Imis kupeja 1.8is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
tad vēl viens jautājums! Kur tad Tu tur strādā,ja jau autiņu pamet "tādā" vietā?
Starp citu,man dziļa aizdoma,ka tam golfam tā nav pirmā hotka,jo tieši tai pašā krustā pirms apmēram 3 gadiem tika tāds pats otrais golfs uzvilkts uz treiļa,par līdzīgām izdarībām un tādu pat notikuma vietas pamešanas stilu!
Starp citu,man dziļa aizdoma,ka tam golfam tā nav pirmā hotka,jo tieši tai pašā krustā pirms apmēram 3 gadiem tika tāds pats otrais golfs uzvilkts uz treiļa,par līdzīgām izdarībām un tādu pat notikuma vietas pamešanas stilu!
coupe 2.8
Strādāju fonā redzamajā "Bikšu bāzē" starp citu gaidu jūs visus ciemos pie manis, bet par šo noreklamēšos vēlāk, jo pie tā vēl strādājam!
Nu mašīnu jau biju nolicis "pareizajā vietā", bet nu ir mācība
Nu tad turpmāk visi juglas apkārtnē uzmanamies no baltiem golfiem!
Nu mašīnu jau biju nolicis "pareizajā vietā", bet nu ir mācība
Nu tad turpmāk visi juglas apkārtnē uzmanamies no baltiem golfiem!
nu ta gaidi ciemā,es ne tikai mežaciemā dzīvoju,bet arī pa darba dēlām vazājos pa to galu,tāpē domāju,ka kkur redzēts kakts!
coupe 2.8
Gaidīšu es tik esmu katru darba dienu pēc četriem un brīvdienās visu dienu!!
Šodien nomainīju aizmugurējās lampas un ieliekot jaunās, konstatēju ka dienasgaitas lukturi nedeg, pārējais (pagriezieni, atpakaļgaita) deg!
Drošinātāji veseli visi! Tur tas bloks nodedzis?
Lukturi oriģinālie?
man bija lidzigi, tik nedega vienaa pusee, sasvilis bija kontaktgrupas savienojums, kurš ir zem pedāļiem!imis rakstīja:Šodien nomainīju aizmugurējās lampas un ieliekot jaunās, konstatēju ka dienasgaitas lukturi nedeg, pārējais (pagriezieni, atpakaļgaita) deg!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Ar pakaļējām lampām tiku galā, viss ok!
I nejautājiet kas bija par vainu
I nejautājiet kas bija par vainu
Jautājums tiem kas zin... Kāds ir manam auto precīzais motora rūpnīcas kods? m42, m43 vai m44??? Es šitajā kkā neorientējos galīgi par tiem mazajiem motoriem
Jautāju jo vajag uz manējo jaunu gāzes trosi 318is motorītim 94.gada.
Jautāju jo vajag uz manējo jaunu gāzes trosi 318is motorītim 94.gada.
nu re ku gudri cilvēki
Paldies
Gaidiet pirmdienu, būs bildes, un vēl šādi tādi jaunumiņi :)
Paldies
Gaidiet pirmdienu, būs bildes, un vēl šādi tādi jaunumiņi :)
Šim aparātam tiešām zināms, kas par dzinēju, kas vēl pie tam bija ļoti labā stāvoklī
jā ir jāatdzīst ka ir sevi attaisnojis ļoti daudz un tiek lietots arī par pilnu programmu :)
vispār šis ir mainīts vai nāk jau no dzimšanas šajā auto?
vispār šis ir mainīts vai nāk jau no dzimšanas šajā auto?
To nu es nemācēšu teikt vai ir kādreiz ir bijis mainīts, vismaz pa to laiku kamēr bija man nekas tāds netika darīts. Vairāk piestrādāju pie ritošās daļas un virsbūves, kur bija ruslans iemeties slieksnī, spārnu apakšas un vienā aizmugures arkā mazs stūrītis, bet nu tos uzreiz kad nopirku iedevu sametināt un sakrāsot. Cik zinu, ka salons gan ir ielikts, iepriekšējais īpašnieks pirms manis bija jau paspējis
Jā par salonu jau zinu, bet motors ir skaists, kuram vajag jaunu gāzes trosi
Pašam jau vēl uz ? zīmes vai likt kko ņiprāku iekšā, bet gribu sevi vislaik atrunāt un saprast ka ir tāpat labi
Pašam jau vēl uz ? zīmes vai likt kko ņiprāku iekšā, bet gribu sevi vislaik atrunāt un saprast ka ir tāpat labi
Nu par motoru jau arī cik te man stāstīja un gribēja tai laikā pierunāt, kad pašam bija, tad var vēl mazliet paspīdzināt, ja nemaldos uzliekot no M52 dzinēja indukcijas spoles, sparatu samainot (tikai neatceros no kura motora M...), tas tādam iesākumam, ja izdomā ap šo pašu mazliet padarboties.
Nu jā tad jau redzēs kas un kā, pagaidām niekojos ar skati, pirmdien jāiet :)
Bet jābūt visam ir riekstā, takā gaidiet un turiet īkšķus
Bet jābūt visam ir riekstā, takā gaidiet un turiet īkšķus
Apsveicu!
Aizrādījumi bija?
Aizrādījumi bija?
Bija jā, par abs lampiņu spidometrā
par bremzēm, ka nevienmērīgi darbojas priekšējās
un par nenozīmīgiem korozijas bojājumiem, kopā trīs vieninieki, bet nu ko padarīsi
Galvenais ka ir tagad uz gadu un miers ar šito, tagad var sāk šķūnēt
par bremzēm, ka nevienmērīgi darbojas priekšējās
un par nenozīmīgiem korozijas bojājumiem, kopā trīs vieninieki, bet nu ko padarīsi
Galvenais ka ir tagad uz gadu un miers ar šito, tagad var sāk šķūnēt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …