Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 70
- chevron_right
Galvenais lai pilda funkciju, bremzē.kars rakstīja:Galvenais lai čīkst
Nu ir tā, kaut kur rakstīt tikai trase, kaut kur rakstīts ka der arī ielai. Sertifikācija nav izieta lai varētu uz ielas lietot. Labi ka TA ko tādu nepārbauda.Riks* rakstīja:Kapēc orange ir paredzēti tikai trasei?
Sanāca šaize ar tiem klučiem, nav diemžēl uz vietas. Naksies uzgaidit, bet tikmēr brauksim ar Yellow
Ne jau klučiem kaut kas notiks, nobremzēt ekstrēmi nevarēs, ja uzreiz uz sausa asfalta biķeros bremzēsi, vienkārši spiedīsi un nekas nenotiks, tikko uzliktiem klučiem vasarā pēc kāda 3 apļa tikai bremzes parādās, pēc tam viss ok.riebeklis rakstīja:Jā es lasīju, nu neko padarīt. Cerams nekas viņiem nenotiks.martinels rakstīja:Orange obligāti javeic bed-in procedūra, savādāk pārsteigumi pilnas bikses, ziemā tagad to neizdarīsi...
Aa tas tak sīkumsmartinels rakstīja:Ne jau klučiem kaut kas notiks, nobremzēt ekstrēmi nevarēs, ja uzreiz uz sausa asfalta biķeros bremzēsi, vienkārši spiedīsi un nekas nenotiks, tikko uzliktiem klučiem vasarā pēc kāda 3 apļa tikai bremzes parādās, pēc tam viss ok.riebeklis rakstīja:Jā es lasīju, nu neko padarīt. Cerams nekas viņiem nenotiks.martinels rakstīja:Orange obligāti javeic bed-in procedūra, savādāk pārsteigumi pilnas bikses, ziemā tagad to neizdarīsi...
Pats taisīji to bedding proceduru?
es to zināju tikai teorētiski un uztaisīju tieši minišosejas treniņa laikā, labi sapratu šīs štelles būtību, kad izbraukājos pa zāli tajā līkumā 90 grādu, pirms ragans katla
Kā tad tur ir ar to 'cold bite' beigās, toč ielai neder?
Kādēļ jāmokas? Uzliec CL un brauc bēdu nezinādams.
Haha, galvenais setu nenonestimartinels rakstīja:es to zināju tikai teorētiski un uztaisīju tieši minišosejas treniņa laikā, labi sapratu šīs štelles būtību, kad izbraukājos pa zāli tajā līkumā 90 grādu, pirms ragans katla
Iebraukshu pa ielu, un tad jau uz trasi.
Paga ļau man notestetA_C rakstīja:Kādēļ jāmokas? Uzliec CL un brauc bēdu nezinādams.
Optimistiskos planos uzlikt uz sezonas beigam CL, tad es zināšu kas un kā.
Negribās tev sameloties, naksies uzgaidīt kad notestēšu. Rasklads toč būs.kars rakstīja:Kā tad tur ir ar to 'cold bite' beigās, toč ielai neder?
ko tas dod uzliekot uz e36?
Mazāku iespējamību, ka pazudīs stūre. Jo tā gumija mēdz izģērbties.
Bet drošvien vairāk jūt sitienus pa stūri.
Bet drošvien vairāk jūt sitienus pa stūri.
taisnība
Pec idejas paliek asaka sture ari un atsaucigaka!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 70