zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 33
- chevron_right
Silts lec ideali. Bet galigi auksts ilgak japagriez jo degviela iet atpakal baka. Jaskatas kapec bet tas velak un to es actasu dizelista zina
Uzliec pretvārstu uz pienākošo degvielas cauruli,pirms filtrazurkae36 rakstīja:Silts lec ideali. Bet galigi auksts ilgak japagriez jo degviela iet atpakal baka. Jaskatas kapec bet tas velak un to es actasu dizelista zina
FME rakstīja:Uzliec pretvārstu uz pienākošo degvielas cauruli,pirms filtrazurkae36 rakstīja:Silts lec ideali. Bet galigi auksts ilgak japagriez jo degviela iet atpakal baka. Jaskatas kapec bet tas velak un to es actasu dizelista zina
Tieshi taa.uzliec vienvirziena varstinju un nebus galvassapes
ar kompatu pa brugji
Negaiditi tiku pie borbet b 3gab un bbs rs divdaligajiem diskiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa cik dabuji borbet b?
Uzmet man cenu par vinjiem ja pardod
Uzmet man cenu par vinjiem ja pardod
ar kompatu pa brugji
Tas lai paliek pie manis.
Borbeti paliek laikam pie manis. Bbs rs pardoti.
Cik liela iespeja atrast vienu borbet b 8.5j et13?
Cik liela iespeja atrast vienu borbet b 8.5j et13?
Ir ieks friču ebay. 350e par trūkstošo ripuli.
Sviestmaize. Bet cik vakar sapratu tavi diski esot bijusi ieprieks baigi traumēti. Tas kas brauca manus skatities arī zināja tavus mani jau arī nau bijusi orginali uz 5x120 partaisiti pirms 7 gadiem prieks e36
Viens bija jaa,izlauzts gabals no plaukta,bet ljoti labi sametinats
Tavus panjema tas dzeks?
Tavus panjema tas dzeks?
ar kompatu pa brugji
Nepatika tas ka tie caurumi tur taisiti. Es tagad esmu apsveris domu meklet ceturto disku un acstat pats sev
Vai arī samainīt pret kādiem citiem diskiem.
Vai arī samainīt pret kādiem citiem diskiem.
Nepiesaista šie diski. Pārāk traki jaizvaro masina lai uzliktu viņus. Varu samainīt pret citiem r17 vai arī 280e
Dod man pretī kautko
Dzinējs ticis pie jaunas eļļas nau nekads krutā bet vismaz jauna. Un vakar pārlasīta rocene jauni loki un sakustinati visi mehanismi
Nakam nedel jāiet skate bet nekas īpaši nau darits. Galvā jaunībā un ballītes neatliek laika piekerties
Nakam nedel jāiet skate bet nekas īpaši nau darits. Galvā jaunībā un ballītes neatliek laika piekerties
Kutina uz kādu mēnesi iet skarasoties un mazliet pametinaties. Sodien pasutiti jauni facelift spārni un rit no rita dabūšu jaunu m bamperi.
Rīt arī beidzas skate to iešu velak kad viss būss savest kartiba
Rīt arī beidzas skate to iešu velak kad viss būss savest kartiba
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7