Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 65
- chevron_right
Bļin nju jūs gan dodat sasmīdinājāt mani nepajokam
NJāaaaa...es drīzāk būtu priecīga ka mani iemāca tā braukt nekā dotu man blakus pasēdēt [video]
Nju šodien beidzot nomazgājāmies, tad nju pāris fotkas uztaisījām
NJāaaaa...es drīzāk būtu priecīga ka mani iemāca tā braukt nekā dotu man blakus pasēdēt [video]
Nju šodien beidzot nomazgājāmies, tad nju pāris fotkas uztaisījām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atļaušos piebilst - uz šitām mazajām bildītēm liekas ka acis izmežģīšu, vai var palūgt nākamās uztaisīt lielas, lielas, lielas?
NJu piedod es newaru piewienot wiņas ja man ir reālais bildes lielums.. tikai ja samazina tad liekās te iekšā..Ruu rakstīja:Atļaušos piebilst - uz šitām mazajām bildītēm liekas ka acis izmežģīšu, vai var palūgt nākamās uztaisīt lielas, lielas, lielas?
Riktīgi patīk, kā Tavam šitā krāsa izskatās, un vispār skaists auto
Pāāāldies lielsuteo rakstīja:Riktīgi patīk, kā Tavam šitā krāsa izskatās, un vispār skaists auto
smuki! :)
Paņem bildi, uztaisi -open with paint- un tad -resize-un tad eraksti -30%- . Tad būs o.k.Sabinchix rakstīja:NJu piedod es newaru piewienot wiņas ja man ir reālais bildes lielums.. tikai ja samazina tad liekās te iekšā..Ruu rakstīja:Atļaušos piebilst - uz šitām mazajām bildītēm liekas ka acis izmežģīšu, vai var palūgt nākamās uztaisīt lielas, lielas, lielas?
Cik tad LIELAS Tev viņas ir? Man liekas ka es nekad neesmu samazinājis, kā nofočēju tā pa taisno iekšā un bez problēmām.
Tāpēc, ka tev niks ir sarkanā krāsā - tev nav liegumu
kaut ka krustus prasitos talajos ielikt
vel hrometas lampinjas aizmugure pagriezienos ileiktu butu vel labaak
Pēdējais labojis KLAVINS - 09 Feb 2012, 08:59, kopā labots 1 reizi.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ko lai saka, jautrs topiks Vismaz no rīta uzlabojās garīgais palasot šo topiku
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+320 un pilnai laimei vēl bufera lūpu melnu pārkrāsotKLAVINS rakstīja:kaut ka krustus prasitos talajos ielikt
+3328
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Smuks bembis, tai lupai nav ne vainas vismaz atskiras no citiem, vienadi ka visi but nav intersanti
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Bilžu lielums no 1,5 Mb līdz 4 Mb!Ruu rakstīja:Cik tad LIELAS Tev viņas ir? Man liekas ka es nekad neesmu samazinājis, kā nofočēju tā pa taisno iekšā un bez problēmām.
šodien ievertēju aizmugurejo ratu sagazumu,glušaka skaņu un tevi ar draudzeni
Un kā???
P.S. tas bija pirmais randiņš .... ???
jaexx89 rakstīja:šodien ievertēju aizmugurejo ratu sagazumu,glušaka skaņu un tevi ar draudzeni
heh nju jā tā sanāca.. pļavnieki maziņi tomēr savējos jau pa gabalu atpazīstu hehe..
haha čukčas..nē tas wnk nozīmē pļavnieki ir maziņi un viņš aiz manis izbrauca wnkRENIO rakstīja:Un kā???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …