Zurka e36 ikdienas kompots.
Vakarā uzlikšu uz grants dopa un izlimesu pret koku.
Pusasīm divnieks par to ka nau viena skrūve kuru es vnk nevaru ielikt dēļ pistājiem savilcējiem.
Pusasīm divnieks par to ka nau viena skrūve kuru es vnk nevaru ielikt dēļ pistājiem savilcējiem.
Paņem jaunas, labas fāres un pusi problēmas pazudīs
Nu ja čalim rokas nolaižas pēc tā, ka vienu lampu nevar noregulēt, tad noteikti nav no tiem, kuri pirks jaunas lampasvitjazz rakstīja:Paņem jaunas, labas fāres un pusi problēmas pazudīs
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Finanses pašlaik neļauj kaut kādas lampas pirkt. Vakarā jaukšu ārā skatīšos kas tur ir mos no āboliem izskrējusies.vitjazz rakstīja:Paņem jaunas, labas fāres un pusi problēmas pazudīs
No otras puses, pat ja finsanses atļautu, kādeļ pirkt jaunas lampas ja var salabot esošās? Es tik tā, kip nu vajag vismaz pamēģināt, ja nesanāk, tad var domāt par jaunām
Jaunas, es nedomāju pa 100, labas lietotas pa 40e kādas,ja tik traki ar savām
Sūdi jau tie ka kompotam neder lampas no sedana vai kupejas dēļ tam hb4 lampām. Man ir ļoti labas sēdana lēcu lampas bet štekeri piss visu padarisanuvitjazz rakstīja:Jaunas, es nedomāju pa 100, labas lietotas pa 40e kādas,ja tik traki ar savām
Man vnk zjbl tas mūžīgās problēmas. Gan jau vakarā kautko uzmeistarosu. Ja nē tad kompakts kādu laiku pastāvēs.Kikaps rakstīja:Nu ja čalim rokas nolaižas pēc tā, ka vienu lampu nevar noregulēt, tad noteikti nav no tiem, kuri pirks jaunas lampasvitjazz rakstīja:Paņem jaunas, labas fāres un pusi problēmas pazudīs
Cik tad tur problēma štekerus pārlodēt.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
zurkae36 rakstīja:Sūdi jau tie ka kompotam neder lampas no sedana vai kupejas dēļ tam hb4 lampām. Man ir ļoti labas sēdana lēcu lampas bet štekeri piss visu padarisanuvitjazz rakstīja:Jaunas, es nedomāju pa 100, labas lietotas pa 40e kādas,ja tik traki ar savām
pārtaisi štekerus uz sedana un aizmirsti.
Tātad meklēju kompotam citas lampas ar hb4 spuldzēm nesaprotu kādēļ bmw rūpnīcas inženieri ir ražojosi 50 veidu lampas no kurām neko nevar sakombinēt. Man mētājas kādi 3 komplekti ar sajatam lampām bet ar labiem regulatoriem kuri protams katrai lampai savadaki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pilniba tevi nesaprotu srota paker lampu stekerus ar vadu galiem smuki uzlode un liec jebkuras lampas! Neticu ka vispar kadam palikushas dzivas tas orginalas. Es pat varu palureet ka man vadi salodeti lai tev vieglak savienot!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tas lampas kas man stāv plauktā tiek taupītas kupejai. Ļoti negribu likt viņas kompakta. Nolēmu ka kompots mēnesi pastāvēs malā un tad paņemšu jaunas lampas kaut gan nākam mēnes biju ieplānojis disku iegadibestbmw rakstīja:Pilniba tevi nesaprotu srota paker lampu stekerus ar vadu galiem smuki uzlode un liec jebkuras lampas! Neticu ka vispar kadam palikushas dzivas tas orginalas. Es pat varu palureet ka man vadi salodeti lai tev vieglak savienot!
tu izveido problēmu tur kur tās nav, pārlodet katrai lampai vadus aizņems max 15 min uz lampu, ieliec savas tās kupejas lampas, izej skati un ieliec kkādas citas vietā.
em.dzhii rakstīja:tu izveido problēmu tur kur tās nav, pārlodet katrai lampai vadus aizņems max 15 min uz lampu, ieliec savas tās kupejas lampas, izej skati un ieliec kkādas citas vietā.
tak vadus gruti parlodet labak nomest masinu mala
kur logika? laikam nav,
Sāksim ar to ka pirmā problēma ir ar to ka nau donora no ka pārlodet vadus.AndzaK_LV rakstīja:em.dzhii rakstīja:tu izveido problēmu tur kur tās nav, pārlodet katrai lampai vadus aizņems max 15 min uz lampu, ieliec savas tās kupejas lampas, izej skati un ieliec kkādas citas vietā.
kur logika? laikam nav,
Otrā ir tā kā negribu ķēpāties ar tiem vadiem.
Un treškārt negribu sagrūst visu naudu mašīna un pēctam atlikušo mēnesi graust kāju nagus. Finanses ir cik nu man viņas ir. Taka tagat vēl sponsorēju draudzenei tiesības ir jāizvēlas vai nu auto vai tiesības.
°zurkae36 rakstīja:Sāksim ar to ka pirmā problēma ir ar to ka nau donora no ka pārlodet vadus.AndzaK_LV rakstīja:em.dzhii rakstīja:tu izveido problēmu tur kur tās nav, pārlodet katrai lampai vadus aizņems max 15 min uz lampu, ieliec savas tās kupejas lampas, izej skati un ieliec kkādas citas vietā.
kur logika? laikam nav,
Otrā ir tā kā negribu ķēpāties ar tiem vadiem.
Un treškārt negribu sagrūst visu naudu mašīna un pēctam atlikušo mēnesi graust kāju nagus. Finanses ir cik nu man viņas ir. Taka tagat vēl sponsorēju draudzenei tiesības ir jāizvēlas vai nu auto vai tiesības.
1. vadi srota 2e.
2. pasa darbs lodamurs gan jau ir un viss nepieciesamais
3. izolacijas lenta 80centi vai nu kaut 1e.
4. 20min darba 2-3 alini ( 1,5e x 3)
5. iziesi TA un bus ar ko braukt nevis ar kajam javazajas
6. neiziesi menesa laika TA atkal jamaksa par pilnu TA un skatis visu no gala.
P.S bet nu doma pats
Man rīt jau beidzās atkartōtā.
Mana galā ir tāds kosmonautu srots kur man par štekeri paprasīs 10euro par gabalu
Un pēc skates vieta arī man nau ko ielikt vairāk jo kompota fāres jau ir izķidātas Lēnu garu pa mēnesi visu atrisinasu. Nākam nedēļas elektriķim beigsies atvaļinājums un tad lai viņš savelk man visu takā vajag. Ar visiem klusējamiem savienojumiem un izolācijam.
Mana galā ir tāds kosmonautu srots kur man par štekeri paprasīs 10euro par gabalu
Un pēc skates vieta arī man nau ko ielikt vairāk jo kompota fāres jau ir izķidātas Lēnu garu pa mēnesi visu atrisinasu. Nākam nedēļas elektriķim beigsies atvaļinājums un tad lai viņš savelk man visu takā vajag. Ar visiem klusējamiem savienojumiem un izolācijam.
kāpēc tev jāsponsorē draudzenei tiesības ?
Draudzene mācās un pašai tādu finanšu nau lai noliktu pravas. Un es arī biju tas kas aizdzina viņu likt tiesibasem.dzhii rakstīja:kāpēc tev jāsponsorē draudzenei tiesības ?