bayker01_IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 15
- chevron_right
Benkjis un stūre gan jaukorsa rakstīja:Ooppāāa.. Tur gan ir kur "pielikt roku"
Labākais ir punkts "622"
Kaut nu pietiktu apņēmības to visu savest kārtībā.
tas par žileti ?m4z rakstīja:izvirzīti bīstami elementi
LŪDZU pārdod to lamatu un nopērc citu nopisteni, KO vismaz ir kkāda neliela tolka celt
Ko Tu tur tādu saskati tajā e36? Izskatās pēc šrota un, laikam, nevien tikai izskatās
Ko Tu tur tādu saskati tajā e36? Izskatās pēc šrota un, laikam, nevien tikai izskatās
kada starpiba cik nojats vai nenojats auto jums neviens nespiez ar tadu braukt!
Sitajam slimibas lapa veel oki...
Bet shito var salabot aatri un eerti www.tolmets.lv
Jaasaka par laimi, ka nepanjeemuj vinju, bija vienu doam njemt vinju, kad izbraucu sapratu ka kaut kas nauw ta ka vajag, jo nu negaajaa ka tam 2.8 vajadzeja iet...
Bet shito var salabot aatri un eerti www.tolmets.lv
Jaasaka par laimi, ka nepanjeemuj vinju, bija vienu doam njemt vinju, kad izbraucu sapratu ka kaut kas nauw ta ka vajag, jo nu negaajaa ka tam 2.8 vajadzeja iet...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Tas bija 3 golfs, VR6 2.8... 700ls...
Bet es gaju uz mainju... gribeeju savu e34 3.5i manuals iemainiit pret to golfu, bet sapratu ka bavarietis skreeja kudii labaak...
Bet es gaju uz mainju... gribeeju savu e34 3.5i manuals iemainiit pret to golfu, bet sapratu ka bavarietis skreeja kudii labaak...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Laikam kads te teica ka golfs labs sanak pa sumu ko var dabut par manu kupeju!
Da nesaprotu shitos lielos gudriniekus/ekspertus - ja Jums tik loti populars tas " Tolmets", tad nemat un savas mashinas tur nododat! Ko var pilinat cilvekam uz smadzenem- vina masina (lai nu kada vina ir), vins ar vinu brauc,nemas gar vinu un ta ir vina darisana ko un, kaa vins ar vinu daris! Cilvekam ir apnemiba celt augsha, lai darbojas ,lai celj! Visus sitos subjektivos viedoklus (uzbraukuma formaa) var ari paturet pie sevis!!!Es ari nenemtu tadu sev, neliktu zileti un utt., tacu ne jau tapec uzreiz "dirsishu" ar vardiem pa labi,pa kreisi sii cilveka virziena!
P.S veiksmi darbos- roka japieliek tur ne pa jokam!
P.S veiksmi darbos- roka japieliek tur ne pa jokam!
nu nez nez, es saprastu ja viņš parādītu ka auto nopircis tik švaku un parādītu ka jau ir kautkas izdarīts un sāk uzlaboties, tad varētu paslavēt. Bet šeit vel parāda ka PATS uzliek aizmugurē japanstyle žileti, tas liecina vien jau par to ka auzas vien tur sanāks un nekāda lōģiskā celšana nenotiks. Personigi man uzreiz liekas ka nākamais jau sarakstā būs ķekavas šķiedras buferi un neoni salonā
Liels +1 M4Z
Es šito brīžiem te nesaprotu - kā nopērk auto, tā uzreiz pirmajā dienā ir obligāti topiks jāuztaisa un jāparāda sava, ar telefonu bildētā, miskaste. Nezinu kā citiem, bet personīgi man bija kauns uzreiz taisīt sava e36 topiku un izrādīt visiem - lielākā daļa drošvien zin kāds viņš bija sākumā: http://www.bildites.lv/images/8eofc93b1n1nz9rq0m9x.jpg
Saved kaut cik normālā paskatā un tad atrādi...
Es šito brīžiem te nesaprotu - kā nopērk auto, tā uzreiz pirmajā dienā ir obligāti topiks jāuztaisa un jāparāda sava, ar telefonu bildētā, miskaste. Nezinu kā citiem, bet personīgi man bija kauns uzreiz taisīt sava e36 topiku un izrādīt visiem - lielākā daļa drošvien zin kāds viņš bija sākumā: http://www.bildites.lv/images/8eofc93b1n1nz9rq0m9x.jpg
Pilnībā tev piekrītu.AgnisB rakstīja:Liels +1 M4Z
Tavējam, kad tiko biji iegādājies, žilete gan piestāvētuAgnisB rakstīja:Liels +1 M4Z
..bet lai nu puisis cīnās. Nejau visiem ir līdzekļi pa 1000 Ls paķert ko +/- normālu un tad vēt krāmēt koilas un poli bukses un M paku. Ir arī cilvēki, kas pa mazumiņam ņemās. Atliek daži Ls no kabatas naudas-nopērk kādu buksīti vai šļauciņu un pamazām būvē to auto.
