Gunjkas 318
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
Man ar bija doma pārkrāsot melnus.. bet es īsti nevaru saprast vai man tā patiks.. un izlēmu ka man tomēr laikam labāk patīk balti.. bet... man tagadējie sliekšņi tracina.. man viņus uztaisija kautkā tjap ļap.. nokkrasoja smilšu krāsā.. tad mēs ar baloniņu nopūtām baltus.. uz pus gadu pietika.. un pēc ziemas kas sākās.. tas viņu krutais krāsojums nāk nost gabaliem vienkārši ar kāju pieskaries un nāk nost.. man ir doma atvaļinājuma laikā kautko saveidot ar viņiem.. jo t'ā man pašai riebjas un kauns.. un nesaprotu daudziem sliekšņi tādi spīdīgi a man viņi kautkādi ne spīdīgi bet matēti un vēl pie tam grubuļaini.. aj.. tracina.. bij doma varbūt uzlikas dabūt,bet negribās taisīt caurumus sliekšņos..
Uzlikas būtu guuut
zinu bet negribas caurumus taisīt.. tad jau tas slieksnis var rūsēt vēl trakak...
logu līmeGunjka rakstīja:Man ar bija doma pārkrāsot melnus.. bet es īsti nevaru saprast vai man tā patiks.. un izlēmu ka man tomēr laikam labāk patīk balti.. bet... man tagadējie sliekšņi tracina.. man viņus uztaisija kautkā tjap ļap.. nokkrasoja smilšu krāsā.. tad mēs ar baloniņu nopūtām baltus.. uz pus gadu pietika.. un pēc ziemas kas sākās.. tas viņu krutais krāsojums nāk nost gabaliem vienkārši ar kāju pieskaries un nāk nost.. man ir doma atvaļinājuma laikā kautko saveidot ar viņiem.. jo t'ā man pašai riebjas un kauns.. un nesaprotu daudziem sliekšņi tādi spīdīgi a man viņi kautkādi ne spīdīgi bet matēti un vēl pie tam grubuļaini.. aj.. tracina.. bij doma varbūt uzlikas dabūt,bet negribās taisīt caurumus sliekšņos..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ch Nesapratu ko tu ar to biji domājis?
Pielīmēt tos sliekšņus
nu nez... un kā tas izskatīsies?aj labi... pagaidām vienalga nav naudas.. tā jau nedēļas laikā iegrūdu daudz.. tagad atkal jāpelna lai var kautko domāt tālāk.. tās uzlikas jau ar dārgas.. man tagad cits liels tēriņš nākošnedēļ.. pirmdien atdodu beidzot autiņu ielikt gāzi.
cik ekonomisks būs 1.8 ar gāzi?
Domāju, ka standarts visiem gāziniekiem
5ls uz 100km
Bet moš kļūdos .. esmu patiesībā dzirdējis no 1.6 sākot līdz pat 3.5 ka patēriņš ir no 3.5ls līdz 5ls uz 100km visi tā saka
5ls uz 100km
Bet moš kļūdos .. esmu patiesībā dzirdējis no 1.6 sākot līdz pat 3.5 ka patēriņš ir no 3.5ls līdz 5ls uz 100km visi tā saka
kas to lai zin.. tad jau maniis... domāju labāk būs kā uz bendžu.. tā man ēd pa pilsētu aptuveni 12l.
Marux taču nesen teica 3,7ls uz simta? Domāju, ka jebkurā gadījumā gāze atmaksājas
Gunjka rakstīja:kas to lai zin.. tad jau maniis... domāju labāk būs kā uz bendžu.. tā man ēd pa pilsētu aptuveni 12l.
Dogma stāsta, ka viņa 2.8 ēd mazāk pa pilsētu!Gunjka rakstīja:kas to lai zin.. tad jau maniis... domāju labāk būs kā uz bendžu.. tā man ēd pa pilsētu aptuveni 12l.
nu.. bet man ēd tā.. ziemā vēl vairāk.. bet neaizmirstam ka tomāti ēd vairāk nekā ručka..
Pag dogMam tak ar gāze ne?
Pag dogMam tak ar gāze ne?
nav nav dogmam gāze.
Man mammai ir impreza ar 2.0 automātu. Virs 9 litriem pilsētā nav.
Nedomāju, ka 1.8 motoram ir jāēd 12 litri pilsētā. Kaut kur ir jāmeklē vaina. Nu, protams, atkarīgs arī, cik sportiska dvēsele.
Nedomāju, ka 1.8 motoram ir jāēd 12 litri pilsētā. Kaut kur ir jāmeklē vaina. Nu, protams, atkarīgs arī, cik sportiska dvēsele.
Aizmugurējie lukturi ir galīgi lauki, būtu labāk atstājusi rižos.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Gunjka rakstīja:kas to lai zin.. tad jau maniis... domāju labāk būs kā uz bendžu.. tā man ēd pa pilsētu aptuveni 12l.
liekas, ka biš pa rijīgu!
Man mazāk ēd un opja braukšanas stilu īpaši nepiekopju!
Bet, ja ir iespējams nokāpt līdz 4-5l /100 tad ir gerai!
Mums laikam rijīgās mašīnas ir slimība.. man vīram e32 rij 22l pa pilsētu nezinam kas par vainu.. apnicis meklēt.. Lambdas nomainītas abām mašīnām,mazāk nerij.. gaisa masas mērītāju ar mainīja vīra autiņam,manam ne.. vienalga rij.. aj.. gaidu nākošo nedēļu uzliks gāzi manai tad varēšu priecāties.
Ir dogMam gāze! Bet nu tos mazāk par12l viņš noteikti domāja par benzīnu.zeltinsh rakstīja:nav nav dogmam gāze.
Bļin. Šito būšu palaidis garām, ka viņš uz propāna vizinās!uteo rakstīja:Ir dogMam gāze! Bet nu tos mazāk par12l viņš noteikti domāja par benzīnu.zeltinsh rakstīja:nav nav dogmam gāze.
Vajag palasīt viņa topiku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …