Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 32
- chevron_right
nu ta pa brivdienam ir sastradatas neratnibas
tika uztadits jauns bagaznieka vaks + m/pack spoileris ar stop signalu + m/pack aizmugurejo bamperi un m/pack spoguliem
bildes iesuka tikai ieskatam bet nu taka sodien vel sanemu no taiwanas sutitos m/pack moldingus tad jau buss jauzliek un janomazga un jauztaisa kada bilde
tika uztadits jauns bagaznieka vaks + m/pack spoileris ar stop signalu + m/pack aizmugurejo bamperi un m/pack spoguliem
bildes iesuka tikai ieskatam bet nu taka sodien vel sanemu no taiwanas sutitos m/pack moldingus tad jau buss jauzliek un janomazga un jauztaisa kada bilde
vis taka butu, bet wtf, kas tie par diskiem pie tada auto..?
wisam savs laiks diski jau sen iepirkti un gaida savu kartu gribu vispirms salikt visu lidz galam ka es redzu un esmu ieplanojis , tad pa ziemu parkrasot un uz nakamo sezonu buss ar diskiem vienigi varu pateikt to ka es tapat ka vissi tikai vel buss javed plauktus pulet
bļīiiiin, es ceru ka tur nebūs tas ko domājuDj_Zii rakstīja:vienigi varu pateikt to ka es tapat ka vissi
nu nezinu gan jau nakamgad redzes
salons mmm
Ir smuki, man patīk
diski labie!
kas pa izputeja bunduli tas ir ? kada skana ir ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Suportus jau varēji melnus sakrāsot.
supersprints skana ir vienkarsi dieviga kad uzskarst izpludeKLAVINS rakstīja:kas pa izputeja bunduli tas ir ? kada skana ir ?
diski tika iekerti ka pagaidu variants bet man vini ari iepatikas it ipasi skatoties no malas ka vini griezas uz mana bmwRENIO rakstīja:diski labie!
dazas bildes no ogres sabrauciena liels paldies foto guru viram FINKS
te ar sedanu
Ps: pats galvanais ir sis tas ari izdarite bet nu bildes pec tam
m/tech 3 sture ir uzlikta /paldies marihuanam/
pilnais obc
alpina galva ir ielikta + aktivais subis /paldies romcikam/
notoneti stikli
aizmugure 90% prieksa 30%
uzlikti PLW lietie diski R 18
tumsas miglas ieliktas
tumsie pagriezienu lukturi sparnos
un vel visadi sikumi
TURPINAJUMS SEKOS
te ar sedanu
Ps: pats galvanais ir sis tas ari izdarite bet nu bildes pec tam
m/tech 3 sture ir uzlikta /paldies marihuanam/
pilnais obc
alpina galva ir ielikta + aktivais subis /paldies romcikam/
notoneti stikli
aizmugure 90% prieksa 30%
uzlikti PLW lietie diski R 18
tumsas miglas ieliktas
tumsie pagriezienu lukturi sparnos
un vel visadi sikumi
TURPINAJUMS SEKOS
Apskatits :) ELLES APARATS BET chali zils nu tochna zils blin ....tumsa melns Diena zils kad apmacies violets
Ogres sabrauciena bildes ir vnk idealas.
Instagram - Sandis_e36
iepriekšējie diski bija smukāki, bet nu jamaina jau bija ja strīķējās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7