Soulles e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
neizspiedu sajugu lidz galam steidzos pec 10 minutem bija jabrauc uzz lidostu 2. viss kartibaa :)
aa un tapat pec 2.5 motora iegades tiks mekleta zf karba jo ta tomer ir biski labaka pa getrag
aa un tapat pec 2.5 motora iegades tiks mekleta zf karba jo ta tomer ir biski labaka pa getrag
Sveiki visiem naak vasara un jasak domat par kurpitem uz vasaru pa cik gribaas style 5 tad varbut kads kam ir pieredze sajos jautajumos varetu man kko pastastit par siem diskiem
jautajums ir tads vai deres un nebus ara no arkam
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... efenx.html
jo driz planoju but majas ungribas kko jauku sev uzdavinat uz gada jubileju kops masina ir nopirkta
jo driz planoju but majas ungribas kko jauku sev uzdavinat uz gada jubileju kops masina ir nopirkta
Nu kurpites shitas uzlikt jau var jebkosoulles rakstīja:Sveiki visiem naak vasara un jasak domat par kurpitem uz vasaru pa cik gribaas style 5 tad varbut kads kam ir pieredze sajos jautajumos varetu man kko pastastit par siem diskiem
ja no e39 bus jaliek 205 zemprofilenes, jo aizmugure kersies arkas ar standarta izmeru, vai ari javalce arkas
man patik normals Stoks lietie diski melnie baigi labi iet klat manuprat!
skaidrs tur sludinajums vnk pa limonadi atdod tos diskus ar visam riepam nu bet ja japerk riepas tad neder
melnie lietie diski ir pardoti jo pec 2 nedeljam man saka nepatikt vinji uz sava auto tagat ir atpakal tie kas ir 1. bildee
Sveiki visapkart beidzot esmu majas no juras
un pilna spara ir sakti darbi pie mana e36 savesanu kartiba
sodien iepirkti style 5 r16 ar gumijam 205 /45 viss jau salikts virsu sanaca kka taa
iepirkts ari grubulis lai parpustu slieksnus jo krasa mazgajot ar karcher ir loti bediga stavokli
rit planos piesedinat prieksu bet aizmuguri pa kadiem 1,5 cm pacelt
kkad loti tuva nakotne ir ieplanota gazes iekarta
un parkrasot kapotu kreiso sparnu un aizmugurejo kreiso sparnu jo tur laka ir nost bet kapots ir bedigaka stavokli ..
kads varetu ieteikt ko lai daru ar savu dzipa prieksu koilas taka nav planots nemt bet sabojat amartizatorus delj fleksetam atsperem ar nav velme
un pilna spara ir sakti darbi pie mana e36 savesanu kartiba
sodien iepirkti style 5 r16 ar gumijam 205 /45 viss jau salikts virsu sanaca kka taa
iepirkts ari grubulis lai parpustu slieksnus jo krasa mazgajot ar karcher ir loti bediga stavokli
rit planos piesedinat prieksu bet aizmuguri pa kadiem 1,5 cm pacelt
kkad loti tuva nakotne ir ieplanota gazes iekarta
un parkrasot kapotu kreiso sparnu un aizmugurejo kreiso sparnu jo tur laka ir nost bet kapots ir bedigaka stavokli ..
kads varetu ieteikt ko lai daru ar savu dzipa prieksu koilas taka nav planots nemt bet sabojat amartizatorus delj fleksetam atsperem ar nav velme
buus... labi - priekshu lejaa un jaa... vienigi tie pelekie bamperi..
man tie pelekie bamperi patik tikai ir doma vinjus melnus krasot vispirms uz fotoshop jaapskatas ja iepatiksies tad buus melni ja ne tad tadi ari paliks vot ka lai prieksu dabuju zemee koilus galigi neiedvesmo nemt
nu bet kā tad diez to var izdarīt? protams ka ar sēdinātajām atsperēm nav tak jafleksē obligāti orģinālāssoulles rakstīja:man tie pelekie bamperi patik tikai ir doma vinjus melnus krasot vispirms uz fotoshop jaapskatas ja iepatiksies tad buus melni ja ne tad tadi ari paliks vot ka lai prieksu dabuju zemee koilus galigi neiedvesmo nemt
bet vispār, šitie diski ir vnk dievīgi
Parunā ar lie. psih-arno, gan kaut ko tev piemeklēs!
man pasam ar baigi patik nevaru beigt priecaties pa 60 ls butu greks nenemtm4z » 19 Jūn 2012, 21:48
nu bet kā tad diez to var izdarīt? protams ka ar sēdinātajām atsperēm nav tak jafleksē obligāti orģinālās
bet vispār, šitie diski ir vnk dievīgi
Paldies rit no rita jazvana un jajautaerda » 19 Jūn 2012, 22:04
Parunā ar lie. psih-arno, gan kaut ko tev piemeklēs!
šitie ir 8,5 j platumā?
jap
tatad sodien sakti darbi pie slieksnjiem
atlicis tikai nokrasot ar peleko krasu bet veel nevaru izlemt vai peleku vai melnu
tapec lidz ritdienai buus kka ta
skaums procesa rezultats atlicis tik nokrasot ar finisha krasu rit planos uz Rigu pec sedinatajam atsperem prieksa pec finisha krasas
P.S liels paldies User Sipols pa palidzibu un idejam
atlicis tikai nokrasot ar peleko krasu bet veel nevaru izlemt vai peleku vai melnu
tapec lidz ritdienai buus kka ta
skaums procesa rezultats atlicis tik nokrasot ar finisha krasu rit planos uz Rigu pec sedinatajam atsperem prieksa pec finisha krasas
P.S liels paldies User Sipols pa palidzibu un idejam
Diskiem nopērc jaunas bmw bļembas - uzreiz būs daudz labāks kopskats!
Un vispār tev tas centrs ir citā krāsā diskam un tas arī atņem to smukumu!
Bet diski ir smuki!
Un vispār tev tas centrs ir citā krāsā diskam un tas arī atņem to smukumu!
Bet diski ir smuki!
Sveiks.izskatas daudz zemaks.ka ir arkas neker. man ar r16 izskatijas zemaks.bet ar dzelziniekiem r15.
diski ari dzive
diski ari dzive
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7