klikica 2.0 convertablis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
nez lasiiju poweraa vinja komentus un neko laagaa neatradu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Gribētos jau ko sīkāk dzirdēt, bet nu žēl, ka tā noticis
Arīī dzirdēju par šo bēēdu.. būtu interese palasīt kas tur īsti noticis un cik smagi viss tas??
Dzīvoju blakus tam aplim, bet neko neredzēju, nedzirdēju.
GH-23 ardievas ...es vienmer atceresos tos laikus ,kad loti biezi piedzeeries seedeju M3 benkii ...
plasaks info no pasa Klikica !
plasaks info no pasa Klikica !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
ko tik traki ka jav norakstiits ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu biedri, beda mani piemeklejusi!!! :(
Braucu mierigi pa apli apkārtun vnk slims krievs iebrauca man sānos, nezinu uz cik viņš lidoja, bet nu pietiekam lai manu mašīnu aizmestu vēl apmēram 80m tālāk pļavā!
Man itkā viss ok, pabiju slimnīca, bet nu galvenais, ka dzīvošu!
Par mašīnu, diezgan skumīgi, nav vērttaisīt, un viss ticamāk ka ar nošķilteni arī nevizināšos, principa jau ir pieņemts lēmums, gh 23 norakstīt, un jau tiek meklēts aizvietotājs iekš DE! Protams ka e36 cabrio, kurš tik krāsots orinoco fabre krāsā!
P.s paldies par līdzjūtību, bet visi jau zinam, ka viss kas notiek, notiek uz labu!
Braucu mierigi pa apli apkārtun vnk slims krievs iebrauca man sānos, nezinu uz cik viņš lidoja, bet nu pietiekam lai manu mašīnu aizmestu vēl apmēram 80m tālāk pļavā!
Man itkā viss ok, pabiju slimnīca, bet nu galvenais, ka dzīvošu!
Par mašīnu, diezgan skumīgi, nav vērttaisīt, un viss ticamāk ka ar nošķilteni arī nevizināšos, principa jau ir pieņemts lēmums, gh 23 norakstīt, un jau tiek meklēts aizvietotājs iekš DE! Protams ka e36 cabrio, kurš tik krāsots orinoco fabre krāsā!
P.s paldies par līdzjūtību, bet visi jau zinam, ka viss kas notiek, notiek uz labu!
Vel nesen kkad maniju šo skaistuli pie gross auto pildas ielā.... Bij tiešām cepuri nost!
Arī jūtu līdzi....
Arī jūtu līdzi....
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
R.I.P.
ļoti žēl par tavu krabi!
SMuks jau bija!
Nākamais būs smukāks!
SMuks jau bija!
Nākamais būs smukāks!
žēl par mašīnu, man viņa arī riktīgi patikās Bet nu galvenais, ka pats dzīvs un vesels
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Galvenais, ka pašam viss OK. Žēl krabja, smuks bija...
Vienmēr žēl kāda koptu,labu biedra auto
labi ka vel taa auto gan bija-cepuri nost
Žēļ!
Ja vajadzīga kāda palīdzība dot tik zināt!!!
Ja vajadzīga kāda palīdzība dot tik zināt!!!
jā... zinamas sajuutas.. zeel autinja - skaists bija
galvenais, ka pats vesels
nakamais tiesham bus veel labaaks
galvenais, ka pats vesels
nakamais tiesham bus veel labaaks
Labi, ka pats sveiks un vesels! Cabrio uztaisīsi vēl labāku
mjaa zeel protams tu to chali nenoznaudzi aiz dusmam ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right