Baumaņa e36 konstruktors :D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
pārkrāsots ir , to var redzēt ,tagad tik mazliet rusas burbuļi ir uz durvju apakšām.
lēnam , bet jā vismaz kaut kas iet uz priekšu
Man liekas ,ka shodien no riita pie vienas skolas shito auto redzeeju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
varētu tā būt pie JAV , katru rītu
Arī JAV students.. ?
Sveiki , šodien mazliet paniekojos gar bmw , gribēju nopūst lukturiem tas iekšas melnas , bet nesanāca, iepriekšējais kas tās lampas "tūnēja" tur visu ar logu līmi baigi salīmējis , tāpēc neizdevās tos stiklus noraut nost , būs kaut kad jāliek viņus krāsnī sildīt , vienīgais ko izdariju , nopūtu nāsis matēti melnas, un kārtīgi izdriftojos pa smuko sniegu
vēl uzzināju ka īstais nobraukums ir ~350000 km nevis ~308000km
tikai nesaki ka ''īsto'' nobraukumu skatījies pēc tās huiņas ka pagriež atslēgu un spaida to spidometra pogu (precīzi neatceros)
hvz kurš to bullshit ir izdomājis
hvz kurš to bullshit ir izdomājis
Jā, tur līdz īstajam kā sliekai līdz mēnesim.
Tev autiņam ir jau 21 gads (apmēram). Padali cik gadā jānobrauc lai dabūtu tik mazu nobraukumu. Sanāk gadā aptuveni 16k. Zinot kā Vācijā visi gāž, viņiem tie 16k ir vienā mēnesī (nu ok, pāris mēnešos). Es ar savu nebraukšanu gadā noripināju 25k. Ar manu nebraukšanu pa 21 gadu būtu jau aptuveni 525 štukas. Droši vari rēķināt vēl kādas 300 štukas klāt, tā kā ļimonam jau tuvojās. Un tas ir tikai NORMĀLI!
Tev autiņam ir jau 21 gads (apmēram). Padali cik gadā jānobrauc lai dabūtu tik mazu nobraukumu. Sanāk gadā aptuveni 16k. Zinot kā Vācijā visi gāž, viņiem tie 16k ir vienā mēnesī (nu ok, pāris mēnešos). Es ar savu nebraukšanu gadā noripināju 25k. Ar manu nebraukšanu pa 21 gadu būtu jau aptuveni 525 štukas. Droši vari rēķināt vēl kādas 300 štukas klāt, tā kā ļimonam jau tuvojās. Un tas ir tikai NORMĀLI!
Es gadā un 2 mēn. nobraucu 9t. Braucot katru dienu .Kad iepirku auto bija 173t tgd ir 193t. Salīdzinot ar citiem e36 ir jūtams svaigums zem auto .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Kur tad Tu brauc? Ārā no garāžas un iekšā?
Es jau arī nobrīnījos ka tik maz izbraucu, pārsvarā jau pa Rīgu tikai kustos.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nu skaidrs.
labi neko neteikšu , tad nezinu to nobraukumu gan
Ruu rakstīja:Jā, tur līdz īstajam kā sliekai līdz mēnesim.
Instagram - Sandis_e36
tas ir biku parspilets ka gandriz miljons tad jau ta masina pec masinas vairs neizskatiitos! jo ieprieksejo e36 nopirku ar 240 000 un nobraukaju lidz 345 000 auto jau bija jutams ka ir vec un nau tur vairs nau ta svaiguma sajuta un to jau var just iekapjot masina un pabraucot ar vinu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right