Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 103
- chevron_right
nu jaa, taa jau ari man liekas ka darishu. jasagaida kad bus liekaks pikjis preks riepam. (nekad muzaa vel neesmu pircis jaunas riepas, tapec tas manliekas ir nezeligi izmests pikjis )
ari sodien sanjemts aizm tilts atpakal no pulverkrasosanas. es ar pokimonstyle neizcelos un paliku pie parastaa satin black.
ari flanchi nopulveroti.
sakumaa kads kadrs kaa sakumaa izstijas... nu kautkaa taa pagaidam...
ari sodien sanjemts aizm tilts atpakal no pulverkrasosanas. es ar pokimonstyle neizcelos un paliku pie parastaa satin black.
ari flanchi nopulveroti.
sakumaa kads kadrs kaa sakumaa izstijas... nu kautkaa taa pagaidam...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Es arī vēlāk ķeršos klāt piekares atjaunošanai Tik skaties un raudi, cik skaisti tas viss
Garšīgi!
Nu japieliek ritenis pie durvim lai varetu pabraukt saniski un paradit ka apaksha ar viss smuks un sapucets Bet ja nopietni
Armand, nebūs pēčāk žēl no garāžas braukt ārā?
vajadzēja pokemonizēt ,bet tā jau gerai
vienigais kas redzes apskatee vecis kad pacels autoVitalx325 rakstīja:Nu japieliek ritenis pie durvim lai varetu pabraukt saniski un paradit ka apaksha ar viss smuks un sapucets Bet ja nopietni
vai ari javadaa spogulis lidzaa, un kapjot araa japastumj zem auto
paldies visiem par labiem komentariem
...
Bet šo tak dari priekš sevis, ne? Galvenais tas apmierinājus, kas rodas, kad šādi sapucē auto!
protams ka preks sevis jau tagat patiik kaa izskatas, kaut vel tikai uz gridas tas tilts staav
...
labi darbi padarīti
Katru reizi, kad izsūc auto, tad ir patīkamām braukt? :) Kaut gan netraucē, acīs nekrīt tie akmeņi, bet patīkami.
skaisti
Tas tomēr nav viens un tas pats!dogMa rakstīja:Katru reizi, kad izsūc auto, tad ir patīkamām braukt? :) Kaut gan netraucē, acīs nekrīt tie akmeņi, bet patīkami.
d[-_-]b
kuriem darbiem tieshi neredzi jeegu?325 BMW rakstīja:Smuki jau ir, bet cik daudz daļai padarīto darbu ir jēga, tas gan hz
...
tos flančus varētu uzlikt uz sviestmaizes un pat apēst skaisti te viss vnmr ir risinājies ap šo auto:)
apest flanchus
lai nebutu oftopiks, sastukjetas visas esoshas bukses tiltam. vel tik japieliek punkts ar dazam trukstoshajam...
lai nebutu oftopiks, sastukjetas visas esoshas bukses tiltam. vel tik japieliek punkts ar dazam trukstoshajam...
...
Nez cik ilgi piekares sviras un tilti izturetu ja vinjus bmw rupnica neapstradatu ne ar ko325 BMW rakstīja:Smuki jau ir, bet cik daudz daļai padarīto darbu ir jēga, tas gan hz
Flanči ir alumīja? Gribētos redzēt vai viņi izskatīsies tikpat smuki cik tgd pēc tam kad pāris reizes tiks uzlikti diski virsū...
Nez cik 10tus gadu plānots braukt vēl ar konkrēto auto, lai tās sviras vajadzētu tā apstrādāt (neesmu vnk redzējis, ka kādam tās tik traki sarūsētu, ka pat vajadzētu mainīt (iespējams, ka neesmu saskāries ar tik lieliem vrakiem)... Drīzāk jau varēs flinstonus tēlot, kad kājas cauri grīdai kritīs!
Ja tas viss šim autņam lieti noderēs, tad es ar lielāko prieku atzīšu, ka manas piezīmes bija nevietā!
Nez cik 10tus gadu plānots braukt vēl ar konkrēto auto, lai tās sviras vajadzētu tā apstrādāt (neesmu vnk redzējis, ka kādam tās tik traki sarūsētu, ka pat vajadzētu mainīt (iespējams, ka neesmu saskāries ar tik lieliem vrakiem)... Drīzāk jau varēs flinstonus tēlot, kad kājas cauri grīdai kritīs!
Ja tas viss šim autņam lieti noderēs, tad es ar lielāko prieku atzīšu, ka manas piezīmes bija nevietā!
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …