EBagatskis 328i Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
man kopskats ne pārāk!
Iespējams disku problēma, bet man pietrūkst spīduma krāsai!
Aduks rakstīja:Nu nepiekritīšu tiem kas saka ka melnie diski nepiestāv. Manuprāt izskatās ļoti labi.
Skatos, ka te visiem tagad ir - kā melni diski tā komentāros tas ka nepiestāv. nevajag pokemonu krāsas!
Bet autiņs bomba! ja nav noslēpums cik izmaksāja pārlīmēšana?
Paarliimeeshana 500ls, jo kraasa naaca no ASV. Plus veel ir 10 gadu garantija, un ja paraadaas kaada shviika tad to detalju uzreiz paarliimee. :)
viewtopic.php?f=18&t=4173
Nu mateetai kraasai kkaa gruuti dabuut spiidumu parasti.erda rakstīja:man kopskats ne pārāk!
Tapēc saku, ka trūkst spīduma!
Galvenais, ka pašam patīk!
Nē nē, man pašam arī patīk melni diski un pokemonveidīgie nepatīk.Aduks rakstīja:Nu nepiekritīšu tiem kas saka ka melnie diski nepiestāv. Manuprāt izskatās ļoti labi.
Skatos, ka te visiem tagad ir - kā melni diski tā komentāros tas ka nepiestāv. nevajag pokemonu krāsas!
Bet autiņs bomba! ja nav noslēpums cik izmaksāja pārlīmēšana?
Bet vnk paskatoties iepriekšējās bildes kur vel neaplīmēts, kautkā labāk auto patīk. Kautkā pazuda svaiguma skats, nevar saprast vai diski pie vainas vai kas.
Es lieku uz to ka tas ir deelj taa ka nav metaaliska kraasa, tapeec izskataas taads... :)
Droši vien ka dzīvē arī izskatās pilnīgi savādāk un labāk, vai arī krutākās bildēs. Bet nu ir jau labi
Sim eksemplaram uz arktiksilbera tonja ,peec koilu uzlikshanas ,pietruuka vien ,paardot pa kosmosu tos emkas diskus un uzlikt diskus ar attiecigu iznesumu/toni/plauktu ....bet tagad ...bet varbuut Es pats neko nerubiju ``stila`` zinjaa
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Man liekas ka izsktās baigi labi, pat melnais disku krāsojums izsktās tīri zolīds kopā ar auto krāsojumu. No vienas puses forši, ja tomēr sagribās atpakaļ sudrabotu, atliek tikai noplēst plēvi.
zbis izskatās, salīdzinot kā bija , diskiem vajag bmw emblēmu pa vidu, tad arī uz kopskata nepazudīs tie diski
Jaa pa embleemaam piekriitu, tas tiks atrisinaats. :)
ir labi, diskiem stopakā vajag bmw emblēmu. par usdm neesi domājis? konkrētajam eksemplāram liekas ka piestāvētu
Tiku izgaaju aaraa un nomainiiju embleemas. Kas ir USDM?
United States Domestic Market, tas pats kas japāņiem ir JDM.
Vismaz man pirmā asociācija ar to.
Vismaz man pirmā asociācija ar to.
Pēdējais labojis Finks - 24 Apr 2013, 00:44, kopā labots 1 reizi.
Jaaskataas, pagaidaam jaadziivo ar to kas ir... :)
EBagatskis rakstīja:Jau pagaajshotrdien auto tika atdots paarliimeeshanai ReStylingaa, un shodien tika atguuts iipashumaa.
Kraasa - deep ocean blue matte.
Diski melni, un aizmuguree naaks veel luupinja. Taalaak lai runaa bildes.
Gaidu komentaarus ar to kaa veel vareetu izskatiities diski. :)
Vakardien ievērtēts dzīvē, izskatās jau ŪBER labi Kā arī, ar Siikais izteikts viedoklis par diskiem!
Krāsa izskatās vienkārši -
Piekrītu, nebūtu matēta plēve, būtu super labierda rakstīja:man kopskats ne pārāk!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right