Zirdzins E36 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11
- chevron_right
Skaists eksemplars! sava bagaznieka vareju ielikt diemzel tikai 2 cilvekus
Netiek paardots, vel jo vairaak ar preci bagazhniekaa(e)Rolish rakstīja:Ja pārdod,tad tikai man
Tiki skaidrībā kas tā pa kastīti? Man a kkas līdzīgs ir,tik mētājas pie pasažiera kājām un vadi cik redzu bildē a tādi paši,negāji pa vadu tālāk,kur aiziet? Man ieiet citā kkāda jocīgā kastītē ar 3štekeriemZirdzins rakstīja:njemot zem bardachoka nost, virs kaaju vietas, uzgaaju kaut kaadu kastiiti. kaads zin kam tada domaata? Man vinja nav pievienota, tas nav saistiibaa ar airbag kludu?
coupe 2.8
Viņa liela vai maza? Jo man ari tur ir kautkada maza kastite. Es biju pamehinajis piesprast pie vinjas vadus kuri bija blakus, rezultata nevareju piedarbināt auto. Izradas ka ta bija no kautkadas vecās signalkas.
vai tad imubilaizeram nav jabut tuvak sturei. Es protams varu kludities
Sen neesmu licis neko jaunu aprakstaa, tachu auto visu laiku tiek uzlabots un lolots.
Shaads auto izskataas tagad
tika nopardoti diski un uzlikti r16 dzelzinieki ka pagaidu variants, vai ari ziemas variants.
nesteidzigi mekleeju r17 diskus ar plauktu.
Kaa arii auto ticis pie jaunas instrumentu kastes un ielas vārda - Atoms, jaa, kaa redziet nebija ko dariit
Shaads auto izskataas tagad
tika nopardoti diski un uzlikti r16 dzelzinieki ka pagaidu variants, vai ari ziemas variants.
nesteidzigi mekleeju r17 diskus ar plauktu.
Kaa arii auto ticis pie jaunas instrumentu kastes un ielas vārda - Atoms, jaa, kaa redziet nebija ko dariit
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es zinu kas tā pa instrumentu kasti un gan jau Rolands arī zin
Pats auto
Pats auto
Galiigi sak nepatikt uz jumta man taa antena. Varbut jūs variet izpalidzet ar padomiem ka un ko darit, jo nu man liekas , ja vinas tur nebutu, butu labak.
Kko tādu es pirmo reizi redzu
A tur nevar vnk normālu anti uzlikt, kas nav pret debesīm bet gar jumtu?
Zinu ganRidlihs rakstīja:Es zinu kas tā pa instrumentu kasti un gan jau Rolands arī zin
Pats auto
Jāskatās, vai vispār nav cauri jumtam tā antena. Ja ir, tad gan čābīgāk.
jaaskataas kaut kas...reizi es vinju tur izraveeshuSTUDENTS rakstīja:
Kko tādu es pirmo reizi redzu
A tur nevar vnk normālu anti uzlikt, kas nav pret debesīm bet gar jumtu?
Antena tiešām ir vienkārši sekss Manuprāt tā izskatās pēc magnētiskās
Beidzot esmu ticis pie saviem style 5 RC090. Pasham jau ljoti patiik!
Plauktus jau iepriekshejais saimnieks bija sapulejis, un diski ir laba stavokli
Pa ziemu attiecigi piemekleshu diskiem toni, domas ir dazhadas, iespejams ka vidu krasoshu" balta perle", bet fakts ir ka plaukti paliks puleti. Kadas jusu domas, kads tonis deretu pret auto krasu?
Esmu ari meklejumos- Ja kadam ir tad labprat iemainitu savus 2x 8j pret jusu 2x 9j, ar manu piemaksu
Te ari viens spiegu foto
Plauktus jau iepriekshejais saimnieks bija sapulejis, un diski ir laba stavokli
Pa ziemu attiecigi piemekleshu diskiem toni, domas ir dazhadas, iespejams ka vidu krasoshu" balta perle", bet fakts ir ka plaukti paliks puleti. Kadas jusu domas, kads tonis deretu pret auto krasu?
Esmu ari meklejumos- Ja kadam ir tad labprat iemainitu savus 2x 8j pret jusu 2x 9j, ar manu piemaksu
Te ari viens spiegu foto
apsveicu!
šie diski dod labu pievienoto vērtību tavam auto!
Žēl, ka tikai nezidevās man redzēt kā viņi izskatītos uz sedana?!
šie diski dod labu pievienoto vērtību tavam auto!
Žēl, ka tikai nezidevās man redzēt kā viņi izskatītos uz sedana?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11