martinez bumbieris
Es arī savam jaunus vadus liku no būra uz grabažnieka vāku. Vecie vadi dikti cieti bija plikuši...
vot man tāpat šķita,kad piņķerēju to mudžekli,ka pa cietu viņi,tāpē arī tik viegli lūzt! Vajadzēs sarunāt ar kādu,kas nav ar vadiem uz jūs! ja protams pats nesaņemšos
coupe 2.8
Lodēt gan nevajag ! Vads nolocīsies blakus lodējumam. Tomēr vibrācijas .Labāk uz "skrutkām" Un termokembriku virsū. Glīti un stingri. Izolene ar laiku tīsies vaļā. Kembriks nē :) Tos kembrikus dažāda diametra var iepirkt argusā, depo .Martinez rakstīja: ielodēt vai kā pilnīgi jaunus vadus tai posmā?
Pārvelc garākus vadus tā, lai locījuma vietā tie ir svaigi.
Kāpēc nevar lodēt? Es lodēju. Tiesa gan, lodēju iekšā apmēram 20cm garus vadu gabalus, lai lodējums nav locījuma vietā
Lodējuma vieta ir cieta, neelastīga, ja var garantēt, ka tajā vietā vadam nekd nebūs jālokās ... nu tad pēc gaumes :)
Un vēl - ne vienmēr vads ir skaisti apalvojams, vecums, nosūbējis tomēr :)
Un vēl - ne vienmēr vads ir skaisti apalvojams, vecums, nosūbējis tomēr :)
lodēt es tāpat pa smuko nemāku,tad ielikšu tāpat un tie termokembriki man kkāda sauja mājās kkur mētājas!
Hmm a ko pa virsu tam visam tā smuki uzvilkt? Iepriekšējais saimnieks to oriģinālo apvalku bij jau sadīrājis un ar izoleni melno satinis! Man jau gribētos,tā lai smukāk
Hmm a ko pa virsu tam visam tā smuki uzvilkt? Iepriekšējais saimnieks to oriģinālo apvalku bij jau sadīrājis un ar izoleni melno satinis! Man jau gribētos,tā lai smukāk
coupe 2.8
Auduma izolene. Viegli un skaisti var notīt vadus.
šodien iznāca interesanta diena!
No sākuma iebraucu pie siika tā pat vien papļāpāt un beigās nācās atgriezties dēļ tehniskas-elektroniskas problēmas,beigās vēl pat nedabraucu,paliku uzkalniņā pie "vējstiklu" kantora! Izbeidzās ģenerātoram oglītes!
tad nu siikais sāka ķidātā visu ārā un tā kā man bij jāsteidzas,tad tiku pie Hoodijmobila uz dažās stundām! tā teikt serviss uz goda ar maiņas auto
+uztaisīju mazu dāvaniņu bumbierim,sadabūju numura paliknīti ar uzrakstu www.e36.lv tā kā maza reklāma
No sākuma iebraucu pie siika tā pat vien papļāpāt un beigās nācās atgriezties dēļ tehniskas-elektroniskas problēmas,beigās vēl pat nedabraucu,paliku uzkalniņā pie "vējstiklu" kantora! Izbeidzās ģenerātoram oglītes!
tad nu siikais sāka ķidātā visu ārā un tā kā man bij jāsteidzas,tad tiku pie Hoodijmobila uz dažās stundām! tā teikt serviss uz goda ar maiņas auto
+uztaisīju mazu dāvaniņu bumbierim,sadabūju numura paliknīti ar uzrakstu www.e36.lv tā kā maza reklāma
coupe 2.8
super! zini kas butu vel labak. www.e36.lv tavs niks!
Es arī tādu gribu... Ieliec bildi, gribu redzētMartinez rakstīja:
+uztaisīju mazu dāvaniņu bumbierim,sadabūju numura paliknīti ar uzrakstu http://www.e36.lv tā kā maza reklāma
Nav ne jausmas.
Ja vēl būtu tādā fontā, kā logo, tad vispār ideāli
Taisīju www.bimershop.lv uz pasūtījumu ar visu rāmīti izmaksāja 5Ls! Domājam tak varētu ar beeSharp sarunāt kkādas smukas uzlīmes un pašu rāmīti var bimershopa pa 2Ls nopirkt!
coupe 2.8