Bērītis :D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Nu saprotams, ka BMW cits auto pavisam, bet apstākļi spieda ielikt viņu ss.lv un citu alterantīvu neredzu kā šito mazdiņu :P
Runājot pa rūsu - vienīgie, kas tāda gada Latvija nerūsē ir audi un volvo, ar izņēmumiem
Bet neuztraucaties tovarišķi, neviens nav izrādījis pat ne mazāko interesi par manu BMW
Runājot pa rūsu - vienīgie, kas tāda gada Latvija nerūsē ir audi un volvo, ar izņēmumiem
Bet neuztraucaties tovarišķi, neviens nav izrādījis pat ne mazāko interesi par manu BMW
Tavējais e36 nav nācis no Cēsu puses? Vismaz 2007 g. baigi līdzīgas Cēsīs vienā laukumā stāvēja.Tiku vēl līkumu izmest...
Ir no Cēsīm, bet es viņu nepirku no plača
2007. tika ievests Latvijā
2007. tika ievests Latvijā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bez lampām izskatās nikni
Kad vienu nakti pie mājas tāds nostāvēja, tad arī tumsā bija labs skats. Ja ieliktu krustus un tonētos pagriezienus, tad būtu ideāli
Bez lampām izskatās kā pirāts
Beisbolene...
Ir jau smuki, tikai manuprāt dzeltenie riņķi būtu smukāk. Nu, vismaz es pats tā secināju, kad savam uzliku baltos riņķus.
Ir jau smuki, tikai manuprāt dzeltenie riņķi būtu smukāk. Nu, vismaz es pats tā secināju, kad savam uzliku baltos riņķus.
Beisbolene nav mana
Dzeltenos gan negribētu, labāk visu optiku uz balto pārlikt.
Dzeltenos gan negribētu, labāk visu optiku uz balto pārlikt.
piekriitu maruham. balti gabariiti neiet kopaa ar dzeltenaam miglaam!!! tad labaak dzeltenos rinkjus un nebuutu jaiztiek miglas :)
Variet pačekot kā skan mans 200w subītis, bet ne uz pilniem apgriezieniem.
Sūbis riktīgs meiteņu edišen - rozā
Dzirdēt neko nevar, t.i., saprast, kā skan :) Galvenais, lai pašu apmierina. Manējais mazais Fli akt. sūbis mani pa visiem 100% apmierina.
Dzirdēt neko nevar, t.i., saprast, kā skan :) Galvenais, lai pašu apmierina. Manējais mazais Fli akt. sūbis mani pa visiem 100% apmierina.
Nu īstenībā vinš ir sarkans
Jāklausās arī ir uz subīša vai kāda cita normāla aparāta, kam jūt basus, savādāk toč neko saprast nevarēs
Par FLI aktīvo subi "mūzikas eksperti" saka tikai sliktus vārdus, bet ticu, ka parastam cilvēkam pilnīgi pietiek ar viņu
Jāklausās arī ir uz subīša vai kāda cita normāla aparāta, kam jūt basus, savādāk toč neko saprast nevarēs
Par FLI aktīvo subi "mūzikas eksperti" saka tikai sliktus vārdus, bet ticu, ka parastam cilvēkam pilnīgi pietiek ar viņu
nu preks mazinja subisa ir ok varbut man kompim tumbinas labakas neka dogmam, bet es visu vareju saprastuteo rakstīja:Variet pačekot kā skan mans 200w subītis, bet ne uz pilniem apgriezieniem.
...
Man uz mūzikas centra arī ir patīkami klausīties
un kā jau teicu, pastūzis netur, tā ka var vēl niknāk uzgriezt
un kā jau teicu, pastūzis netur, tā ka var vēl niknāk uzgriezt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5