Gan4a 328i Garnet Orange 2 Pearl
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
crazy beauty
afigetj!
šķiet no jelgavniekiem vien var nokomplektēt exoticas sastāvu - Orkaans, Tu, EV5200.. Vēl tik kabris un kompots jādabon.
šķiet no jelgavniekiem vien var nokomplektēt exoticas sastāvu - Orkaans, Tu, EV5200.. Vēl tik kabris un kompots jādabon.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kraasa liidziiga ir tikai bildees
Dziivee abi auto ir ljoti dazhaadi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
vajag vajag vēl kabri un sakariigu kompotu
Sestdien salīdzināsim tevi ar Orkānu (gan jau arī būsi)
Sestdien salīdzināsim tevi ar Orkānu (gan jau arī būsi)
loti skaists e36
Man liekas, ka orkānam mazliet tumšāka tā krāsa un kkā vairāk patīk.Orkaans rakstīja:Kraasa liidziiga ir tikai bildees
Gancha, kas tev ir izdarits ar bmw emblemu uz kapota? labi izskatas
Es neko nedariju ar vinju,tads jau bija. Laikam parasta tjipa pod karbon emblema
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
liels +1, vakar par to pārliecinājos!Orkaans rakstīja:Kraasa liidziiga ir tikai bildees
Bet abi auto man ļoooooooti patīk!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Arī jāsaka tā pat kā par Orkāna krāsu, katrā bildē savādāk izskatās, labāk patika Orkāna bildēs krāsa
biju ieblandījies orkāna bembja topikā, un uzreiz nejauši tavā...
bet nu tā jau ,personīgi, es savam autiņam (kura man nav...) šitādu krāsu negribētu, jo visiem vienkārši vajdzētu atskatīties un traļi vaļi, tiri piri, mans viedoklis
bet izskatās smuki.
bet nu tā jau ,personīgi, es savam autiņam (kura man nav...) šitādu krāsu negribētu, jo visiem vienkārši vajdzētu atskatīties un traļi vaļi, tiri piri, mans viedoklis
bet izskatās smuki.
Siltajā saulainajā dienā nolēmam pavizināties, pafotografēt mašīnu utt...
un tā labi mums viss sākas... kamēr nenolēmam aizbrauk uz McDonald's pēc saldējuma... ...tur mūs arī sagaidīja blondais pizģets pie stūres Volvo S60 (blakus sēdēja vīrs) attālums reāli pietiekošs (paši varat redzēt), lai normāli izbraukt no stāvvietas, bet nu dažiem tas tomēr sagāda nereālas grūtības
rezultātā: saliekts labais priekšējais spārns, saplīsis bamperis, labajam pagriezienam un luktura stiprinātājiem arī ir žopa... sānu spoguļos viņa nemaz laikam neskatījas, un kam ir domāts apakaļ skata spogulis vispār laikam nezin
izkāpam no mašīnam un viņi saka vēl uzbraukt, tipa "Te nedrīkst tā stāvēt utt..."
Izsaucam policiju, pēc 40min tie atbrauca un pateica, ka te nav ne aizliedzošas zīmes, ne dzeltenas līnijas, un ka es varu stāvet ka vien vēlos, bet viņa 100% ir vainīga, jo iebrauca stāvošā mašīnā...
Aizpildījam saskaņoto paziņojumu, un rīt braukšu uz apdrošināšanu
Tagad atkal vajag laiku un lielu pacietību, kamēr mašīnai viss būs ka bija...
un tā labi mums viss sākas... kamēr nenolēmam aizbrauk uz McDonald's pēc saldējuma... ...tur mūs arī sagaidīja blondais pizģets pie stūres Volvo S60 (blakus sēdēja vīrs) attālums reāli pietiekošs (paši varat redzēt), lai normāli izbraukt no stāvvietas, bet nu dažiem tas tomēr sagāda nereālas grūtības
rezultātā: saliekts labais priekšējais spārns, saplīsis bamperis, labajam pagriezienam un luktura stiprinātājiem arī ir žopa... sānu spoguļos viņa nemaz laikam neskatījas, un kam ir domāts apakaļ skata spogulis vispār laikam nezin
izkāpam no mašīnam un viņi saka vēl uzbraukt, tipa "Te nedrīkst tā stāvēt utt..."
Izsaucam policiju, pēc 40min tie atbrauca un pateica, ka te nav ne aizliedzošas zīmes, ne dzeltenas līnijas, un ka es varu stāvet ka vien vēlos, bet viņa 100% ir vainīga, jo iebrauca stāvošā mašīnā...
Aizpildījam saskaņoto paziņojumu, un rīt braukšu uz apdrošināšanu
Tagad atkal vajag laiku un lielu pacietību, kamēr mašīnai viss būs ka bija...
tiko dabū ielās un jau atkal saskādēts, stāvietās braucot vajag uzstādīt mašīnai rinķī rāmi kā kartingiem
Mļin, tādiem cilvēkiem tiesības jāņe vispār nost,pat nejēdz no autostavvietas izbraukt
njaaaaa, psc...
tikko svaigi sakrāsoji un kkādi pamuļķi uzreiz jau apskādē..
tikko svaigi sakrāsoji un kkādi pamuļķi uzreiz jau apskādē..
nja traki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …