Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 18
- chevron_right
tatad taka sen nav nekas rakstits topiks ieaudzis zaale auto aizmirsts!
bija diezgan chabigi ar auto jo biju sasitis jeb neveiksmigi gribeju patreneties pa apli paslipet notika vienu dienu tieši pirma jāņiem talak lai runa bildes! Plaukts vnk bija iznicinats! reduktora stiprinajums ari! pusas te jau viss salikts gandriz un te jau salikts izbrauc ielas tika iegadati M-countour diski tika ari uzlikti un tagad auto tika izjaukts lai tiktu pilniba restaurets un parkrasots ka arī pars random bildes bus ari turpinajums ka ari bildes no sagatavoshanas darbiem un visa pareja pagaidam See ya Update būs un auto nekur nepazudis!
bija diezgan chabigi ar auto jo biju sasitis jeb neveiksmigi gribeju patreneties pa apli paslipet notika vienu dienu tieši pirma jāņiem talak lai runa bildes! Plaukts vnk bija iznicinats! reduktora stiprinajums ari! pusas te jau viss salikts gandriz un te jau salikts izbrauc ielas tika iegadati M-countour diski tika ari uzlikti un tagad auto tika izjaukts lai tiktu pilniba restaurets un parkrasots ka arī pars random bildes bus ari turpinajums ka ari bildes no sagatavoshanas darbiem un visa pareja pagaidam See ya Update būs un auto nekur nepazudis!
Ellīgi skaists
Bildēs ļooti patīkams skats
pirms laba laika bijusi mīļotā meitene man uzzīmeja ta šis zīmejums ta ari manā iztaba stav pie sienas! :) tikai meitenes vairak man nav
Pēdējais labojis Rom4iks_328 - 21 Dec 2012, 17:21, kopā labots 1 reizi.
Jāpieregulē miglinieks , bet zīmējums ļoti skaists
par zīmējumu
par pēdējām divām bildēm,spīd un laistās!
par pēdējām divām bildēm,spīd un laistās!
zīmējums līdzīgs!
Paņem un izkrāso!
Paņem un izkrāso!
skototies bildes neiebraucu ka tev sākumā ir LV nr, tad kkadi ārzemju un tad atkal tie paši LV isti nesaprotu kā tas dabonams gatavs????
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
tas bija uz radariem domats! rajona biezi radaru liek un paputu vienu dienu labi garam ar smaidu seja viņam! :)
a ko tu darīsi, ja policis atpurēs ar ārzemju numuru ?
a aizmirsu pierakstit! beidzot atnaca mpakas slieksni bampers (pakalejais) ka ari moldingi! viss dabuts pa saldu cenu!
Nu skaists tev tavs braucamais!!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
kas tas ir un ko tas ēd ?Rom4iks_328 rakstīja:ir tāda lieta ka lock book!
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Malacis !! Auto izskatās labāk, nekā ir bijis iepriekš !! Uzlabojumi iet labumā !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
tas neko need un iet tikai labuma!kompots rakstīja:kas tas ir un ko tas ēd ?Rom4iks_328 rakstīja:ir tāda lieta ka lock book!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 18