2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 72
- chevron_right
njaa, ko lai saka... beedigi...
otraa bilde izstas saspradzis metinajums un pamaitgs punkts atstats. amatieris labojis tur
otraa bilde izstas saspradzis metinajums un pamaitgs punkts atstats. amatieris labojis tur
...
Ko iesaki?
Armando, jas viss izdarīts tādā secībā kā tu aprakstīji, un šuve ir izdevusies laba, tad slīpēt var un baukt ilgi!
p.s kad diski vēl bija mūsu rokās, plaisu nebija
Veiksmi ar jauno e36, kur tādi mākslinieki kā pirmajam e36 rodās un pret kurieni ir atsitušies, tiešam nespēju saprast..
e36
ar auto tiku galā, bet nekas nebeidzas, tagad identiski viss tas pats ar diskiem
-AF- rakstīja:Armando, jas viss izdarīts tādā secībā kā tu aprakstīji, un šuve ir izdevusies laba, tad slīpēt var un baukt ilgi!
Pēc jums neviens tos diskus nav lietojis uz auto Tas jau neko nemainīs, bet aiz gara laika es arī rokas klēpī salicis nesēdēju un painteresējos.
Labi, tagad tam nav nozīme nekāda. Vienīgais, kas var līdzēt, ir pēc Armando instrukcijas viņus normāli savest kārtība.
ir jaizgriezh shi kaka araa no diska un jasametina velreiz. citu variantu nau. sazinies ar orkanu, vinam ir cik dzirdets labs cuvaks kas diskus mak sametinat kartigi. varetu but viens no retajiem kartigiem meistariem pie jums LV, cik te izklausas
un arejo suvi NAU jaslipe nost
Pēdējais labojis Armando - 25 Feb 2013, 13:34, kopā labots 1 reizi.
...
Kāpēc pirki tādus diskus, ja skaidri redzams, ka metināti?
ar šādu tekstu mašīnu noteikti nepirktu. tas tak skaidrs aplauziens ir.yanks rakstīja:Drīkst minēt-tas pirmais ssā tika tirgots kā auto kas ieguldījumus neprasa utt? vis pārlasīts sēdies un brauc?
kā tādas metinājuma vietas var neredzēt ?
Tak ir ok, atbalstam chali-diskus sametinaas pa jaunu un bus ok! Nenokar galvu galvenais un bus
Armando rakstīja:ir jaizgriezh shi kaka araa no diska un jasametina velreiz. citu variantu nau. sazinies ar orkanu, vinam ir cik dzirdets labs cuvaks kas diskus mak sametinat kartigi. varetu but viens no retajiem kartigiem meistariem pie jums LV, cik te izklausas
par šuvi piekrītu. Jā, tikai vai tas man beigās neizmaksās vēl pāris sotaki un vai maz ir vērts.
yanks rakstīja:Drīkst minēt-tas pirmais ssā tika tirgots kā auto kas ieguldījumus neprasa utt? vis pārlasīts sēdies un brauc?
Bet nu no kļudām parasti mācās. lai veicas
neatceros vairāk. Es viņu pamanīju šite forumā, ka trgo power/e36.lv lietotājs riba.
tas gan, no kļūdām pamatīgi mācās, īpaši šitādām. Nu nekas, tagad arī diskus man nekad neiesmērēs vairāk.
Tu diendienā saskaries ar tādām leitām, es no 0 esu visā lauzies pats iekšā un tik cik mani paskolojuši ir e36.lv daži lietotāji un forums. Neko darīt, pats vainīgs kārtējo reiziHoodieBro rakstīja:kā tādas metinājuma vietas var neredzēt ?
Pārdevējs labi stāstija un paša nezināšanauteo rakstīja:Kāpēc pirki tādus diskus, ja skaidri redzams, ka metināti?
PaldiesZirdzins rakstīja:Tak ir ok, atbalstam chali-diskus sametinaas pa jaunu un bus ok! Nenokar galvu galvenais un bus
Nenokar galvu, tas nav tas trakakais. Protams ka nepatikami, bet bus
Nu besiii solījās, ka labos šo neveiklo situāciju
nee nebutu tik traki kadi 20ls un butu labiRidlihs rakstīja:Armando rakstīja:ir jaizgriezh shi kaka araa no diska un jasametina velreiz. citu variantu nau. sazinies ar orkanu, vinam ir cik dzirdets labs cuvaks kas diskus mak sametinat kartigi. varetu but viens no retajiem kartigiem meistariem pie jums LV, cik te izklausas
par šuvi piekrītu. Jā, tikai vai tas man beigās neizmaksās vēl pāris sotaki un vai maz ir vērts.
tik padoma kartigi kur vedisi to disku labot, lai nau tas pats velak.
...
nezinu kam mēs pārdevāk un vai pēc tam bija braukti, bet uz pārdošanas brīdi pircēju brīdinājām, ka diski ir metināti un 3 cilvēki pārbaudīja šuves! Ta kā .......
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 72