KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 26
- chevron_right
super skana tev tam bundulim..
kur neemi vinju? un tev 2.0 motoriits bija?
kur neemi vinju? un tev 2.0 motoriits bija?
nopirku no viena dzeka...2.0
Hmm es arī tos donkrata caurumus tā gribu sataisīt, jo nav man viņi vairs nekādi svaigie...
Ieinteresēja kas par uzlīmi būs, drošvien 3 M krāsas
kartejie mazie darbi sadariti pa so laiku:
bagaznieka telpa "izlaiziita" iztiriti kjimiski tepikji likvideta grabonja uz mugureja plaukta nedaudz piekrasots ar rusas aptureraju, grida laba , bet vietam mazinji plekisi bij Paldies par atbalstu: tristurim un galda lampai
turpinajums sekos...
bagaznieka telpa "izlaiziita" iztiriti kjimiski tepikji likvideta grabonja uz mugureja plaukta nedaudz piekrasots ar rusas aptureraju, grida laba , bet vietam mazinji plekisi bij Paldies par atbalstu: tristurim un galda lampai
turpinajums sekos...
Tu ar to auto brauc arii ,vai tikai skruuvee un buuvee?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
lidz pavasarim skruvesu un bojasu nervus:D
Un kas buus pavasarii?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
finish ieplanotiem darbiem...pagaidaam tik kadi 50% labi ja izdariiti no iecereta... sakuma jasaved kartiba salons un vizualais un tad naks ritoshas karta un dzineja swap
Ko tad celsi iekshaa?
Mosh man saveejo tev notirgot?
Mosh man saveejo tev notirgot?
Tu par 1.6 spridzekli, vai jau 2.5 par īsu palicis?
2.5 Par īsu
ko tad citu?4.4 v8 vai 2.8 turbo?
domaju corvete V8 5.5i 440zs, ko tur niekoties ra tiem nemotoriem
un pa cik pieejams motors esi pantresējies ? bet ja jau tā saki ta labāk vajag ņemt 7Litru no Chevrolet Corvette C6 ZR1 LS7 dzinēju ar vairāk kā 650 zirgiemdomaju corvete V8 5.5i 440zs, ko tur niekoties ra tiem nemotoriem
doma laba, bet tad butu pasham japarvacas sedet uz magaznieku
orkan tavu 2.5? pa cik domatu pardot pilna zboraa?
Malacis tuvajoies pilnīgai rūsas apkarošanai :)
pilnigai nee, tik ta lai acis nekriit