silueta` kupeja
O, šitā labi izskatās
ferrari grigio silverstone
Milzīgi pateicos- Tagad izstūdēšu krāsu dažādos apgaismojumos Viss ticamākais variants.!
Paldies googlei!
Es arī par zaļo toni ! Lai tiešām var atpazīt kad aizbrauc garām !
Savējam arī domāju kaut ko darīt tādu, lai uz ielas atpazīst !
Savējam arī domāju kaut ko darīt tādu, lai uz ielas atpazīst !
Pirms dodamies prom no laukiem- autiņi sapūcēti un uz mazo sesjiju ar kartupeli
p.s sev aizmugurējās lampas tonēšu tākā varet daudz nesprēgāt
p.s sev aizmugurējās lampas tonēšu tākā varet daudz nesprēgāt
Pēdējais labojis siluets - 28 Apr 2014, 13:01, kopā labots 4 reizes.
Njā...labi viss,kas labi beidzas...
bet ja runā par krāsu laikam būšu vecmodīga, bet nu patīk man tā melnā krāsa...akcentam un atpazīšanai ir daudz arī citu lietiņu...gan jau mēs tevi atpazīsim
bet ja runā par krāsu laikam būšu vecmodīga, bet nu patīk man tā melnā krāsa...akcentam un atpazīšanai ir daudz arī citu lietiņu...gan jau mēs tevi atpazīsim
Tāds pii iedevi man izbraukt
Vēl kaut kādu atmasku varēji izdomāt Eļļa izlieta un tapēc izslīdēji
Es ar savu vienriteni riepas plēsu !
Vēl kaut kādu atmasku varēji izdomāt Eļļa izlieta un tapēc izslīdēji
Es ar savu vienriteni riepas plēsu !
sito kupeju braucu kautkad skatities salaspili ja nemaldos... bija pa letam nauda atceros pec buktes un spoilera...
isti nedabuju iztesteet ka iet jo bija sniegs uzsnidzis un riepas nekadas..
bet taja laika vel bija vinam adas salons... diezgan labs un neizjats...
isti nedabuju iztesteet ka iet jo bija sniegs uzsnidzis un riepas nekadas..
bet taja laika vel bija vinam adas salons... diezgan labs un neizjats...
Hey, hey hopsā
Aizgāju atvaļinājumā un viss laiks tiek pavīdīts pie auto- bildi uzņēmu dažas dienas atpaķāļ.
Sašapktelēti kasjaki, sametināts aizmugurejais bagāžnieka vāks, spārnos ielāps, durvīs, aizmugurē pie slēdzenes.
Viss atkal sagurntēts, un tiek gatavots uz krāsošanu; jumts jau gatavs krāsošanai-! ŠO setdien jau plānos noklāt pirmo detaļu.!
Paradzētie darbi- pēc krāsošanas, kaptiālā salona tīrīšana, bremžu diski, loki, visādi sīkumi, un uz T.A.
Bet, ar to vēl viss nebeigsies- vel būs daudz daudz, visādi jaunumī ;D
Aizgāju atvaļinājumā un viss laiks tiek pavīdīts pie auto- bildi uzņēmu dažas dienas atpaķāļ.
Sašapktelēti kasjaki, sametināts aizmugurejais bagāžnieka vāks, spārnos ielāps, durvīs, aizmugurē pie slēdzenes.
Viss atkal sagurntēts, un tiek gatavots uz krāsošanu; jumts jau gatavs krāsošanai-! ŠO setdien jau plānos noklāt pirmo detaļu.!
Paradzētie darbi- pēc krāsošanas, kaptiālā salona tīrīšana, bremžu diski, loki, visādi sīkumi, un uz T.A.
Bet, ar to vēl viss nebeigsies- vel būs daudz daudz, visādi jaunumī ;D
Ām šajā vietā kur krāsošu četrciparu skaitlī
Bet tā, kā es visu daru pats, pucēju slīpēju un vissas põras izdzenu, tad man sanak bezmaksas.
Tik daudz cik matreāli, ut.t. Bet ja viss ir sagatavots un atliek meistaram paņemt vienkārsi pistoli rokās domāju uz kādiem 150 Euro aizietu.!
Bet tā, kā es visu daru pats, pucēju slīpēju un vissas põras izdzenu, tad man sanak bezmaksas.
Tik daudz cik matreāli, ut.t. Bet ja viss ir sagatavots un atliek meistaram paņemt vienkārsi pistoli rokās domāju uz kādiem 150 Euro aizietu.!
Šodien prieki un laime- tika nokrāsota pirmā detaļa.! Apsteidzām grafiku pa 2vām dienām
Rītvakar iemetīšu mazu bildīti ieskatam
Rītvakar iemetīšu mazu bildīti ieskatam
Ka varēsi vēl to visu pulēt ! Bet rezultāts būs
Lēnām virzamies uz priekšu- Kā teikt jāsaka jo dziļāk mežā jo vairāk koku parādās.
Tā nu sāaku un vakrā biju pabeidzis. ;D Rokas taisnais. Auto samazgāts no putekļiem- Šur tur jāizslīpē vēl mazās poriņas. un būs tip top. No sākuma domāju, kas tur pārkrāsot, Bet kas to nav darījis nekad arī nesapratīs. Jautājums Kāds zin kur kvalitatīvi tonē logus, un pa saprātīgu samaksu ?
Tā nu sāaku un vakrā biju pabeidzis. ;D Rokas taisnais. Auto samazgāts no putekļiem- Šur tur jāizslīpē vēl mazās poriņas. un būs tip top. No sākuma domāju, kas tur pārkrāsot, Bet kas to nav darījis nekad arī nesapratīs. Jautājums Kāds zin kur kvalitatīvi tonē logus, un pa saprātīgu samaksu ?
pie zemitanu tilta blakus statoil
pernavas un chaka krustojumam
pernavas un chaka krustojumam
ar kompatu pa brugji
Kad būs gatavs?