KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 25
- chevron_right
Labāk pāršūt, nekā to ebeya drazu
Kloķi nomaniju-bildē jau "jaunais" Uz doto brīdi nebij labāka piedāvājuma un vecais jau dalijās reizinātājos
Varēju jau veco aptīt ar zilo izoleni, kamēr meklēju ko labāku
Kloķi nomaniju-bildē jau "jaunais" Uz doto brīdi nebij labāka piedāvājuma un vecais jau dalijās reizinātājos
Varēju jau veco aptīt ar zilo izoleni, kamēr meklēju ko labāku
Pēdējais labojis korsa - 04 Jan 2012, 17:09, kopā labots 1 reizi.
Apnika tā pečka, kas raustās un maina apgriezienus, un velvairāk apnika meklēt lietotu pečkas ezi.
Tāpēc šodien sapsihojos un aizbraucu uz Latbemu. Nopirku jaunu
Tāpēc šodien sapsihojos un aizbraucu uz Latbemu. Nopirku jaunu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Palika labāk?
vajadzetu vismaz
Beidzot pečka strādā, kā viņai jāstrādā, nevis raustās kā puņķis uz drātsdogMa rakstīja:Palika labāk?
Kādi tev simptomi bija??
man vienam e36 dig. klimai bija tā, ka mainījā spūšanas ātrums un vēl pigori bija. Tam esot atrisinājums, ka panelī viens kondensators jāpārlodē.
man vienam e36 dig. klimai bija tā, ka mainījā spūšanas ātrums un vēl pigori bija. Tam esot atrisinājums, ka panelī viens kondensators jāpārlodē.
Man tā arī bija, ka mainijās pūšanas ātrums. Tā kā pulsēja tas ventilators un brīžam pilnīgi apstājās uz brīdi. Pēc eža nomaiņas viss ir OK!
Salīmētas uzlīmes!
Tas tā-lai būtu stimuls ātrāk ķerties klāt vizuālajiem uzlabošanas darbiem
..jo nedrīks tak blamēt zīmolu! Nevar braukāt apkārt ar aplupušu auto ar uzlīmēm
Tas tā-lai būtu stimuls ātrāk ķerties klāt vizuālajiem uzlabošanas darbiem
..jo nedrīks tak blamēt zīmolu! Nevar braukāt apkārt ar aplupušu auto ar uzlīmēm
Korsa cik tev toreiz izmaksa ezis iekš Latbemas?
O.. esi žurcizēts.. Gaidu kad saliksi labumus virsū gribas redzēt. :)
Prasīja 45Ls par ezi, bet pa 40 dabūjuRENIO rakstīja:Korsa cik tev toreiz izmaksa ezis iekš Latbemas?
Nujau esmu pavisam nobriedis sākt kko stutēt virsū, vienīgi tīri fiziski tam nav laika. Būs jāmeklē palīgijurcis rakstīja:O.. esi žurcizēts.. Gaidu kad saliksi labumus virsū gribas redzēt. :)
Pagajušo 5dien tika ieta TA. Pirms tam neko nedarot un nelabojot. Protams, ka tika atklāti defekti, kurus radijuši mūsu "jaukie" ceļi un arī 'dzan laika zobs. Tagad jāķerās klāt to novēršanai!
Nu tā!
Beidzot +/- arī mans auto ir sagatavots vasaras sezomai. Tagad tik jāatrāda tehniskajā apskatē un jāuzmontā vasaras riepas
Piekare ir Poliuritanizēta un Coiloverizēta
Jāsaņemās un kada bilde rīt jāieliek
Beidzot +/- arī mans auto ir sagatavots vasaras sezomai. Tagad tik jāatrāda tehniskajā apskatē un jāuzmontā vasaras riepas
gadijuma neesi no chiekurkalna ? ja jaa biezhi redzu draudzenei preti dzivo :P
un sodien pamaniju kad ir sedinats, jo prieksha smuks sagazums
bouncin' with 68' chevy
Labs update!korsa rakstīja:Nu tā!
Rādi bildi!
Esmu esmu!!dvp rakstīja:gadijuma neesi no chiekurkalna ? ja jaa biezhi redzu draudzenei preti dzivo :P
Dzīvojos uz 4.Šķērslīnijas.
Pagaidām vēl bez vasaras riepām, jo rīti vēl tādi slidīgi, un bez vizuālajiem uzlabojumiem bamperu un krāsojuma jomā.
Beidzot arī iegādātas, ilgi un izmisīgi meklētās, vasaras riepas ar pareizajiem izmēriem.
Tagad tik jābortē virsū uz maniem iegādātajiem, nolupušajiem STYLE32
..jo pagaidām vēl nesanāks tos pārkrāsot Budžets jau pārtērēts
Tagad tik jābortē virsū uz maniem iegādātajiem, nolupušajiem STYLE32
..jo pagaidām vēl nesanāks tos pārkrāsot Budžets jau pārtērēts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5