Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 26
- chevron_right
Par rūsi, jā, ir jānoņem Ķīnas grunte, jāpstrāda utt., un tad jau ruslans tik pēc diviem gadiem klauvēsies!dogMa rakstīja:Rūsa vairāk mīl tikai tāpēc, ka sūdīgi apstrādā. Kas laiž garām to visu zarazu līdz bleķim?
Ir, ir dīvaini ar tām taivānas detaļām, sanāk diez gan piedzīt līnijas, lai būtu ok.
Un par ģeometriju nerunāsim, bet nāsis iegāja iekšā labi!!!!
Protams, kā doGma saka, "var piedzīt to ģeometriju"
MARUX, Un kur tu dabūji itaļu?!
Mana bija kiniešu, un rezultāts ir , viena puse, kura obligāti jālabo!
HVZ, pats nemeklēju - krāsotājs pats no kkurienes sūtija Man jau 2 gadi apkārt, bet rūsiņa vieglā formā iemetusies tikai zem pagriezieniem, kur krāsa (paša muļķības pēc) noberzusies...erda rakstīja:
MARUX, Un kur tu dabūji itaļu?!
Taka es intereseejos, tad man vienmeer piedaavaa divus variantus, Itaalu(daargaaks) un Taivaanas(leetaaks). Nezinu kur juus vispaar Kiinieshus dabujaat.erda rakstīja:Un kur tu dabūji itaļu?!dogMa rakstīja:Rūsa vairāk mīl tikai tāpēc, ka sūdīgi apstrādā. Kas laiž garām to visu zarazu līdz bleķim?
Ir, ir dīvaini ar tām taivānas detaļām, sanāk diez gan piedzīt līnijas, lai būtu ok.
p.s. Ir arī tāda lieta ka jāpulē viss auto, tapēc arī šobrīd nedaudz atšķirās tonis, bet nu svaiga krāsa un iespējams nekad dzīvē nepulēta/nevaskota krāsa tomēr ir divas dažādas lietas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 26