Mans e36 320i (Calypsorot metallic)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
vinjs nebija no Mālpils?
Jau vismaz kādu gadu nav vairs mālpilietim!možais rakstīja:vinjs nebija no Mālpils?
skaidrs.. turpmaak zināšu
esmu arī bmw valmiera
Kamer Lietotajs White_Angel gaaja Tehnisko ar maniem diskiem,tikmer tapa viens foto ar vinja BBS R18
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Kapeec tad ar shiem nevareeja skati iet???
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Man domāt, ka šie pliki
jaaa +1?Orkaans rakstīja:Kapeec tad ar shiem nevareeja skati iet???
Tapēc ka R18, no rūpnīcas nevienam e36 nav bijuši R18. skatē dēļ tā var neizlaist.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
wtf, skati var iet kaut vai ar 20'' uz e36, ja ir attiecīgie disku/riepu parametri
Nevar iziet tāpēc, ka TA pajoliem neder, ka diski ir kaut 2mm ārpus arkām (kā, vismaz aizmugurē, izskatās), kā arī tādas riepas uz attiecīgajiem diskiem tur uzskata par neatbilstoši šaurām
Nevar iziet tāpēc, ka TA pajoliem neder, ka diski ir kaut 2mm ārpus arkām (kā, vismaz aizmugurē, izskatās), kā arī tādas riepas uz attiecīgajiem diskiem tur uzskata par neatbilstoši šaurām
Automašīnas ražotājs nav paredzējis tāda izmēra diskus, tā ka ņefiga nevari iziet skati. cita lieta ir ka dažās TA stacijās uz to piever acis. Tā vismaz man skaidroja TA darbinieks.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Rex rakstīja:Tapēc ka R18, no rūpnīcas nevienam e36 nav bijuši R18. skatē dēļ tā var neizlaist.
Tieshi taa.
Instagram - Sandis_e36
Tad jau ar r16 arī nevar? Jo, manuprāt, e36 no bāzes nāk r15 ne?Rex rakstīja:Automašīnas ražotājs nav paredzējis tāda izmēra diskus, tā ka ņefiga nevari iziet skati. cita lieta ir ka dažās TA stacijās uz to piever acis. Tā vismaz man skaidroja TA darbinieks.
nu nē ar r17 arii laiž, nevar pārspīlēt, laikam sanāk...
tad jau pēc nedēlās atkal jāmet ziemenes virsū, kad došos uz skati... vājprāts..
tad jau pēc nedēlās atkal jāmet ziemenes virsū, kad došos uz skati... vājprāts..
R17/245/40 uz e36 aizmuguree ir paredzeejis arii razhotaajs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Mļin, manam auto riepu plāksnītē šofera durvīs nekas lielāks par R15 neparādās. Tad ar R16 TA nedabūt?
Reāli ir tikai 2 izskaidrojumi disku mainīšanai uz TA - plikas riepas vai diski ārpus arkām. Citu ierobežojumu nav.
Reāli ir tikai 2 izskaidrojumi disku mainīšanai uz TA - plikas riepas vai diski ārpus arkām. Citu ierobežojumu nav.
bl*n, man laikam ir tas ka no arkām, bet nu nosaciti, es jau saku, ka nav.. senciits, ka paskatijas: teica, kas tie tew par cisinjratiem...
jaliek šā baloni būs un miers..
jaliek šā baloni būs un miers..
Man plaaksniitee lielaakais ir R17/245/40marux rakstīja:Mļin, manam auto riepu plāksnītē šofera durvīs nekas lielāks par R15 neparādās. Tad ar R16 TA nedabūt?
Man arī visiem e36 plāksnītē ir bijuši R17, bet TA vairāk skatās uz to, lai nelīstu diski ārā no arkām, bet apskate jau ir sīkums uzmet ziemas ripuļus un aiziet
pilnigi vienalga, galvenais lai prokis un sezona atbilst un nekjeras arkas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right