E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 57
- chevron_right
Nopērc E38
cipruss18 rakstīja:negribu pashlaik neko taisiit.pec sezonas atklashanas likshu vinju zem koka lai stav kopa ar alfu un gaida (varbut) kadreiz ,ka kko darishu ar vinju
divaini
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... blnbx.html moš šādu?cipruss18 rakstīja:var sakt piedavat 2.5 pilnu komplektu dzinejam
ja cena salda,tad ari 2.8 deres
priekshroka m52b25 dzinejam ar 413 vadibu
paņem saabu areo, nočipo, uzšauj gāzi un mauc, ies lupatā labi (2.8i un 3.0i bmw otdihaet) patēriņs ar maku pārāk netukšos, skats ar nav no pretigākajiem mašīnai, vienīgi piedziņa nepareizā
labākais interneta warriors
Sodien tika uzliktas lupinjas .baiga abida ka braucot majaas pagalmaa atlauzu vinu.liksu tikai uz svetku dienam
izlaidu fas lap un sapratu ka vadamiba ar e46 plauktiem,pirkstiem un poli buksem ir daaaudz labaka par stock e36.sture tik asa un paklausiga.un varu pateikt godigi,compakt ir visprecizaka vadamiba salidzinosjmhi ar kupeju un sedanu.
sodien atkal kkadas simpatijas paradijas pret so auto.par cik darbs dos darba auto,tad shis tiks nolikts malina
izlaidu fas lap un sapratu ka vadamiba ar e46 plauktiem,pirkstiem un poli buksem ir daaaudz labaka par stock e36.sture tik asa un paklausiga.un varu pateikt godigi,compakt ir visprecizaka vadamiba salidzinosjmhi ar kupeju un sedanu.
sodien atkal kkadas simpatijas paradijas pret so auto.par cik darbs dos darba auto,tad shis tiks nolikts malina
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Redzeju ka brauci
sorry Cipruss bet tavs kompakts izskatas pec konkretas srotes
viss kas pa rokai tiek skruvets klat katra detalja sava krasa
tjipa drift masin tad taa var
sorry bet laikam esmu par vecu prieks sada tjipa skaistuma
Instagram INDIGAIS
Nu tas viss tak tiks labots.slinkums bija kko krasot.un pa lielam ta nav masina driftam
aivi apsolos sakrasot bet noteikti ne sho bamperi
aivi apsolos sakrasot bet noteikti ne sho bamperi
ar kompatu pa brugji
Kaut ko līdzīgu es dzirdēju no večiem, kuri stāvēja pretī viņa mašīnai. Gadījumā tu tas nebiji? :)aivis328 rakstīja:sorry Cipruss bet tavs kompakts izskatas pec konkretas srotes
Lupa paliks balta.un man vienalga ko citi domaa
man besi ka liek prieksa un aizmugure savadakus diskus
iznjemot bamperi cita krasa,kas vel tur ir uzlikts ka pagadas?
ar kompatu pa brugji
principā jau po, bet nah*jam speciāli taisīt, lai izsktās pretīgi?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
katram sava gaume!Ridlihs rakstīja:principā jau po, bet nah*jam speciāli taisīt, lai izsktās pretīgi?
Kas tiesi tur ir pretigs?
Bampers citaa kraasaa?
Un ridlih man iemest bildes ar taviem ex diskien un interesantajiem experimentiem?
un pa lielam man pasam patik kopskats.taa kaa stress free
Bampers citaa kraasaa?
Un ridlih man iemest bildes ar taviem ex diskien un interesantajiem experimentiem?
un pa lielam man pasam patik kopskats.taa kaa stress free
ar kompatu pa brugji
Nebiju gan Jo esmu tikkai kadi 3500 km no tas vietasCaK rakstīja:Kaut ko līdzīgu es dzirdēju no večiem, kuri stāvēja pretī viņa mašīnai. Gadījumā tu tas nebiji? :)aivis328 rakstīja:sorry Cipruss bet tavs kompakts izskatas pec konkretas srotes
Instagram INDIGAIS
nu paķēmojos drusku , apnika, izbeidzu ( te gan vairāk domāju uzlīmes 'n'shit). par diskiem ? nu nedomāju, ka kādā brīdī biju baigo gateri sataisījis. vajadzēja atstāt koši oranžo variantu un viss. bet nu man palielam po, neinteresē tas vairāk, izspēlējos vienu vasaru, viss.
Bet Tev te ir bezgalīgais stāsts.... tiešām negribas pašam reiz normālu lamatu nevis tikai taisīt tikai gateri gadu no gada jau?
protams, Tavs auto, kā gribi - tā dari, bet jau jau liec te intensīvi bildes/postus, tad arī tīri normāli, kad ir cilvēki izsakās.
Bet Tev te ir bezgalīgais stāsts.... tiešām negribas pašam reiz normālu lamatu nevis tikai taisīt tikai gateri gadu no gada jau?
protams, Tavs auto, kā gribi - tā dari, bet jau jau liec te intensīvi bildes/postus, tad arī tīri normāli, kad ir cilvēki izsakās.
Ka jau teicu,bus jauns darba auto un shis ies atpusties
un gan jau vizuali ari bus kkas cits.
bet pa lielam nedomaju ka bampera krasa sini gadijuma kko izkropljo.ar bildem es te vairs neaizraujos un ar plaaniem ari esmu pieticigs.
un gan jau vizuali ari bus kkas cits.
bet pa lielam nedomaju ka bampera krasa sini gadijuma kko izkropljo.ar bildem es te vairs neaizraujos un ar plaaniem ari esmu pieticigs.
ar kompatu pa brugji
ok, ok, darbojies
neka personiga protamscipruss18 rakstīja:Lupa paliks balta.un man vienalga ko citi domaa
kapec likt moldingu ar nummuru zem moldinaga un nummura vietas?
kapec likt lielas arkas ja ritenji nemaz netiek izviziti? un nestasti ka 10j ir nenormali platie diski
kapec saplestu buferi bija jakraso oranzu?
kapec bija vajdzigi tie konkreti melnie lukturi ar afigenam dritera uzlimem?
laikam jau man so nekad nesaprast kadelj nevar uztaisit visu to gaumigi un ari ar gaumigi uztaisitu masinu var driftet ja ir tada velme vai varbut es atkal ko nezinu jo neesmu drifteris
Instagram INDIGAIS
Sākumā pļūtija virsū Hapo, tagad Ciprusam. Here we go again.....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …