Mr. Lemon 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- chevron_right
Labajam lukturim un prieksejaam arkam nepieversiet uzmanibu, zinu ka bojaa visu skatu, bet ar laiku viss tiks labots
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kas tur par miltu maisiem uz sedekliem
kur vāciņi dieskiem? Tā jau simpātisks auto! tik, gaumes lieta, nepatīk man baltie spidometri.
Ar nesaprotu, kas tie par pārvalkiem
šie diski ir ok
šie diski ir ok
izrāvi vārdus no mutesVitalx325 rakstīja:kas tur par miltu maisiem uz sedekliem
bet tā jau izskatās ļoti labi ar šiem diskiem
Tie maisi taa lai dirsa ziemaa nesalst, bet nu isteniba jaa man pasam neparak patik ka vinji ir, tacu vaditaja sedeklis mazliet sacakarejies tadelj pagaidam stav, varbutbus janonjem, nebiju isti iedomajies
zeltinsh rakstīja:kur vāciņi dieskiem? Tā jau simpātisks auto! tik, gaumes lieta, nepatīk man baltie spidometri.
Vaacinji pagaidam smuki stav istabaa, kaut ka pagaidam gribas bez vinjiem pabraukat :)
Bez vāciņiem liekas, ka šitie diski pat labāk izskatās, bija līdzīgi uz e30 un arī bez vāciņiem bija labāk
Nu bez vacinjiem liekas ka kaut kas pietruukst! Bet anyway diski smuki
Ar apsildi adas benkos čapigi? Vispar nav bijis vai sabojati?Mr. Lemon rakstīja:Tie maisi taa lai dirsa ziemaa nesalst, bet nu isteniba jaa man pasam neparak patik ka vinji ir, tacu vaditaja sedeklis mazliet sacakarejies tadelj pagaidam stav, varbutbus janonjem, nebiju isti iedomajies
balti diski vienmeer patikuši
Kā tad būs ar e36.lv gada svinibam? Brauksi?
Diemzel sitas svinibas ari naksies palaist garam
Tacu zinu ka nav pedejaas
bet par uzlimem bus jasaruna ar tevi
Tacu zinu ka nav pedejaas
bet par uzlimem bus jasaruna ar tevi
Amm, nu nez, vai man uztices uzlimes
Kad ta saliksi kopā auto?
Kad ta saliksi kopā auto?
Ceru ka pec kadas nedeljas jav ripos
Hmm neuztices, nu ok gan velak tad domasu, pagaidam tapat tas nakljenes nedeg
Hmm neuztices, nu ok gan velak tad domasu, pagaidam tapat tas nakljenes nedeg
Kādu laiku šeit jav nebiju rādijies Taču nebija tā, ka neko nedariju. Tika nomaonīta galvas blīve, termostata blīve, radiators, akumulators, aaa eļļu un tosolu ari samainiju
Nu un dazas jaunas bildes ar ir
Nu un dazas jaunas bildes ar ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tikai nesaprotu kapēc bildēm kvalitāte uzlabojas tikai tad kad uz viņām uzklikšķina
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10