EgilZ 1.8is kupeja
Ja tu par sarkano, tad tas tagad ir gāžamais aparāts, ar kuru rokas pataisnot utt, un man vairs īpaši neinteresē kāda stūre un kādas lampas tai mašīnai, pats galvenais vizuāli un tehniski vinju nenolaist . Visi labumi tagad tiks zaļajamsoulles » 03 Mai 2012, 15:18
smuks bet mana gaume aizvaktu tos lukturus gan prieksa gan aizmugure un to nfs sturi ari
Bet citādāk tev piekrītu tā stūre un lampas biki sux, zaļajam jau arī lampas riebīgas, bet tās ar laiku nomainīšu, pašlaik ir citas prioritātes
sitos riņķi būs jaie4eko dzīvē,izskatās niceEgilZ rakstīja:Ielikti spidometram riņķi, tikai nevis hroma baltie, bet melnie, izskatās
2.5 savā vietā izskats lieliski
kur liki vecos beņķus ?
kur liki vecos beņķus ?
Ādas beņķi jau pārdoti
Tgd izskataas vnk
interani kādēļ tev ir priekšējās lampas no sedana...
+ man reāli sāk atgādināt hoodiebroo auto!!!
es atkal domaju, ka visas shis kinietes nak taka prieksh sedana... tapec vieniem lietot to melno plastmasas starpiņu - vismaz bijusajam klasesbiedram tapat izskatijas...
nop..zeltinam ir ar pareizo pagriezienu
vienam priekšējam ķīnietim tā melnā plastmasas maliņa pie pagrieziena, ir salausta, jāmēģina uztaisīt cita, lai tur nau tukšums. Bet tā tiri poh, vai viņi ir no sedana vai coupe, tā pat nau uz palikšanu, bet pagaidām iztikt var
nu kapotu rūsināt netaisos, tā kā kopija netop bet tā vizuāla līdzība ir ar hoodiebroo gāžamo, lai gan mērķis nau nokopēt kāda autoRe: EgilZ 1.8is kupeja
Atbildēt RENIO » 03 Jūl 2012, 22:34
interani kādēļ tev ir priekšējās lampas no sedana...
Viss kārtībā...es tikai tā
+1 ... uz nākamo sezonu būs jādomā kkas pilnīgi debīls, lai atšķirtosRENIO rakstīja:interani kādēļ tev ir priekšējās lampas no sedana...