bija viens no ātrākajiem procesiem - vārsts ielikās pneimatiskajā drēmelē un ātri vien tika nopulēts, vairāk sagādāja čakaru vārstu trīšana :)
Armand, bez problēmām (dlight)
Šodien pīpējot un apdomājot vakardienu, salikās vārstu blīvslēgi un vārsti :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 130