Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 88
- chevron_right
OK, Style5 ir forši diski un nav masveida produkts.KV_ rakstīja:liec mieraa style 5
Par sudrabotām kūtiņām runājot - manā miestā vispār nevienas tādas nav.
Shodien reanimeets viens orgjinaalais spaarninjsh, kuru uzlikt mana saruuseejushaa vietaa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Veel labak ka jauni!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Ja jaunu detalju apstraadaatu ,taa kaa es apstraadaaju sho veco spaarnu ,tad vinja nekad nesaruuseetu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Atklāj noslēpumu :)
Aplaistīja ar vārnu kāju novārījumu, lasot pretrūsas burvestību no Visvalža Viedā mūžības grāmatas...
Ehh, krāsotājiem tomēr labs darbs, vai ne?
marux rakstīja:Aplaistīja ar vārnu kāju novārījumu, lasot pretrūsas burvestību no Visvalža Viedā mūžības grāmatas...
Nu nevajadzeeja tak visiem izstaastiit to nosleepumumarux rakstīja:Aplaistīja ar vārnu kāju novārījumu, lasot pretrūsas burvestību no Visvalža Viedā mūžības grāmatas...
Veel jaunums ir taads,ka shodien pavisam negaidiiti ienaacaas orgjinaalaas M sliekshnju uzlikas
Taa kaa naaksies tik kraasot un likt virsuu
tev bija taas taisnaas?
Jaa
Sliekshni smuki ies klaat.Orkaans rakstīja:Veel jaunums ir taads,ka shodien pavisam negaidiiti ienaacaas orgjinaalaas M sliekshnju uzlikas
Vēl viena lieta, ko tavam Touringam nevajag. Taisnās ir smukākas (tīri mans subjektīvais viedoklis) un labāk piestāv universālim. Protams, cita lieta, ja vienkārši gribas kaut ko autiņam pamainīt.Orkaans rakstīja:Veel jaunums ir taads,ka shodien pavisam negaidiiti ienaacaas orgjinaalaas M sliekshnju uzlikas
Ja man tadas ienaktu es ari butu pavisam negaiditi pricigs, tu parliecinats ka velies to chakaru, janiem/jaliek jakraso un tt.Orkaans rakstīja:Veel jaunums ir taads,ka shodien pavisam negaidiiti ienaacaas orgjinaalaas M sliekshnju uzlikas
Disku pulesana
Tas ir to veerts..image rakstīja:Ja man tadas ienaktu es ari butu pavisam negaiditi pricigs, tu parliecinats ka velies to chakaru, janiem/jaliek jakraso un tt.Orkaans rakstīja:Veel jaunums ir taads,ka shodien pavisam negaidiiti ienaacaas orgjinaalaas M sliekshnju uzlikas
šajā jautājumā pilnigi piekriitu - vērptie sliekšņi ideāli izskatās..
ko ta spoguli nonemti nost un uzlikti vecie tu tak vinus biji samainijis?Orkaans rakstīja:Visam ir savs labums!!!Vismaz citi taadus neliks un liidz ar to man buus kautkas savaadaaks
Kautkaa piegriezusies taa vienveidiiba
Tu kautko jauc
Shodien nokraasoti jaunie slieksniishi
Visticamaak ,ka riitaa tiks steleeti virsuu .lai sestdien uz tusinju buutu smuks auto
Visticamaak ,ka riitaa tiks steleeti virsuu .lai sestdien uz tusinju buutu smuks auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 88