Zeltinsh 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right

kāda ta būs jaunā dvēsele ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

M50
2.5
2.5

PS: Kādās cenās tagad ir M50B25? :?

Man sanāca deal viens, bet cik saprotu, tad +/- komplekts 200LsMartinsons rakstīja:PS: Kādās cenās tagad ir M50B25? :?

Nu jau pagājis kāds laiks, kopš pēdējās atskaitīšanās.
Ir nomainīts motors un, protams, veikti vēl daudz un dažādi uzlabojumi.
Beidzot arī nomainītas priekšējās lampas uz ZKV.
Kā arī ir bijuši piespiedu remonta darbi. Nomainīta pusass, jo tika norauta,
Pateicoties metinātam bloķim, pats saviem spēkiem spēju pārvietoties.
Iemetināts glāžu pastiprinošs flancis aizmugurē, jo tika izlausts. 
Ir nomainīts motors un, protams, veikti vēl daudz un dažādi uzlabojumi.
Beidzot arī nomainītas priekšējās lampas uz ZKV.
Kā arī ir bijuši piespiedu remonta darbi. Nomainīta pusass, jo tika norauta,

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nedaudz saliktāka mašīna! 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

2. bildē tie diski pat izskatās smuki! 

Man personīgi tie diski tīri labi patīk. Tas, ka nav tādu daudz uz ielām. Gribētos tik varbūt kaut ko pammainīt. Patiešām moš R16 uzlikt! Būs vismaz tuvāk zemei!erda rakstīja:2. bildē tie diski pat izskatās smuki!

Kā Tev gāja skatē? 

zeltinsh rakstīja:Man personīgi tie diski tīri labi patīk. Tas, ka nav tādu daudz uz ielām. Gribētos tik varbūt kaut ko pammainīt. Patiešām moš R16 uzlikt! Būs vismaz tuvāk zemei!erda rakstīja:2. bildē tie diski pat izskatās smuki!
Nu ja pašam patīk, tad moš paeksperimentē ar krāsām un uzkrāso kaut ko?

Tāda doma ir bijusi, bet no sākuma paekspermentēšu ar mašīnas krāsu!erda rakstīja:zeltinsh rakstīja:Man personīgi tie diski tīri labi patīk. Tas, ka nav tādu daudz uz ielām. Gribētos tik varbūt kaut ko pammainīt. Patiešām moš R16 uzlikt! Būs vismaz tuvāk zemei!erda rakstīja:2. bildē tie diski pat izskatās smuki!
Nu ja pašam patīk, tad moš paeksperimentē ar krāsām un uzkrāso kaut ko?

Vienīgais, kas man tajos diskos nepatīk ir izmērs. Mans viedoklis, ka R17 ir par lielu priekš e36! Bet tas tiešām ir personīgs viedoklis!

Man ar sāk likties, ka R17 ir par lielu. Bet lai r16 izskatītos smuki, vajag daudz sēdināt. 

Skatē sarakstīja daudz divniekus. Bet visi tiešām tādi sīkumi. Jānoregulē lampas, jānomaina pagrieziens, viens stūres pirksts priekšā, bremžu trubiņa un viena jānostiprina. Mazs caurums slieksnī, jānomaina viena tosola truba un viss! Izdega man skatē viens pagrieziens un par to jau divi divnieki!Skudraa rakstīja:Kā Tev gāja skatē?

Tāds arī ir mans plāns!Skudraa rakstīja:Man ar sāk likties, ka R17 ir par lielu. Bet lai r16 izskatītos smuki, vajag daudz sēdināt.

runājot par r16, patiesībā, jau sen lūkojos sadaļā pie diskiem r16, bet ļoti reti ir diski, kurus var ņemt-liels plaukts!
Gribu teikt, ka mo';s nemaz nav tik viegli tādus glaunus atrast!

Tas gan! Man tik ļoti gribējās rancāna R16, kurus pārdeva, bet tad laikam vēl nebiju nobriedis mainīt savus diskus. Nedomāju, ka uz sitiena arī manējie būtu aizgājuši, jo rancānu jau maiņa neinteresēja.erda rakstīja:runājot par r16, patiesībā, jau sen lūkojos sadaļā pie diskiem r16, bet ļoti reti ir diski, kurus var ņemt-liels plaukts!

Nezinu kāpēc, bet man ļoti simpatizē Borbet A r16 diski. 

Skatos esi daudz sadarījis
Kā veicas ar spidometru, vai izdevās modificēt ?

ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.

Jū.activity rakstīja:Skatos esi daudz sadarījisKā veicas ar spidometru, vai izdevās modificēt ?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right