Barona 328 coupé
Sen atpakaļ uz B3 augjika priekšā pilnīgi tāpat nolūza bremžu disks, vainu toreiz liku uz gultņa, jo tas bija izbeidzies un kustējās, bet skaņu nekādu neizdvesa
Možs tāpēc ka ventilejamie . Manējais dziezgan ir svarus pārvadājis
Izskatās kā būtu ar lāzeru nomaukts, viss taisni un precīzi
Kreisās firmas diski? vai varbūt tev suports ķīlēja un vnk no karstuma tā vieta palika trausla?
Bet ir redzēti ieplaisājusi diski, šis ir kas jauns
Bet ir redzēti ieplaisājusi diski, šis ir kas jauns
Supprti staigā brīvi. Tad drīzāk aizdomas varētu krist uz gultni, jo ir sācis bik skanēt, bet neluftē. Tas ir nākamais sarakstā..
Tā kā 2.8 ir tie paši 2 litri un 2 litri ir domāti tikai priekš dvuļām vai sulām ( ), tad žurka ir pārdota nafig un nopirkts normāls gāžamais. 5.7 litri un nekādas dvuļas vai sulas
E34 joprojām gaida, kad man pāries slinkums to atdzīvināt
E34 joprojām gaida, kad man pāries slinkums to atdzīvināt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pff, LPG
Es vēl saprastu Tavu vijebonus ja nebūtu #iwannadrivebigenginebutcantafford
Es jau sen domāju ko tu šeit dari
Tālu no žurkas nav stāv uz borbetiem
O bļa. Citi pērk golfus, opeļus un citas ekanomiskas miskastes.
A huju, - Barons nopērk tanku!!!
Pjērs rakstīja:O bļa. Citi pērk golfus, opeļus un citas ekanomiskas miskastes.
Apsveicu ar jauno auto!
Ir jābūt pilnīgam loham, lai ar šiem arhaiskajiem dzinējiem brauktu ar benzīnu...Riks* rakstīja:Pff, LPG
Tanks ir ok. Ja parēķina ekonomiju, 2,8 E36 ar manu kāju pa pilsētu ēda savus 12-13 litrus. Šis verķis ēd savus 25 litrus gāzes, kas naudas izteiksmē ir +/- tas pats, tāpēc es neredzu nekādu problēmu. Toties braukt ar šo ir 2x lielāks kaifs kā ar E36.Pjērs rakstīja:O bļa. Citi pērk golfus, opeļus un citas ekanomiskas miskastes.
Kā praktiskajam latvietim jaujautā, kā ir ar detaļu esamību iekš LV, šitie kuģi ir forši līdz kkas saplīst, ta jāgaida 10 gadi līdz atnāk pasūtījums.
- ikey07
Nav vispar problemas detaljas dabut.
Man chims panjema 2009 gada dodge RAM no amerikas ari ar 5.7 l dzineju.pirms uzlika gazi,pilseeta eeda 17l
Un jebkura gadijuma pat uzlikot gaazi,vinjam bendzinu paraleli dedzinaja un bija problemas ar gazes vadibas sareguleshanu
Auto sex un ir ta verts
Man chims panjema 2009 gada dodge RAM no amerikas ari ar 5.7 l dzineju.pirms uzlika gazi,pilseeta eeda 17l
Un jebkura gadijuma pat uzlikot gaazi,vinjam bendzinu paraleli dedzinaja un bija problemas ar gazes vadibas sareguleshanu
Auto sex un ir ta verts
ar kompatu pa brugji