E36-aigarzzz
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
kaut kas notiek, no donora ielikts melns ādas salons... pāris jaunas, pavasarīgas bildes ar pašu auto...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tev ir donora auto?
krāso kā gribi, labāk bez tiem vāciņiem tie diski izskatās...
kā jau teicu- vienmēr būs tādi, kuriem patiks un tādi kuriem nē... man patīk...mikelsons rakstīja:krāso kā gribi, labāk bez tiem vāciņiem tie diski izskatās...
uzdošu jautājumu tepat, varbūt kāds atsauksies...
vai ir iespējams, ka dēļ termostata izņemšanas tgd nevar atgaisot dzes. sistēmu? visu laiku sit ārā gaisa burbuļus un vārās augšā?
vai ir iespējams, ka dēļ termostata izņemšanas tgd nevar atgaisot dzes. sistēmu? visu laiku sit ārā gaisa burbuļus un vārās augšā?
Visticamaak ,ka beidzaas galvas bliive
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
godīgi sakot, pašam jau arī ir tāda aizdoma, bet te vnk forumā palasijos un daudzi saka, ka bez termostata nevarot atgaisot... hvz, jāieliek atpakaļ un ja tad nesanāks, tad jāceļ iekšā 2.5 no donoraOrkaans rakstīja:Visticamaak ,ka beidzaas galvas bliive
Kad gaiso ,novieto auto sliipumaa ,taa lai purns sanaak gaisaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu ko lai saka, bus iemesl ielikt 2,5
No sākuma ieliec jaunu/strādājošu termostatu... Man bija tas pats, ka bez termostata nevarēju atgaisot un visu laiku kāpa dzinēja temperatūra.
Labākais jau ir tas, ka nočakarējāmies 2 dienas ar gaisošanu u.t.t un nu man jau sāka mesties prātā tas stulbākais, ka varbūt tiktiešām mums nekas nesanāk dēļ tā, ka izņemts termostats. Bet nu aigarzzz tam negribēja ticēt Un protams kad gandrīz jau bijām padevušies, tā arī bij, ka nu jau pienākusi diena pirms jaukšanas, izrādījās ka vaina tikai termostatā
Vienīgais žēl, ka zilais netika līdz Mehu dienām, bet labi, ka viņš ir joprojām dzīvotājs
Vienīgais žēl, ka zilais netika līdz Mehu dienām, bet labi, ka viņš ir joprojām dzīvotājs
njā nu visi laikam jau no RVS uzraxtītā palaga saprata, ka vaina bija temostatā- bez viņa atgaisot NEVAR!!
zel ka atgaisojat tagad 2.5 neviens neliks
nevar jau zināt cik ilgi 1.8 turēsbaumanis rakstīja:zel ka atgaisojat tagad 2.5 neviens neliks
pēc apraksta M43, tad jau 8v biidelitis...
nav nav is :(
šeit arī kaut kas jauns notiek... šodien dzenis apciemoja manu auto tagad domāju ko tālāk... varbūt tomēr 2.5?
šorīt tak vēl Ozolniekos biji. kas notika ?
man ar vakar saka motors interesanti vibreet ... domaji ka ar jau kapi tuvu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right