Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 73
- chevron_right
Bubulis rakstīja:Bampers bija komplektā ar lūpu un migl. stiprinājumiem?
Jā, lūpiņa, sietiņš, skrūvītes, bet par miglu stiprinājumiem hmm.. nepaskatījos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldiesmožais rakstīja:man ari shogad zem eglites tads staveja manam e36
lai veicas Podziņa viss iecerētais...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nebija, nebija miglu stiprinājumi - tā pieļauju...Podziņa rakstīja:Bubulis rakstīja:Bampers bija komplektā ar lūpu un migl. stiprinājumiem?
Jā, lūpiņa, sietiņš, skrūvītes, bet par miglu stiprinājumiem hmm.. nepaskatījos
Podziņ, kad apnīk vienai skrūvēt, vari saukt palīgā
cerams ka taa bus jo te ir daudzi tiesam loti smuki un kopti bembishi un jabut tiesam tip top lai ielaustos to viduuPodziņa rakstīja:Paldies un es domāju, ka noteikti būs viens no skaistākajiem un koptākajiem bembīšiem forumā vismaz ceru , ka viss sanāks kā plānots :)
bet zinu ka tu varesi
...
RENIO rakstīja:Podziņ, kad apnīk vienai skrūvēt, vari saukt palīgā
Ok.
Vismaz centīšos un paldiesArmando rakstīja:cerams ka taa bus jo te ir daudzi tiesam loti smuki un kopti bembishi un jabut tiesam tip top lai ielaustos to viduuPodziņa rakstīja:Paldies un es domāju, ka noteikti būs viens no skaistākajiem un koptākajiem bembīšiem forumā vismaz ceru , ka viss sanāks kā plānots :)
bet zinu ka tu varesi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Fuu... esmu saelpojusies visādas ķīmijas Vakar izgāju cauri salonam ar skābo grunti, šorīt izpucēju visu bagažnieku un nopūtu ar kautkādu pretkorozijas pūšamo.. Tagad gaidu kad viss izžūs. Jābrauc pakaļ fēnam, lai vakarā jau varētu līmēt visu grīdu ar kautkādu jumtu pārklājuma bla bla blaa... aizmirsu kās viņš saucās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bituma līmplēve jumtiem :) Bet ātri gan izdarīji!
Cik m2 cipars un cik daudz vinju vajag? :)dogMa rakstīja:Bituma līmplēve jumtiem :) Bet ātri gan izdarīji!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Es nopirku Depo veselu rulli, man liekas , ka viņš tikai rullī arī nāk, jo viņš ir iefasēts plēvē. Maksāja 17 ar kapeikām tas kurš ir folija krāsā, bija vēl bordo krāsā un vēl katkāds, tie jau bija 18 un 19 ls domāju, ka cena atšķirās tikai tāpēc , ka tiem krāsa klāt, lai krāsaināk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
a bildes buus studija?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Gribējās jau , bet man te kompī nav tā programma, lai es varētu no telefona caur vadu iemest... :( moš vakarā kko saštukošu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
10m garš tas rullis, apmēram 40-50cm plats.jenchs rakstīja:Cik m2 cipars un cik daudz vinju vajag? :)dogMa rakstīja:Bituma līmplēve jumtiem :) Bet ātri gan izdarīji!
vajaga vajag bildes intresanti skatities ka top projekti , savadak pliki lasit bez bildem nav tasPodziņa rakstīja:Gribējās jau , bet man te kompī nav tā programma, lai es varētu no telefona caur vadu iemest... :( moš vakarā kko saštukošu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
izmanto liederīgi savu atvaļinājumu, tā lai nākamo reiz veisojoties Jūsu rezidencē, varētu ievērtēt padarīto!
Noteikti Tieši tāpēc arī paņēmu atvaļinājumu, lai vismaz salonu savestu kārtībā
Noteikti būs ko ievērtēt
Noteikti būs ko ievērtēt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tā, tagad izpūtu divus airesolus melno krāsu pa visu grīdu kas ir arī pret rūsu..
Esmu apdullusi kā traka muša no visu to ķīmiju ostīšanas.. nesaprotu kā var strādāt par krāsotāju Man visas roku spalvas bija melnas, labi, ka kautkā varēju atberzst un priekšā degunam biju aptinusi šalli, lai nenosmaktu Nju šallei ir divi melni pleķi tur kur bija deguns un kad noņēmu šalli, arī ap degunu viss bija melns Tagad jāgaida kad viss tas brīnums nožūs... Tad varēšu beidzot klāt virsū to bituma līmplēvi Fūūū', neliels sagurums, daudz kas šodien sadarīts, kamēr žuva grunts, tikmēr lāpiju bedres pie mājas un kamēr žuva mastika, tikmēr krāmēju malku Laikam šonakt gulēšu kā nosista Tgad tumš, un nav vairs ko darīt
Esmu apdullusi kā traka muša no visu to ķīmiju ostīšanas.. nesaprotu kā var strādāt par krāsotāju Man visas roku spalvas bija melnas, labi, ka kautkā varēju atberzst un priekšā degunam biju aptinusi šalli, lai nenosmaktu Nju šallei ir divi melni pleķi tur kur bija deguns un kad noņēmu šalli, arī ap degunu viss bija melns Tagad jāgaida kad viss tas brīnums nožūs... Tad varēšu beidzot klāt virsū to bituma līmplēvi Fūūū', neliels sagurums, daudz kas šodien sadarīts, kamēr žuva grunts, tikmēr lāpiju bedres pie mājas un kamēr žuva mastika, tikmēr krāmēju malku Laikam šonakt gulēšu kā nosista Tgad tumš, un nav vairs ko darīt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
no riita labs stīvums būs :)
Tad jau tgd jālien benzīna/acetona vannā
Un krāsotājiem noteikti ir resperatori
Un krāsotājiem noteikti ir resperatori
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …