R3 e36 bez motora.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 20
- chevron_right
Ir Angļu akcents jūtams.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
5STAR rakstīja:Laikam ilgi Anglijā dzīvojis esi, pēc video nemaz nevar pateikt, ka esi latvietis
Nekad neesmu dzīvojis UK, tik cik nedēļu pavadīju IRL. Darbā sanāk visu dienū runāt angļu valodā, līdz ar to arī iestrādājusies, bet paldies, novērtēju.Jānis.P rakstīja:Ir Angļu akcents jūtams.
Par auto - mani nosponsorējuši Maxpeedingrods, nāk viņu koilas, būs review, visiem kam interesē.
Samainīts pastiprinātāja sūknis, šur tur piešpaktelēts, un turpinu trenēties. :)
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
cipruss18 rakstīja:ka jus dabonat tos sponsorus?
Ar meklesanas palidzibu!
Aparāts nolīmēts ar pāris sponsoru uzlīmēm.
Sezonas noslēgumā pamanīju ka stock ručņiks uz sausa ~70% gadījumu sabloķē pakaļu, līdz ar to hidra atliekas uz pavasari. Ziemā toč nrbūs vajadzība.
Rekur mūsu video no sezonas noslēguma.
https://youtu.be/3hCWb-yZ25A
Nav onboard video ar mani pie stūres, bet pirmo reizi sanāca pāris pārmetieni, par ko liels prieks. 9.10 braucam uz rullīti, 14.10 uz trijniekiem.
Sezonas noslēgumā pamanīju ka stock ručņiks uz sausa ~70% gadījumu sabloķē pakaļu, līdz ar to hidra atliekas uz pavasari. Ziemā toč nrbūs vajadzība.
Nav onboard video ar mani pie stūres, bet pirmo reizi sanāca pāris pārmetieni, par ko liels prieks. 9.10 braucam uz rullīti, 14.10 uz trijniekiem.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Gaidu coilu apskatu
+1
arī apsveru domu par šo coilu iegādi, gribas pirmstam dzirdēt viedokli par viņām
arī apsveru domu par šo coilu iegādi, gribas pirmstam dzirdēt viedokli par viņām
Tiem kam tās koilas interesē, pieļauju ka varu priekš Jums sarunāt kādu atlaidīti, ja vajag. :)
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Es skatos tev arī sākums? Bet labi. es arī 9.10 uz rullīti, tad jau tiksies. un projektiņš arī labs.r3served rakstīja:Aparāts nolīmēts ar pāris sponsoru uzlīmēm.
Ir vispār doma startēt street klasē vai tas tikai priekšs sevis?
Mazs, jo ķīna.cipruss18 rakstīja:kads cipars taam koilam?
Tas jau nav slikti, nav jāpārmaksā par brendu, kā piem. BC utml. gadijumā
Es viņas neizplatu, forumā kaut kas tirgoja par 460 laikam, nezinu vai tās ir krutākās (tādas kā nāk man ), bet es varu dabūt lētāk.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
360er3served rakstīja:forumā kaut kas tirgoja par 460 laikam, nezinu vai tās ir krutākās (tādas kā nāk man ), bet es varu dabūt lētāk.
Ir vēl krutāks modelis šamajiem? edit: šķiet ka nav
http://www.maxspeedingrods.co.uk/
Zinu ka shippings ir ap 50e.kars rakstīja:360er3served rakstīja:forumā kaut kas tirgoja par 460 laikam, nezinu vai tās ir krutākās (tādas kā nāk man ), bet es varu dabūt lētāk.
Ir vēl krutāks modelis šamajiem? edit: šķiet ka nav
http://www.maxspeedingrods.co.uk/
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
8kg springrate.
too much?70cc rakstīja:8kg springrate.
Šito atsauksmēs piemin ka aizm. ir par cietu un iesaka piemeklēt mīkstākas atsperes
Kā tie 8kg, uzvestos uz pilnībā atvieglināta e36? bez salona, bez rezerves rata, bez instrumentiem/donkrata, bez apšuvumiem, ar mazo aķi, karoč ar vieglu pēcpusi
edit: hmm BC coiliem springrate sākot no 8kg/6kg līdz pat 20kg/20kg
http://www.bc-racing.co.uk/applications ... m3-92.html
kas tad tur īsti nav ok?
Cik springrate ir TA/FK 200e ?
"But in general the E36 has a LOT of rear grip, and when you lower these cars they lose front grip, so they become even more rear grip biased. That's why most of the hot setups for roadracing include big rear bars and getting some front roll-center correction.
The problem is made even worse by cheap coilover companies not knowing ANYTHING about the platform and offering spring rate combos like 8kg/6kg or 8kg/8kg. The rear spring location on E30/E36/E46 means you need a much HIGHER rear rate than front in order to have a balanced feeling car, and it scares me to think these cheap suspension companies are likely valving their shocks inappropriately also considering the shock location."
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... r-drifting
Hmm... sanāk ka pakaļu vajag vēl cietāku?
edit: nevienam nav ko iekomentēt? jo 98% ir TA/FK?
Hsd, pēc specenes, ja pareizi atceros aizm ir 6.5 (stockā tikpat).
Tā Techniks hvz cik, bet noteikti ne augstāk.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Tā Techniks hvz cik, bet noteikti ne augstāk.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nu, Mrods neiebilst tikt salīdzināti ar citām, krietni dārgākām kompānijām. Ja vari izfīrēt setu ar HSD vai BC koilām, varam uztaisīt salīdzinājumu. Sanāks i reklāma Tev, i materiāls man.70cc rakstīja:8kg springrate.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
-
find_in_page
- chevron_left
- 1