Tikai par estētisko noformējumu gan jāpiedomā un jābūt gatavam uzklausīt kritiku
Te var tikai piekristm4z rakstīja:Pilnībā tev piekrītu.AgnisB rakstīja:Liels +1 M4Z
Kāda jēga vispār cept topiku augsā par tiko nopirktu auto, bildītes var paskatīties arī ss.lv sludinājumos, topika jēga ir parādīt izdarīto- attiecīgi no kā, kas ir izveidots, kas sadarīts, un tad var parādīt laika gaitā vēl kā auto tiek uzlabots u.t.t. Kā jau to visu AgnisB minēja
šodien redzēju šo skaistuli. Pārkrāsošana būtu mazākais par ko uztraukties. Visa mašīna viļņaina. Par aizmugurējām arkām vispār negribas runāt. Nomirt no smiekliem var Dieva dēļ noņem to žileti nost, kamēr tas sūds vēl nav nokritis, un kādu savainojis. Bet vēl prātīgāk to rūsas čupu būtu aizvest uz tolmetu, kamēr neesi nogalinājis kādu. Pat negribu iedomāties kādus pakalpojumus esi sniedzis TA inspektoram, lai viņš Tev iedotu slimības lapu. Man ir kauns. Goda vārds.
Interesanti kur tad tu vinu redzeji !
kada jums dala kads spoilers !
pilnigi vienalga jusu pretenzijas topiku jau neviens nav aizliedzis taisit !
kadam laikam pieredze ar pakalpojumu sniegsanu TA inspektoram ja jau ierunajas!
skāāārbilapsa rakstīja:šodien redzēju šo skaistuli. Pārkrāsošana būtu mazākais par ko uztraukties. Visa mašīna viļņaina. Par aizmugurējām arkām vispār negribas runāt. Nomirt no smiekliem var Dieva dēļ noņem to žileti nost, kamēr tas sūds vēl nav nokritis, un kādu savainojis. Bet vēl prātīgāk to rūsas čupu būtu aizvest uz tolmetu, kamēr neesi nogalinājis kādu. Pat negribu iedomāties kādus pakalpojumus esi sniedzis TA inspektoram, lai viņš Tev iedotu slimības lapu. Man ir kauns. Goda vārds.
lapsa rakstīja:šodien redzēju šo skaistuli. Pārkrāsošana būtu mazākais par ko uztraukties. Visa mašīna viļņaina. Par aizmugurējām arkām vispār negribas runāt. Nomirt no smiekliem var Dieva dēļ noņem to žileti nost, kamēr tas sūds vēl nav nokritis, un kādu savainojis. Bet vēl prātīgāk to rūsas čupu būtu aizvest uz tolmetu, kamēr neesi nogalinājis kādu. Pat negribu iedomāties kādus pakalpojumus esi sniedzis TA inspektoram, lai viņš Tev iedotu slimības lapu. Man ir kauns. Goda vārds.
paskatoties šo topiku uzreiz tada sajuta, ka būtu powerā ielīdis! dieva dēļ admini dariet kaut ko!bayker01 rakstīja:Interesanti kur tad tu vinu redzeji !
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Lai tak cilveeks dara kaa grib. Tas auto jau ir sapists, apkarinaat ar visaadiem briinumiem un nobraukt liidz galam. topika nosaukums ir mans e36, nevis mans e36 pec mpakas uzlikshanas un paarkraasoshanas, taa kaa domaaju, ka katrs pats izveelaas atraadiit vai nee savu auto shini foruma sadaljaa.
nu bet Tu apzinies, ka tas spoilers jebkurā brīdī var nokrist? Tāpat Tu nenobrauksi ilgāk par slimības lapu. Un ktvai tā pārmetināšana nav nemaz tik lēta kā iedomājies. Ja Tu brauc ar tādu lūzni, tad Tev nebūs naudas, lai visu sametinātu utt. Tā mašīna ir patiešām bīstama. Negribu Tevi aizvainot, bet nu ir traki, un ja man ar kko tādu būtu jāparvietojas, noteikti ar to neraklamētos. Novēlu, lai Tu nāc pie prāta, un, lai Tev dzīvē veicas, un, lai Tu vari braukt ar labu auto :)bayker01 rakstīja:Interesanti kur tad tu vinu redzeji !
p.s.
redzēju pie Azura.
Nav jau nekāds sakars ar poweruega rakstīja:paskatoties šo topiku uzreiz tada sajuta, ka būtu powerā ielīdis! dieva dēļ admini dariet kaut ko!bayker01 rakstīja:Interesanti kur tad tu vinu redzeji !
Ko tad teikt visiem: "Ooo, super auto, cik skaisti un brīnišķīgi!" ????? Vai arī uzrakstīt nevis mans e36, bet mans šrots.lv, cilvēks skaidri jau pats pateica, ka nemaz netaisas auto īpaši celt, un kur tad jēga taisīt topiku, cik mana saprašana izprot, tad topikus taisam par saviem auto kurus nevis nojājam, bet kopjam un būvējam??? Par piemēru var minēt to pašu Image, kura auto jau liekas apbrīnas vērts šeit, bet necep topiku, jo neuzskata varbūt pats, ka ir vērts uzreiz atrādīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 15