Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 88
- chevron_right
NJU TAAA!
Sakaraa ar to ka manam beeriitim tika izpuusta galvas bliive ,tiek pienjemts leemums par motora mainju!
Dikti gribeejaas atrast m44, bet laikam tas ir nereaali jo par vinjiem prasa kosmiskus ciparus-------Tieshi iistaa briidii blakus bija drifteris kuram ar 2.5 ir pa iisu un ir veelme tikt pie V8. Taalaakais viss ir vienkaarshi ,vienojaamies par cenu un jau tuvaakajaa laikaa manaa beeriitii staavees 2.5 ar aanusu ,keramisko sajuugu un veel dazhaadiem uzlabojumiem
Vieniigi zheel ka vairs nebuus tomaatinjsh
Sakaraa ar to ka manam beeriitim tika izpuusta galvas bliive ,tiek pienjemts leemums par motora mainju!
Dikti gribeejaas atrast m44, bet laikam tas ir nereaali jo par vinjiem prasa kosmiskus ciparus-------Tieshi iistaa briidii blakus bija drifteris kuram ar 2.5 ir pa iisu un ir veelme tikt pie V8. Taalaakais viss ir vienkaarshi ,vienojaamies par cenu un jau tuvaakajaa laikaa manaa beeriitii staavees 2.5 ar aanusu ,keramisko sajuugu un veel dazhaadiem uzlabojumiem
Vieniigi zheel ka vairs nebuus tomaatinjsh
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Gāzīte tak būs? Varēsi beidzot izbaudīt BMW
Gaaziite noteikti ir un buus!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkān, tu taču ar lielmotoru braukt nemācēsi! Pieradis pie šujmašīnas...
Pashlaik trenneejos to dariit:) Testeeju savu toposho motoru:) Tik zheel ka shim auto komforta nav nekaada Ciets zems ,reduktors sametinaats, benjkjis ar naff igdienas braukshanai (vai arii vienkaarshi pats jau esmu par vecu tam visam)
Jaunaas dveeseliites bildiite:)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis erda - 23 Sep 2011, 15:41, kopā labots 4 reizes.
Tas drifteris to motoru nav nodzinis?
Motors ir perfekts, tapeec arii tiek njemts. Drifteris ir mans darba koleegjis:)
Neticami, ka Orkaans pārsēžas uz 6cyl + manual Laikam visiem pienāk laiks
Kā sakot laikam beidzot nobrieda
Dziive piespiezhdogMa rakstīja:Neticami, ka Orkaans pārsēžas uz 6cyl + manual Laikam visiem pienāk laiks
Tagad Tu vismaz nodzīvosi daudz ilgāk, jo būs vairāk patīkamu emociju
Kjidaajam donoru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
loti pozitivas parmainjas bus
jaa vajadzetu but, es ar tadu gribu tik nevaru nekur sameklet pa srotemerda rakstīja:Tas melnais palstmas ap vanosu, tādam ir jābūt stock?!
...
tas nav plastmasa vāks,tas ir vārstu vāks,vins viss ir no plastmasa.tas ir m52,bat ar m50 ieplūdi
bet varbut arī ka aluminija vāks tik nopūsts melns
un varbūt tas ir m50 jo izplūde no m50
kāa tur ir orkān?
un varbūt tas ir m50 jo izplūde no m50
kāa tur ir orkān?
Pēdējais labojis vilks25 - 09 Aug 2011, 23:01, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 88