328i sweet sensation
Ir gan prieks, gan lepnums par šo auto. Un pārvietošanās liek smaidam izplesties pa visu seju. Un ar nākotnes plāniem pagaidām nesvaidīšos, vnk vēl par agru tādiem. Bet lūpa paliks kamēr nokritīs vai apniks.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pirms uz LV atdzini, Vācija tika dzenēts pa trasi?erda rakstīja:
Un par pārējo... nu tieši tā, visu nevar uzreizi, bet to ko dara, sadara tā, lai nav pēc tam čakara... kad pieķeras rūsai , tad bez žēlestības visu ārā, ko vajag sametina utt. Kaut vai sāc pa daļām, bet nopietni.
Man tracina vairāk par visu, ka nevaru visu uzreiz un kā gribu. Tas ir tacinošākais jā. Bet nu labāk darīt nekā nedarīt.
Nu cits stāsts, ja kompots paņēma vnk priekš ārdīšanās un kaušanas, labu eļļu visur salej un viss
Priekš ārdīšanas un kaušanas gan neņēmu.
tad tik lēnām cel augšā
krāsa super
Tieši tā galvenais ir prieks.kompots rakstīja:Ir gan prieks, gan lepnums par šo auto. Un pārvietošanās liek smaidam izplesties pa visu seju. Un ar nākotnes plāniem pagaidām nesvaidīšos, vnk vēl par agru tādiem. Bet lūpa paliks kamēr nokritīs vai apniks.
Zinot tevi te viss tiks kārtīgi sačinīts.
Lai labi ripo!
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Kas tev nepatika touringā?
laikam man ari nesaprast kapec touringu iemainiji pret so
manuprat primatrais ir bundza un ja taa ir ok, tad var darit talak, savadak galu neredzu...
bet ciinies... veiksmi
manuprat primatrais ir bundza un ja taa ir ok, tad var darit talak, savadak galu neredzu...
bet ciinies... veiksmi
Ridlihs rakstīja:Pirms uz LV atdzini, Vācija tika dzenēts pa trasi?erda rakstīja:
Un par pārējo... nu tieši tā, visu nevar uzreizi, bet to ko dara, sadara tā, lai nav pēc tam čakara... kad pieķeras rūsai , tad bez žēlestības visu ārā, ko vajag sametina utt. Kaut vai sāc pa daļām, bet nopietni.
Man tracina vairāk par visu, ka nevaru visu uzreiz un kā gribu. Tas ir tacinošākais jā. Bet nu labāk darīt nekā nedarīt.
Nu cits stāsts, ja kompots paņēma vnk priekš ārdīšanās un kaušanas, labu eļļu visur salej un viss
Kapēc domā, ka savu dzinu no De?!
Nē, es viņu tepat no 333niekiem izcēlu!
PS. iepriekšējo auto biju dabūjis pa taisno no DE!
Arī teicu jau ka diski smuki izskatās!
āāā, es tak nezināju.... bet kur tad tas palika? ka no De dzītu nomainīji pret trases (zināmam kādam drifterim bija? )?
topiks ir pa to no De dzītā? vai bilde kāda?
topiks ir pa to no De dzītā? vai bilde kāda?
labs, paldies, tur daudz interesanta info, ja paskatās pārējās galerijas un tagad liela bilde saliekas kopā, kas bija zināma aptuveni pa daļām jau.
Vakar nedaudz sapucēti gali.
Paldies Kasparskj par materiāliem
[attachment=-1]uploadfromtaptalk1400241224942.jpg[/attachment]
Paldies Kasparskj par materiāliem
[attachment=-1]uploadfromtaptalk1400241224942.jpg[/attachment]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Season 2014 opening @333
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pāldies
Nezināmu apsvērumu pēc, man šis auto reāli patīk. Varbūt krāsa, varbūt nē. Jau iepriekš teicu un atkārtojops vēlreiz - diski ir perfekti, saskan ar auto ideāli. Moš varētu lielākus, kaut kādas alpinas, šāda paša dizaina.
Nu un jā, sliekšņu uzlikas prasās kā ēst. Ja atstāj šo priekšējo bamperu, tad varbūt pat parastās, nevis Mpakas.
Man patīk, labs eksemplārs
Nu un jā, sliekšņu uzlikas prasās kā ēst. Ja atstāj šo priekšējo bamperu, tad varbūt pat parastās, nevis Mpakas.
Man patīk, labs eksemplārs
ar auto te viss ir labi.krasa laba,iet ok,tik ar rusu jasak shovasar ciniities
ar kompatu pa brugji