Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 62
- chevron_right
, paldies MARUX, bet man melna mašīna ir pirmā un pēdējā! Ar Tik kaprīzu mašīnu vēl neesmu nekad vizinājies!
Man gan sudraba krāsa labāk patīk, jo tik bieži nevajag mazgāt!
Bet šis ir kompromiss ar sieviņu, viņa negribēja vairs sudrabu, bet par citu krāsu nevarējām vienoties tapē palika melna!
P.S. Būtu pilnībā pēc mana prāta, tad būtu atkal sudrabs!
Man gan sudraba krāsa labāk patīk, jo tik bieži nevajag mazgāt!
Bet šis ir kompromiss ar sieviņu, viņa negribēja vairs sudrabu, bet par citu krāsu nevarējām vienoties tapē palika melna!
P.S. Būtu pilnībā pēc mana prāta, tad būtu atkal sudrabs!
tomer nolaidi zemak ? teici ka vairak negribi brautk ka opis, visur piebremzejot u.t.terda rakstīja:Šodien nosēdināts. Tagad atkal 60/40!
Braucam uzmanīgi!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Aizmirsies bija- kā ir braukt kā opim!
laikam sajuta it ipasi ka pat sarusejis opelis uz sliedem tevi apdzen vai uzpipina ko tik leni velcieserda rakstīja:Aizmirsies bija- kā ir braukt kā opim!
Pēdējais labojis KLAVINS - 17 Jūn 2011, 09:21, kopā labots 2 reizes.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
erda - bildes studijā!
Izskatās aptuveni tā.
P.S. Nākamreiz meklēsim citu fonu!
P.S. Nākamreiz meklēsim citu fonu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Normāls sēdinājums. Priekšā 40 vai 60 skaitās?
Interesanti. Liek padomāt :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …