MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 30
- chevron_right
Piekrītu, priekšā biezāka par aizmuguri, tas nav īpaši smuki.RENIO rakstīja:Mna lukturu jaunais skats labāk patīk
Kā arī reāli prasās kaut ko aizmugurē, sakarā ar to ka priekšā ir tāaaada lūpa....
Ar tavu sēdinājumu - aizmirsti Man ir -20 priekšai, un katru dienu kkur aizķeros...Kobreti rakstīja:nu bā man arī sāk gribēties golfa lūpu
skats pa pirmo
Man pašam arī tagad lukturi labāk patīk. Par aizmuguri - prasās kkas, bet pagaidām nekas labs nav ienācis prātā.RENIO rakstīja:Mna lukturu jaunais skats labāk patīk
Kā arī reāli prasās kaut ko aizmugurē, sakarā ar to ka priekšā ir tāaaada lūpa....
Tad, kad nokrāsošu buferus, būs vēl līdzīgāksmožais rakstīja: p.s. no priekšas diezgan līdzīgs manējam...
Arī par to esmu domājis. Kāpēc M buferim nāk lūpa, bet parastajam nē...Archizlv rakstīja: Nesaprotu kaapec BMW neizdomaaja taadu luupu prieksh E36 parastajiem bamperiem, taksh pavisam cita lieta.
Bija man tie lukturi melni (tādi paši kā no dogMa pie Ruu aizceļojušie), paņēmu un nolakoju ar sarkano laku apakšējo daļu (baloniņtūnings rulllzzz). Pirms tam gan cītīgi noslīpēju, lai būtu līdzena virsma, tad nolakoju un nopulēju. Pēčāk izravēju oranžo cokolu no pagrieziena... Tas arī viss...Kobreti rakstīja:pag kādā veidā tu tādus lukturus aizmugurē dabūji? no sarkanajiem uz caurspidigajiem?
Dēļ tās lūpas tagad sāk dominēt melnā krāsa!
Tāds ir mans secinājums!
Tāds ir mans secinājums!
pirmaa un otraa bilde super izskataas :)
1. bilde tūlīt man uz desktopa stāvēs
Smuki kautkas neredzēts. :) Velviens auto ar savu piedūrienu.
Prieks, ka arī citiem patīk
dogMa - varu tev pilizmēra bildi arī aizsūtīt
dogMa - varu tev pilizmēra bildi arī aizsūtīt
marux- tavs stock autins tiesam izstas ritigi smuki! ritigi patik tas tumsas lampas prieksa, un si luupa tik piedod tam visam vel dusmigaku izskatu! smuki
...
Stilīgi patīk pr. bampera lūpa, izskatās dusmīgs rarrr .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Tātad - jaunākie veikumi
* Salabots ģenerators (lādēšana bija nokritusies līdz 12,3V)
* Atrestaurēts starteris
* Uzlikts jauns aķītis
* Pārvilkti vadi uz bagāžnieka vāku
* Reanimēts nekad nestrādājušais ABS.
* Iepirkts jauns ūdenssūknis, bet vēl nav bijis laika samainīt
* Nomainīta stūre (vecā sāka kļūt pārāk slidena)
* Nomainīts bardačoks uz jaunā tipa. Pie viena uzlabota atvēršanās - sākuma 2/3 vāks krīt brīvi, bet pēdējo 1/3 smuki pamazām atveras. Noslēpums - piekonstruēts bardačoka amortizatoriņš no E32.
Un tā tagad izskatās mans pepelacs no iekšpuses
Turpinājums sekos...
* Salabots ģenerators (lādēšana bija nokritusies līdz 12,3V)
* Atrestaurēts starteris
* Uzlikts jauns aķītis
* Pārvilkti vadi uz bagāžnieka vāku
* Reanimēts nekad nestrādājušais ABS.
* Iepirkts jauns ūdenssūknis, bet vēl nav bijis laika samainīt
* Nomainīta stūre (vecā sāka kļūt pārāk slidena)
* Nomainīts bardačoks uz jaunā tipa. Pie viena uzlabota atvēršanās - sākuma 2/3 vāks krīt brīvi, bet pēdējo 1/3 smuki pamazām atveras. Noslēpums - piekonstruēts bardačoka amortizatoriņš no E32.
Un tā tagad izskatās mans pepelacs no iekšpuses
Turpinājums sekos...
Pēdējais labojis marux - 16 Mar 2012, 16:43, kopā labots 3 reizes.
Marux negribi parādīt ka ieinstalēji to amortiņu bardačokam!!!
ta tu cik sapratu mainīji pašu baradačoku? a viņi viens pret vienu mainās vai kkas jāpārtaisa? Man a jaunais labāk patīk,bet negribas visu raķei raut nost,baila,ka nesaspraudīšu visu atpakaļ kā vajag
coupe 2.8
Nu, lai nobildētu, jāņem bardaks laukā Godīgi sakot - to amortu vnk ar samoreziem pieskrūvēju. Vienu galu pie vāka ķepas, kas izslēdz apgaismojumu, bet otru - pie korpusa. Nācās nogriezt apgaismojuma slēdža stiprinājumu, lai būtu vieta amortiņam. Pašu slēdzi pārvietoju citur - bildi pacentīšos rīt uztaisīt. Un tos samorezus vajadzēja pievilkt tā, lai amortiņu nepiespiestu un lai tas nebūtu pārāk brīvs (lai negrab).RENIO rakstīja:Marux negribi parādīt ka ieinstalēji to amortiņu bardačokam!!!
Godīgi sakot, grūtāk uzrakstīt kā uztaisīt
Bardačoki ir plug&play - stiprinājumi, štekeri un viss pārējais ir 1:1Martinez rakstīja:ta tu cik sapratu mainīji pašu baradačoku? a viņi viens pret vienu mainās vai kkas jāpārtaisa? Man a jaunais labāk patīk,bet negribas visu raķei raut nost,baila,ka nesaspraudīšu visu atpakaļ kā vajag
elektriskos logus vajaga
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nevajag ,jo driiz airi kljuus par navarotu!!!!!!!!!!! Veel pus gadu atpakalj piechuraatie lukturi bij lauku kjuuns, bet tagad jau tas ir mega kruti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ideāls salikums - vecā tipa panelis + jaunā tipa bardačoks! Diez, ja ir bijis jaunais panelis, tad veco uzliekot, gaisa lūkas sakrīt?
Ruu domas par jauno paneli atkrīt. Jāmeklē jaunais bardačoks.
negribi iemest apmēram bildi vai kādu infu par tiem bardačoka amīšiem! jo vienīgais ko atradu ir divi veida amīši kas nāk e32 šofera cimdu nodalījumam! kurš ir īsais vai tas vienalga! Varētu moš vispār satasīt smuku DIY lai kas vēlas a var ko līdzīgu sameistarot!
coupe 2.8
Tai golfa lupai ir sava rozinite
pasham ir doma pie standarta bampera pielikt M lupu.
pasham ir doma pie standarta bampera pielikt M lupu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 30