E36_Compact By endorphine

nav china, ir serijas numurs Tie ir vācu ražojuma Rial diski!

m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto

(Facepalm)m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto

behasukanah rakstīja:m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Sarkasms vietābehasukanah rakstīja:m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto

beizdot kaads sapratagilbert rakstīja:Sarkasms vietābehasukanah rakstīja:m3 uzlimiti obligati atstaj, jo labi izskatas, plus citi domas, ka tev m3 pa isto![]()

nezinu, kautkur internetā rakstīja ka ta m zīmīte pievieno +100 hp pie jaudas
Bet ja nopietni, lai nomierinātu lietotājus - es to zīmīti nepirku speciāli, nav vēlmes tagad līmēt nost un kasīt līmi nost utt. man viņa nekadīgi netraucē, tikko biju puisdienās un uz x6 džekam M XD šiltes nezinu vai tas normāli bet tik daudz burtu neizskatās estētiski

vo vo, kaut kādi lauķiendorphine rakstīja:nezinu, kautkur internetā rakstīja ka ta m zīmīte pievieno +100 hp pie jaudasBet ja nopietni, lai nomierinātu lietotājus - es to zīmīti nepirku speciāli, nav vēlmes tagad līmēt nost un kasīt līmi nost utt. man viņa nekadīgi netraucē, tikko biju puisdienās un uz x6 džekam M XD šiltes nezinu vai tas normāli bet tik daudz burtu neizskatās estētiski

Nu vott apmēram tā ka tavā bildē, tas vaita nak no rūpnīcas?

novērtēts dzīvajā
paldies ka ļāvi bikucīt paripot
bikucīt pielikt roku un ir ok compact

bikucīt pielikt roku un ir ok compact

pavasari jauztaisa viena compactu fotosesija

Auto tika pārdots topiku var slēgt.