AAM Montreal blau...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Ja ~ 40% bildes sastāda melns pleķis un vienīgais, ko tā īsti skaidri var redzēt ir lampu kontūra, logi un disku maliņa, tad ir slikti nevis neslikti.ch. rakstīja:AAM rakstīja:Kapec " noteikti daudz labak" ..???.!!! Bildes jau ir neslikti, tik to patieso krasu ta isti neredz..!!!
Fotošopotās bildes var likt draugos, lai mazās slapina, bet Foruma mērķiem drīzāk labāk, ja bilde ir pa gaišu, kā pa tumšu. Jo čaļiem reāli uz tiem bilžu efektiem ir pilnīgi pajāt, galvenais, lai tačku var redzēt.[/quo
Un tagad paklausies Tu lielais " Jaajeej" ..!!! Ja Tev kkas nepatik, vari droshi neskatities ,un neliiimeet kopaa greizus tekstus!Tu man nereguleesi kaadas bildes likt- gribeeshu ielikshu arii TUKSNESHA bildi!!! P.S naakamreiz kad kko raksti pafiltree , ko raksti, nevis kkaadu hui**u drukaa- tam praatu daudz nevajag !!! P.S neka personiska
KADAM VAJADZEJA MENTUS IZSAUKT UN UZLIKT SODINJU PAR STAVESHANU NEATLJAUTA VIETAAAM rakstīja:Pam-param!!!
Viss kartibaa- var, var tur stavet.!!!putans rakstīja:KADAM VAJADZEJA MENTUS IZSAUKT UN UZLIKT SODINJU PAR STAVESHANU NEATLJAUTA VIETAAAM rakstīja:Pam-param!!!
ja AAM vajag tiešam pāsvaldības policiju izsaukt:D
nja varet var , BET nedriikst
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... clmop.html
kapēc pārdod? Piedod ja kļūdos un tas nav tavs
kapēc pārdod? Piedod ja kļūdos un tas nav tavs
Nu tad tā!
Ar e36 vairs nepārvietojos un esmu parsedies uz japāni ar 3.0 zem kapota!
nu tad jau hujova Tev
nissanu nepaņēmi ?
Juutu liidz.AAM rakstīja:Nu tad tā!
Par cik tika panemta eclipse 2000g, no sakuma domaju, ka ar zhurku vairs nebraukshu - bembis tika nolikts pagalmaa pie maajas, tacu ilgi man tada doma nebija ,jo kka diez gan atri apnika ta priekshas piedzinja un viss kopuma, kas saistits ar japani/amerikani, tapec eclipse tika nogruusta nost un bembis tika rucinats klat- izieta apskate, kura bija pa to laiku bija beigusies!!! Esmu nonacis pie sledziena, ka zhurcinja paliks pie manim (tiiiri sirdij)! Pa sniegiem tika sadragats m-bampers, tapec pagaidam ir parastais virsu! Par cik pa ziemu bik izlidis ruslans, maija pirmaja nedela mashina ripos uz pilnigu parkrasoshanu (krasas tonis bus tads pats, tikai krasai klat tiks jauktas vienkrasainas perlites), lai saule spigulo ne pa jokam un protams m-bampers pec krasoshanas ari bus atpakalj! Par cik bija sporta bundulis un piegriezas tas trobelis, tika uzlikts original gala bundulis no 2.8!
P.S par cik eclipse nogruusta, mekleju kadu sakarigu ( ar kozhu un visiem 4triem el. logiem) e46 2.0d universaliti.
P.S atvainojos par bilzhu kvalitati- taa sanaca
P.S par cik eclipse nogruusta, mekleju kadu sakarigu ( ar kozhu un visiem 4triem el. logiem) e46 2.0d universaliti.
P.S atvainojos par bilzhu kvalitati- taa sanaca
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Oooo braal kaa ir?
Patiik shitas bmw
Patiik shitas bmw
skaisti!
Te bus labas bildes!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dievīgi diski, kopskats super!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right