Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 28
- chevron_right
Lūdzu,padalies informācijā? :)Orkaans rakstīja:
Pieljauju domu ,ka tas blokjis tev tomeer vinjam ir , tikai tu pagaidaam nesaproti kaa vinjsh izpauzhaas
Iedomaajieties cik garlaiciiga buutu dziive ja visas meitenes buutu vienaadas!!!!! Taapataas ir ar e36
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Iedo izbrauktRolands rakstīja:Lūdzu,padalies informācijā? :)Orkaans rakstīja:
Pieljauju domu ,ka tas blokjis tev tomeer vinjam ir , tikai tu pagaidaam nesaproti kaa vinjsh izpauzhaas
+1, bet ar melnajiem logiem neredzēs.. :) - bet jā jāprasa Ruu, lai iesver vēl divas man jo ir nedaudz apskadetas skrapejot ledu... :(rews rakstīja:Par tām uzlīmēm- vajag tādas, kas līmējas no iekšpuses.
Par reduktoru un ātrumkārbu -
Bet tas popig,normāls auto. Lai labi griežas!
možais rakstīja:+1, bet ar melnajiem logiem neredzēs.. :) - bet jā jāprasa Ruu, lai iesver vēl divas man jo ir nedaudz apskadetas skrapejot ledu... :(rews rakstīja:Par tām uzlīmēm- vajag tādas, kas līmējas no iekšpuses.
možais rakstīja:+1, bet ar melnajiem logiem neredzēs.. :) - bet jā jāprasa Ruu, lai iesver vēl divas man jo ir nedaudz apskadetas skrapejot ledu... :(rews rakstīja:Par tām uzlīmēm- vajag tādas, kas līmējas no iekšpuses.
Taatad sliktas kvalitaates uzliimes vai arii nepareizi liimeetas!
Maneejaas piemeeram staav ,kaa tikko uzliimeetas! Un prieksheejaa stiklaa uzliime jau ir 4 dadi!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
P.S. Un es jau pats esmu tāds interesants cilvēks,kgan es par tēmu neko daudz nezinu,es runāju tik un tā un tādēļ vrb rodas šādi smiekli par manimarux rakstīja:Par reduktoru un ātrumkārbu -
Paldies
Katrs sals, nes viena burta upurimožais rakstīja:+1, bet ar melnajiem logiem neredzēs.. :) - bet jā jāprasa Ruu, lai iesver vēl divas man jo ir nedaudz apskadetas skrapejot ledu... :(rews rakstīja:Par tām uzlīmēm- vajag tādas, kas līmējas no iekšpuses.
Uztaisi burnautu uz asfalta un tad redzesi cik sviitras paliek.Rolands rakstīja:Lūdzu,padalies informācijā? :)Orkaans rakstīja:
Someone who knows fuck all about he's BMW.
nu nē - pašās uzliimes jau stāvētu, ja man neniezētu roka šad un tad noskrāpēt aizm. sānu stiklu pa ceļas paķerot uzliimes - ciets un labs skrāpis man - tāpēc... powera uzlimeem arii gals klāt, bet uz pavasari jāpasūta jaunas + logus citus sānos.Orkaans rakstīja: Taatad sliktas kvalitaates uzliimes vai arii nepareizi liimeetas!
Maneejaas piemeeram staav ,kaa tikko uzliimeetas! Un prieksheejaa stiklaa uzliime jau ir 4 dadi!
sorry par offtopic Rolands
Ko jūs vsp sakat par šitām nāsim,atsāt vai mainīt uz melnām?
Viss kārtībā, ne jau visi ir staigājošas auto enciklopēdijasRolands rakstīja:P.S. Un es jau pats esmu tāds interesants cilvēks,kgan es par tēmu neko daudz nezinu,es runāju tik un tā un tādēļ vrb rodas šādi smiekli par manimarux rakstīja:Par reduktoru un ātrumkārbu -
Man jau liekas ka shitam spiidiigaas labaak piestaav!
Uz melnām nemaini, jo man būs melnas!
Varēsi dabūt manas vecās!
Varēsi dabūt manas vecās!
a man tavas derēs?
Viennozimigi melnas .Rolands rakstīja:Ko jūs vsp sakat par šitām nāsim,atsāt vai mainīt uz melnām?
Mainīt vai nopūst melnas ?Rolands rakstīja:Ko jūs vsp sakat par šitām nāsim,atsāt vai mainīt uz melnām?
no 50 reizem 1na sanaks uz veca asfalta.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 28