E36-gda33
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Uzklausu ari sada veida viedokljus, bet ka jau teicu,man patik gan krasojums gan numura novietojums, jo nezinu kapec, bet jau sen biju domajis par sada veida numura vietu :)
protams tgd ari skatoties uz visiem skaistajiem e36 kas bija pasakuma, gribas to stock skatu vairak :) lai ir tira klasija, bet nu cmon saksim ar to ka tas man ir pirmais, un es maziet papildiju savus sapnjus un velmes, un tas vis tak ir taisams un labojams :d tik ar laiku :)
par auto man plani lieli, bet redz problema ir taja maka biezuma ko ta mazulite no manis prasa es jau ar draugiem smejos, ka neviena meitene mana muza nav ta izmaksajusi, ka mana mazulite
bet nu ja, runajot par to kas bus, un kas ir to do lista :
esmu nobriedis pa ziemu atrast un iekramet melnu recaro adas salonu ar visam apsivkam
m3 klokji mana tunshit vietaa
rinkus pidometra hrometos vai ka tur tie bij, smukie
hrenonu tuvajos un miglaas
atjaunot slieksnjus lai skats kkads
tikt valja no visiem lidz pedejam rusas plekisiem lai ir sterils ka no konveiera
nu tas ta, bet reali tas vis tiks darits pa ziemu, iznjemot rusu protams :) ta jau tuvakaja laika tiks nideta ara
protams tgd ari skatoties uz visiem skaistajiem e36 kas bija pasakuma, gribas to stock skatu vairak :) lai ir tira klasija, bet nu cmon saksim ar to ka tas man ir pirmais, un es maziet papildiju savus sapnjus un velmes, un tas vis tak ir taisams un labojams :d tik ar laiku :)
par auto man plani lieli, bet redz problema ir taja maka biezuma ko ta mazulite no manis prasa es jau ar draugiem smejos, ka neviena meitene mana muza nav ta izmaksajusi, ka mana mazulite
bet nu ja, runajot par to kas bus, un kas ir to do lista :
esmu nobriedis pa ziemu atrast un iekramet melnu recaro adas salonu ar visam apsivkam
m3 klokji mana tunshit vietaa
rinkus pidometra hrometos vai ka tur tie bij, smukie
hrenonu tuvajos un miglaas
atjaunot slieksnjus lai skats kkads
tikt valja no visiem lidz pedejam rusas plekisiem lai ir sterils ka no konveiera
nu tas ta, bet reali tas vis tiks darits pa ziemu, iznjemot rusu protams :) ta jau tuvakaja laika tiks nideta ara
Prieks, ka ir entuziasms celt..
Katrā ziņā, lai izdodas
Katrā ziņā, lai izdodas
Nesaprotu kas tas par stereotipu, ka mašīnai jābūt obligāti vienā krāsā ? Visiem tak nav jābūt vienādiem un spēlēšanās ar krāsu savienošanu nav nekas nosodāms, protams ar mēru, turklāt sarkans ar melnu labi iet kopā
Bet nu par moldingiem, nummurzīmi, loga spoleru, m-simbolikām un priekšējām lampām es lietotājam STUDENTS gan piekrītu
Bet nu par moldingiem, nummurzīmi, loga spoleru, m-simbolikām un priekšējām lampām es lietotājam STUDENTS gan piekrītu
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
es domāju, ka neviens nebļautu, ja auto būtu gaumīgi "krāsains"!
Paskatieties uz liet. Chew drapaku-raiba haube, lukturi dirsā melni utt.., bet kopskats spriddzinā pāri visiem!
Par šo konkrēto vispār neispringtu, jo saki, ka pirmā mašīna, tad tas ir normāli! Redzētu jūs mana pirmā auto (e46) aizmugures lampas, ar kādām pārvietojos pa ielām + vēl powerā jautāju: "vai var iekš 1.8 ielikt ps-ps (blowOff)?"!
Tad iedomājieties, ko man vajadzēja uzklausīt.
Man atkal ir tas, ka man jau nedaudz sāk apnik, pat tracināt mana auto kopskats, kas ir parasts stock!
Gribās ko tādu kas ir individuāls, ar ko izcelties! Bet robeža ir šaura, lai no sakarīga stock salaistu visu dirsā!
P.S. un jā, nesaprotu, kapēc jūs tās mašīnas tik ļoti personificējat? "Mana mazulīte, maziņa, mīlulīte" u.c. šķebinoši vārdi! ?
Paskatieties uz liet. Chew drapaku-raiba haube, lukturi dirsā melni utt.., bet kopskats spriddzinā pāri visiem!
Par šo konkrēto vispār neispringtu, jo saki, ka pirmā mašīna, tad tas ir normāli! Redzētu jūs mana pirmā auto (e46) aizmugures lampas, ar kādām pārvietojos pa ielām + vēl powerā jautāju: "vai var iekš 1.8 ielikt ps-ps (blowOff)?"!
Tad iedomājieties, ko man vajadzēja uzklausīt.
Man atkal ir tas, ka man jau nedaudz sāk apnik, pat tracināt mana auto kopskats, kas ir parasts stock!
Gribās ko tādu kas ir individuāls, ar ko izcelties! Bet robeža ir šaura, lai no sakarīga stock salaistu visu dirsā!
P.S. un jā, nesaprotu, kapēc jūs tās mašīnas tik ļoti personificējat? "Mana mazulīte, maziņa, mīlulīte" u.c. šķebinoši vārdi! ?
erda, es par tavu domu, pilnīgi piekrītu, vārdi vietā,izņemot to daļu,kur tu kritizē savu auto un taisnība par to šauro robežu,tādu auto kā tev,vajadzētu atstāt,kāds viņš ir! ! Tiešām ir prieks skatīties,kad kādam ir kaut kas atšķirīgs no citiem!Tā ka gda33 veiksmi darbos!
Liels paldies par jaukajiem vardiem :)
Bet tgd lieta tada, ka ir iespeja paradijusies iemainit pret 2.5 kupeju, kas mazliet interese, tapec tgd nezinu ko darit, celt talak savejo, kas man tiri stipri interese vai njemt uzreiz ar 2.5 :) esmu dillemas prieksa :)
p.s. nosvilinats pirmais rats :d bilde bus ritdien tik zel ka vienritenis, bet griezaaas elligi taxists laukuma bija nelaimigs
Bet tgd lieta tada, ka ir iespeja paradijusies iemainit pret 2.5 kupeju, kas mazliet interese, tapec tgd nezinu ko darit, celt talak savejo, kas man tiri stipri interese vai njemt uzreiz ar 2.5 :) esmu dillemas prieksa :)
p.s. nosvilinats pirmais rats :d bilde bus ritdien tik zel ka vienritenis, bet griezaaas elligi taxists laukuma bija nelaimigs
Ieleiec šitajā pašā 2,5 un viss, nav ko mainīties, šito jau esi pajaucis un zini kas un kā, a uz maiņu atkal var ieberztiesgda33 rakstīja:Liels paldies par jaukajiem vardiem :)
Tas tāds man subjektīvais viedoklis.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Jāā, ar tām maiņām ir diezgan riebīgi patiesība.. kā jau saka - samainīsi kasjakus pret kasjakiem, JA nu vienīgi tas 2.5 baigi gribas..
es saku, nevajag mainīties. citu cilvēku pieredze to pierāda.
ar mainīšanu man ir pieredze, kā nekā otrais auto jau man ir iegūts maiņas ceļā protams primajā reizē auto bija tuvu kapiem (tehniski), bet tagad otrais ir pat ļoti ok.
Tik nepavelcies uz 2.5 tikai dēļ tā ka tas ir 2.5, svarīgs ir arī apkārtējais iesaiņojums.
Tik nepavelcies uz 2.5 tikai dēļ tā ka tas ir 2.5, svarīgs ir arī apkārtējais iesaiņojums.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
ar laiku ISka tāpat liksies par īsu un pirkt motoru atsevišķi ir vel lielāks kaķis maisā nekā ņemot ar visu mašīnu +visi darbi,kas saistās ar motora maiņu.
jo vairāk baidīsies iegrābties šrotā,jo lielāka iespēja,ka tā notiks.
Iesaku izvērtēt situāciju,ar ko tas 2.5 ir labāks par jau esošo 1.8 kas viņam ir ar ekstrām un tā.
Protams jārēķinās ar to ka ar 2.5 būs jāpildās biežāk,it īpaši ja patīk bendēt riepas.
Daudz un dikti varam diskutēt par šo tēmu,bet jāizlemj ir tev jo tomēr mašīnu mainīsi tu nevis mēs!
jo vairāk baidīsies iegrābties šrotā,jo lielāka iespēja,ka tā notiks.
Iesaku izvērtēt situāciju,ar ko tas 2.5 ir labāks par jau esošo 1.8 kas viņam ir ar ekstrām un tā.
Protams jārēķinās ar to ka ar 2.5 būs jāpildās biežāk,it īpaši ja patīk bendēt riepas.
Daudz un dikti varam diskutēt par šo tēmu,bet jāizlemj ir tev jo tomēr mašīnu mainīsi tu nevis mēs!
STEIDZAMI TIEK MEKLETS GUDRS CILVEKS, kurs spetu iemest man masina signalizaciju :) protams par akcijas cenam ta teikt ir vis kas nepieciesams, bet vajag paburties pa vadinjiem :) ir kads kas to veletos izdarit ? :)
Vaitad neteici, ka servisā liek sigu?
dont ask :d vnk vajag :)
Par maiņu...ja 2.5 bundža naw puweklis,un apmeram tada pašā stāwoklī kā pašreizējais,es personīgi mainītu. Par lampām un M zīmi nierēs jā,tās ir liekas Par krāsojumu un nummura zīmi--man pat ļoti patīk!
nu lampas gaida mani, ar balto pagriezienu uuuuun ta m zimite vnk nervus man ed nost bet nekad nevaru atcereties noskruvet
nee, es pardomaju, nemainisu, sito pasu uzcelsu :) nav ko, iemilets sis auto ir, tapec japabeidz :)
nee, es pardomaju, nemainisu, sito pasu uzcelsu :) nav ko, iemilets sis auto ir, tapec japabeidz :)
Sen nekas nav rakstīts, tomer sis tas ari ir padarits :) 50/50 labais pret slikto
Beidzot ir uzstadita signalizacija, un vairs nav jaskraida apkart masinai lai aizslegtu un atslegtu
Nokurināts pirmais riepu paris ta teikt
Nu jau ar manu auto nobraukti pirmie 1000 + km, un var just ka auto uz cela turas tiri labi :)
Ar uldis.R tikka noskaidrots ka vajag lampas ar balto pagriezienu aizmugure :) izstas pa visiem 100 labak :)
un nu kersimies pie sliktas zinjas : braucu uz darbu, uzmetu pa sajugu, izslideja pa talu :S
Tapec ja nu kadam metajas majas perku 1 vai nu sliktakaja gadiuma pardodu 3.5 diskus ja nemaldos et35 j9 r17
Beidzot ir uzstadita signalizacija, un vairs nav jaskraida apkart masinai lai aizslegtu un atslegtu
Nokurināts pirmais riepu paris ta teikt
Nu jau ar manu auto nobraukti pirmie 1000 + km, un var just ka auto uz cela turas tiri labi :)
Ar uldis.R tikka noskaidrots ka vajag lampas ar balto pagriezienu aizmugure :) izstas pa visiem 100 labak :)
un nu kersimies pie sliktas zinjas : braucu uz darbu, uzmetu pa sajugu, izslideja pa talu :S
Tapec ja nu kadam metajas majas perku 1 vai nu sliktakaja gadiuma pardodu 3.5 diskus ja nemaldos et35 j9 r17
++ šis jau nau tas trakākais gadijumsRom4iks_328 rakstīja:disks ir taisams!
p.s. kas pēdējā laikā notiek, daudzi šļūc apmalēs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right