CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 59
- chevron_right
Ja kas, tad es šo auto iegādājos sēdinātu. Zinu kā tas ir. Garāžā nevarēju normāli iebraukt. Tieši tāpēc man stāv viss strandartā un ceru, ka neviens vairāk nejautās, kad sēdināšu. :)
Pēc skata jau daudz labāk
Godīgi sakot CaK, es ar 60/40 sēdinātajām atsperēm braucu tāpat kā citi ar stock.
Vairāk sēdināt gan neatļautos pa LV ceļiem
Godīgi sakot CaK, es ar 60/40 sēdinātajām atsperēm braucu tāpat kā citi ar stock.
Vairāk sēdināt gan neatļautos pa LV ceļiem
Pirms postošu bildes forumā, iedošu tās apstrādāt pjēram
ei čak man jautājums tev,cik tu gribētu par savu e36 ja tirgotuCaK rakstīja:Pirms postošu bildes forumā, iedošu tās apstrādāt pjēram
Ja man rīt būtu jāpārdod, tad droši vien 1500 eur bez ziemas riepām un diskiem.
Pjeer, nooo. Ar sēdinājumu šis vairs nav stock
Labas bildes
Un auto tiešām izskataas kā tikko no rūpnìcas tik vel e36 oem diskus vajag. Ja nemaldos šie e46? Sorry ja kļūdos un jā tos tizlos komentārus delite vajag
Labas bildes
Un auto tiešām izskataas kā tikko no rūpnìcas tik vel e36 oem diskus vajag. Ja nemaldos šie e46? Sorry ja kļūdos un jā tos tizlos komentārus delite vajag
nu čak es domāju mazliet vairāk un neklausies sīkajos runātājosCaK rakstīja:Ja man rīt būtu jāpārdod, tad droši vien 1500 eur bez ziemas riepām un diskiem.
Eu karoch zb jau dzēst jūsu h*iņu, nevienu tas neinteresē.
Šeit tikai sarunas par un ap CaK auto. Cita veida diskusijas Spamā/PMā/telefoniski/dzīvē/whatever.
Edit: Tas jūzeriem, kuru posti pazuda no šī topika.
Šeit tikai sarunas par un ap CaK auto. Cita veida diskusijas Spamā/PMā/telefoniski/dzīvē/whatever.
Edit: Tas jūzeriem, kuru posti pazuda no šī topika.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bāaaaac, pa velti!! 2.5k ne zemākCaK rakstīja:Ja man rīt būtu jāpārdod, tad droši vien 1500 eur bez ziemas riepām un diskiem.
Par bildēm runājot, man bija ideja uzlikt style5 un tad nosēdināt tavu e36, bet tad mani puse forums ienīstu un izēstu no šī foruma
Būtu interesanti tomēr paskatīties kā izskatītos mans autiņš uz st5 diskiem :)
Nu cik nu par velti vai nē, bet es šo auto nopirku par 1300 un ja ņem vērā, ka te ārēji nav nekas pievilcīgs, diez vai kāds maksās vairāk Būtu man tiešām tie st5 diski un vēl M paka, tad cita runa.
Un vispār, es netaisos pārdod. :)
Nu cik nu par velti vai nē, bet es šo auto nopirku par 1300 un ja ņem vērā, ka te ārēji nav nekas pievilcīgs, diez vai kāds maksās vairāk Būtu man tiešām tie st5 diski un vēl M paka, tad cita runa.
Tos st5 uzlikšu un piesēdināšu, bet ne šovakar un rītvakar.CaK rakstīja:Būtu interesanti tomēr paskatīties kā izskatītos mans autiņš uz st5 diskiem :)
Lūk tur jau tas sāls, ka tev ir STOCK, nevis ar nobružātiem bamperiem, sapujušiem kuzaviem, metinātiem reduktoriem, grabošiem motoriem un ķīnas lukturiem (70% ss.lv sludinājumi kas ir zem 2k eur)
es braucu ar 2 cm no zemes un bampera lūpa ir 0.5cm no zemes .es nevaru vairs šo izturēt un pacelšu uz kādiem 4cm . neciešami grūti braukt.vismaz nekad nevar aizmigt pie stūres...skaists auto un patīk īpašnieka domu gājiens.
CaK, par cik ņēmi stock atsperes un kur pirki? Šrotā vai kā? Doma iegādāties komplektu ja nu gadījumā es iegrābjos kaut kāda lowraiderā, pats ja ne ar cita palīdzību pēc tam apgrieztu viņas tā, lai pa Latviju var braukt.
Pjērs rakstīja:Uz ātro, kā būtu ja būtu
2015-27-9--03-07-45.jpg
kad beidzot tautai taps skaidrs, ka pareizs sēdinājums ir ar čutčut augstāku dirsu nekā purnu?
Pareizs? Nezināju, ka tā iedalaEglitis rakstīja:Pjērs rakstīja:Uz ātro, kā būtu ja būtu
2015-27-9--03-07-45.jpg
kad beidzot tautai taps skaidrs, ka pareizs sēdinājums ir ar čutčut augstāku dirsu nekā purnu?
SAVAGES CREW
Tu zini ko runa? Pat autosporta ja nemaldos liek minimali augstaku priekšu par pakaļu lai iegūtu labāku vadāmībuEglitis rakstīja:Pjērs rakstīja:Uz ātro, kā būtu ja būtu
2015-27-9--03-07-45.jpg
gaidm kars komentāru, viņš izstāstīs čo pa čom
Detaļas pirku un remontējos šeit http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=23&t=3325&p=3818255STAR rakstīja:CaK, par cik ņēmi stock atsperes un kur pirki? Šrotā vai kā? Doma iegādāties komplektu ja nu gadījumā es iegrābjos kaut kāda lowraiderā, pats ja ne ar cita palīdzību pēc tam apgrieztu viņas tā, lai pa Latviju var braukt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 59