Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 73
- chevron_right
rozaa vidi ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Visi komentē par pulēšanu, bet vai kāds pamanīja ka Podziņai ir GT spoileris?
p.s. ja esmu palaidis garām, kad šajā topikā tas tiek atzīmēts, kā uzlabojums, tad vainīgs
p.s. ja esmu palaidis garām, kad šajā topikā tas tiek atzīmēts, kā uzlabojums, tad vainīgs
kādēļ uzreiz rozā?KLAVINS rakstīja:rozaa vidi ?
ja nemaldos, tad tas ir kompota autouteo rakstīja:Visi komentē par pulēšanu, bet vai kāds pamanīja ka Podziņai ir GT spoileris?
Tas ir kompota auto
Jā, kapēc uzreiz rozā?KLAVINS rakstīja:rozaa vidi ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Viens ir gandrīz gatavs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nuuuu, laikam tapec ka asocejas ja masina pieder sievietei un roza tapec ka parasti tadu krasu izvelas sievietesPodziņa rakstīja:Jā, kapēc uzreiz rozā?KLAVINS rakstīja:rozaa vidi ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Ar goju vēl jāmoči, lai tāda zilgana spoguļa nokrāsa paliek, tad būs super!
Podziņa rakstīja:Viens ir gandrīz gatavs
d[-_-]b
Jā vēl ik goju un laku un būs skaisti.
Vot par laku labs jautājums - pats domāju, vai ir jēga domāt kā nolakot, vai vnk reizi-divas sezonā nopulēt oksidācijas kārtiņu un gāzt tālāk?!
d[-_-]b
Patins rakstīja:Jā vēl ik goju un laku un būs skaisti.
Priekš kam laku?
Tad jau viss spogulis pazudīs!
laku tocan nevajaga, patiesam var lietot to disku pulieri ko veikalos vai ebayaa var dabuut, vai arii reiz sezona vienkarsi viegli parpulet, jo pamata jau tas spidums buuus palicis
Labas cenas.
Labas cenas.
laku uz šāda uzlikt nevar.
spožums nav jo man izbeidzās normālā ripa un ar citu ripu nevarēju neko izdarīt.
+ dzīvē izskatās daudz labāk.
Podziņa ir vienkārši monstrā ņemoties ap savu auto
spožums nav jo man izbeidzās normālā ripa un ar citu ripu nevarēju neko izdarīt.
+ dzīvē izskatās daudz labāk.
Podziņa ir vienkārši monstrā ņemoties ap savu auto
He, he, paldies tev RENIO par palīdzību.
Šodien arī jau no paša rīta esmu servisā un pabeidzu sliekšņu uzlikas gatavot krāsošanai
Tagad papuzdienoju un eju tālāk gatavot pakaļējo bamperu krāsošanai
Un protams atkal paldies komatiņam par auto uz kura tika pucēti diski
Šodien arī jau no paša rīta esmu servisā un pabeidzu sliekšņu uzlikas gatavot krāsošanai
Tagad papuzdienoju un eju tālāk gatavot pakaļējo bamperu krāsošanai
Un protams atkal paldies komatiņam par auto uz kura tika pucēti diski
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Prieks izlīdzēt
Tik turēt tempu un auto būs
Tik turēt tempu un auto būs
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Šitās eksikūcijas sodien plānā arī man Podziņ, pačuksti, kādu krāsu vidiem domā?kompots rakstīja:more pikčers
Šodien ražīgi pavadīta diena. Nopirku krāsojamo pistoli un ķēros vērsim pie ragiem nogruntēju brilli, sliekšņu uzlikas un pakaļējo bamperu. Tad gandrīz visu noslīpēju ar ūdens smilšpapīru 5dien arī bija ražīgs vakars, jo diskiem pkaukti ir jau gandrīz pabeigti :) Protams mega paldies Renio par palīdzību plauktu pulēšanā . Un kur ta bez pāris bilžukiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Plauktus tā arī atstāsi bez aizsargkārtas un ik pa laikam uzfrišināsi?
quattro ist für sissies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …