Baumana E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Šis ir tas pats kuru tu vienu laiku tirgoji? Jo kad meklēju sev bavārieti, tavējo ar skatījos, Rimi placī tikāmies
jap varetu ta but
Skaidrs, es tak beigās paņēmu 2.0 jo apskatīju vel dažus isus un tad iemetās vel acīs šis 2.0 kuru arī ieķēru
kas ar izpūtēju??? tak iepriekš nebij tāds troksnis?
orkana vecais bundulis uzlikts , bet jasametina ieksa taj taisnaja truba kaut kas ,jo nu sak jau pasam piebesit tas troksnis
nu nu nu es ar tadu termosu nobraucu 6 gadus un nesudzejos par troksni
Manam ar skanja bij cieshama
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu man ir taisna truba, un gala tavs bundulis , nu ja pec 3k apgriezieniem nebutu vienu momentu tada ka skruves izputeja grab ,skana, tad vel paciestu , bet varbut no malas izklausas labak
bet nu ko no 4cyl var gribet
bet nu ko no 4cyl var gribet
VISI KAS ATVERA SITO TOPIKU AR CERIBU IERAUDZIT KARTEJO M PAKU AR ST5 , LUDZU PAMETIET SITO
mazliet pacelsu augsa sitas lauzamlamatas topiku
itka sito e36 pirku ar savadaku nodomu izmantot , bet nu viss mainijas sakoties jaunajam gadam
viss sakas , pec viena neveiksmiga ziemas drifta, kur beigas ieslideju ne tur kur vajadzeja, rezultata traumeta prieksa nedaudz, ,tad februari izdomajam ar draugu uzstiep nedaudz, un pie 200km/h manejais izdomaja ka ara parak auksts, un vajag sasildities, un aizdegas apaksa , par laimi ,vis beidzas labi,un bez postijumiem. tad bija vel daudz ziemas prieku traumas utt, tad martaa, haube izdomaja atlekt vala, un sasita logu ,beigas viss, jau gandriz vinju izardiju
jau iztirgoju visu ko vareju tadu vertigo iztirgot . bet beigas atkal samierinajos un piedevu vinjam visu, tad beigas salasiju prieksu kopa , lampas bija kaut kads kinas underground , ko nopirku no v1betas, tad uzmetu makrofleksa pod wannabe m3 buferi un turpinaju braukat, tad beigas labi draugi noziedoja katrs pa lukturim , un vel salapiju veco stock buferi saliku daudz maz ta lai nav galigs undergrounds . nu tads vinjs izskatas tagad.
Auto tiri domats prieks izpriecam + ikdiena ari pagaidam vizinasos kamer TA ir , protams ari auto tiek uzturets daudz maz tehniski , vizualais gan sim auto vairs nespid
te pari bildes te vakar rullisu trasee un pec tam aizbraucam uz kolka cool placi un sakas izvirtibas mazliet riepa saniknojas pec tam kaut kad bus vel bildes gan jau no mehu dienam. Video gan atkal nav
šitas labs lasāmskatāmgabals
Tu nopietnāk neesi domājis paslīpēt driftā?
Tu nopietnāk neesi domājis paslīpēt driftā?
pec vakardienas izbrauksanas pa trasi, ari par to tagad aizdomajos, jo loti tas iepatikas pa vasaru iespejams ka tomer sitam varetu iemest vismaz to 2.5 un paslipet kaut kur. bet nu laiks ies , tad jau redzes ka bus . sakuma japabeidz skola un tad var sakat domat kaut ko
Jā nu doma tev uz pareizo virzienu paķēra Man ar sāk rasties idejas, pēc tiem dažiem izbrauktajiem apļiem pa rullīšu trasi, ka varbūt kautko vajadzētu sākt meģināt.
drizuma ar otru e36 kas redzems bildes, brauksim atkal nesaties uz to trasi, tik jasaruna ar skrindu
P.s tas sarkanais e36 , man pirmais e36. ar kuru saslimu
P.s tas sarkanais e36 , man pirmais e36. ar kuru saslimu
Es ar aigarzzz ar domājām, ka būtu jāaizbrauc paslidināties pa trasi, jo nu man gribās vel, pa īsu bij ar tiem dažiem apļiem Par sarkano tagad skaidrs ja kas esmu iemetis bildes no mehu dienuam, tavejie ar tur ir. Sadaļā bildes/video
nu mošk uz nākamo sezonu jau būsi ko sadomājis ar ko varētu jau piedalīties kurbaumanis rakstīja:pec vakardienas izbrauksanas pa trasi, ari par to tagad aizdomajos, jo loti tas iepatikas pa vasaru iespejams ka tomer sitam varetu iemest vismaz to 2.5 un paslipet kaut kur. bet nu laiks ies , tad jau redzes ka bus . sakuma japabeidz skola un tad var sakat domat kaut ko
šodien sapratu, ka vajag otru aparātu priekš ārdišanās un mācīšanās braukt, šitā veselību uz spēles likt negribās, ņemot vērā manas iesācējprasmes
pa cik tulit man atdos paradus visi paradnieki ir ari ieplanots sis tas ko tomer varetu leti un atri uzlabot prieks auto, lai tomer vasara nav kauns stavet plakus citiem auto
1)Nomainit varstu vaka blivi un sveces , jo svetdien atklajas ka 3no 4 svecem peld ella, un motora aizmugure laiz garam ellu
2)atrast un uzlikt stock izputeju jo manejais sastav no 8 gabaliem un sametinats viena, un beigas jau ta nostrikets pret gulosajiem ka jau pus garam kaut kur minimali
3) cerams, ja Haha nepardos diskus , tad nopirkt vinja diskus un uzlikt sev diski ir kaut kadi st5 r15 no e34
4)nosedit vel mazliet prieksu un ari aizmuguri iespejams, bet to, kad parvaresu savu slinkumu un uzstaisisu iebraucamo celju , pec sitiem pludiem galigi sacakarets , jau tagad ar so sedinajumu gruti iebraukt
5) piemizt prieksejos lukturus
6) nomainit vejstiku
7) un pareizi, salasit no 2 beigtiem reduktoriem vienu, un ielaist svarku
vel daudzus sikumus varetu samainit, sataisit, bet tos tik tiesam kad nebus galigi ko darit
un galvenais dod gridaa
1)Nomainit varstu vaka blivi un sveces , jo svetdien atklajas ka 3no 4 svecem peld ella, un motora aizmugure laiz garam ellu
2)atrast un uzlikt stock izputeju jo manejais sastav no 8 gabaliem un sametinats viena, un beigas jau ta nostrikets pret gulosajiem ka jau pus garam kaut kur minimali
3) cerams, ja Haha nepardos diskus , tad nopirkt vinja diskus un uzlikt sev diski ir kaut kadi st5 r15 no e34
4)nosedit vel mazliet prieksu un ari aizmuguri iespejams, bet to, kad parvaresu savu slinkumu un uzstaisisu iebraucamo celju , pec sitiem pludiem galigi sacakarets , jau tagad ar so sedinajumu gruti iebraukt
5) piemizt prieksejos lukturus
6) nomainit vejstiku
7) un pareizi, salasit no 2 beigtiem reduktoriem vienu, un ielaist svarku
vel daudzus sikumus varetu samainit, sataisit, bet tos tik tiesam kad nebus galigi ko darit
un galvenais dod gridaa
ok paskatisosRVS rakstīja:Es ar aigarzzz ar domājām, ka būtu jāaizbrauc paslidināties pa trasi, jo nu man gribās vel, pa īsu bij ar tiem dažiem apļiem Par sarkano tagad skaidrs ja kas esmu iemetis bildes no mehu dienuam, tavejie ar tur ir. Sadaļā bildes/video
Piestrādāt pie ši un uz trasi prom
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bhnki.html
nestrada links man
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4