E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 91
- chevron_right
Ja ir skrūvējamā kopā tad var, bet ja metinātā, tad nevarot. Tas tāpat kā ar glāžu atsaitēm, ja ir skrūvējamā tad var un ja ir iemetinātā/s tad nevar.
domaa kads butu tik stulbs lai piemetinatu atsaiti prieksaa pie glazem?
...
Aizmugurējās ir redzētas. Gan jau ir kkur kāds gudrnieks kas arī priekšā ir sametinājis.
sodien parvareju slinkumu un gaaju paprovet uzpulet vienu disku
diski bija aizvestu uz kjimisko apstradi lai nonjemtu visu kraasu nost passam to dariit nu nav izdevigi konkrets murgs
lietoju smilspapirus 120,240,400,600,800,1200,2000 un kautkadu parastu leto tjipa hroma pulejamo pastu padarbojos kaadu nepilnu stundu un saka jau biski spideet
sudigi ir tas ka sie diski nekad nav bijusi puleeti un virsma ir diezgan poraina
disku vidi laikam tiks krasoti zelta krasa vai ari vesti uz aquaprint
diski bija aizvestu uz kjimisko apstradi lai nonjemtu visu kraasu nost passam to dariit nu nav izdevigi konkrets murgs
lietoju smilspapirus 120,240,400,600,800,1200,2000 un kautkadu parastu leto tjipa hroma pulejamo pastu padarbojos kaadu nepilnu stundu un saka jau biski spideet
sudigi ir tas ka sie diski nekad nav bijusi puleeti un virsma ir diezgan poraina
disku vidi laikam tiks krasoti zelta krasa vai ari vesti uz aquaprint
Instagram INDIGAIS
porainā virsma gan jau dēļ ķīmiskās apstrādes
vairāk ar smilšpapīru vajadzēja pāriet pāri.
vairāk ar smilšpapīru vajadzēja pāriet pāri.
nee taa virsma jau taada orgjinali bija un diski bija viss caur krasoti peleki
es jau izslipeju taas poras kartigi buus japabeidz kad atdalissu vidus nost ap skruvju caurumiem vel vietaam poras palika
tagad tik jadabo tads pamata spidums kad izardisu tad arii varessu kartigi nopuleet
vel gtik jadabo pareizas pastas laikam ari sanaks dabuut vienu kluci Goijas pastu
es jau izslipeju taas poras kartigi buus japabeidz kad atdalissu vidus nost ap skruvju caurumiem vel vietaam poras palika
tagad tik jadabo tads pamata spidums kad izardisu tad arii varessu kartigi nopuleet
vel gtik jadabo pareizas pastas laikam ari sanaks dabuut vienu kluci Goijas pastu
Instagram INDIGAIS
nu nezinu man tādas poras īsti nebija...
manejie vienkarsi nekad dzive nebija bijusi puleti
es jau kad pats biski saaku kasiit to krasu nost ieraudziju taas poras un sapratu ka atrak pakarsos nekaa dabussu to krasu nost
es jau kad pats biski saaku kasiit to krasu nost ieraudziju taas poras un sapratu ka atrak pakarsos nekaa dabussu to krasu nost
Instagram INDIGAIS
Rit kjersos parejiem 3 klaat
Un jasak salonu ardit araa
Un jasak salonu ardit araa
Instagram INDIGAIS
Nu ta ar kantem laikam taka nedaudz bussu ticis gala
tagad jaatdala bus tos vidus nost un janjem slipet gar skruvju caurumiem
ar aizmugurejiem diezgan dabuju pacakareties jo paris vietas bija korozija diezgan dzilji tgad nav 100% bet buus ok
aizmugurejos maucu ar smilspapiru 40,80,120,240,400,600,1500,2000
pirms liksanas kopa viss tiks kartigi sapulets
bet tagad nakama problema uz kakla kada krasa krasot vidus Zelta? Balta? Sarkana? te ir kaadi bija sakuma pec kjimijas apstrades un te mana polishing machine
tagad jaatdala bus tos vidus nost un janjem slipet gar skruvju caurumiem
ar aizmugurejiem diezgan dabuju pacakareties jo paris vietas bija korozija diezgan dzilji tgad nav 100% bet buus ok
aizmugurejos maucu ar smilspapiru 40,80,120,240,400,600,1500,2000
pirms liksanas kopa viss tiks kartigi sapulets
bet tagad nakama problema uz kakla kada krasa krasot vidus Zelta? Balta? Sarkana? te ir kaadi bija sakuma pec kjimijas apstrades un te mana polishing machine
Instagram INDIGAIS
kraso baltus.
skatos ka soreiz tev kads piebiedrojies tavaa personigajaa pazemes garazhaa
btw lieliski darbinji. tos korozinjas izestos punktinjus neviens nepamanis
btw lieliski darbinji. tos korozinjas izestos punktinjus neviens nepamanis
...
nav piebiedrojies gan to es pats tur noliku taa ri maneja bet iet uz pardosanu viena no neertakam masinam kadaam esmu braucis
es jau zinu ka citi nepamaniis bet man pasam tas taka balkjis aci
es jau zinu ka citi nepamaniis bet man pasam tas taka balkjis aci
Instagram INDIGAIS
Tur jau taa lieta alkoholu nelietoju nekaadu un nemaz :)
Bet nu jau izslipeju un bus ok pat pasam jau sak patikt
Bet nu jau izslipeju un bus ok pat pasam jau sak patikt
Instagram INDIGAIS
Skaisti
sodien tads negaidits labs pirkums sanaca elektriskie Vader sedeklji
itka si krasa laikam sapas ar manu tagadejo cabrio salona kraasu bet doma ir parkrasot brunus bet laiks vel radiis kas un kaa
galvenais ka sedeklji laba stavokli nevajadzes daudz neko dariit lai izskatitos ka jauni
vel tikka sarunats climatcontrol retro fit kits
itka si krasa laikam sapas ar manu tagadejo cabrio salona kraasu bet doma ir parkrasot brunus bet laiks vel radiis kas un kaa
galvenais ka sedeklji laba stavokli nevajadzes daudz neko dariit lai izskatitos ka jauni
vel tikka sarunats climatcontrol retro fit kits
Instagram INDIGAIS
kādā ciparā paņēmi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6