Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 88
- chevron_right
Spārns bez rūsas un jauni slieksnīši
Ps uzacis nonjemtas tikai uz remonta laiku ,jo viena shodien mainot spaarnu nedaudz iepliisa
Ps uzacis nonjemtas tikai uz remonta laiku ,jo viena shodien mainot spaarnu nedaudz iepliisa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Parastos spoguļus+platos moldingus un riktīga oga, pārkrāsojot vispār bez vārdiem
Aizmirsti! Nebuus nekaadi parastie spogulji!!!!! Man tiiri labi patiik shie pashi ,it sevishkji komplektaa ar shiem sliekshnjiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bez uzacīm daudz labāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tad kad biji piebraucis šodien pie manis uzacis jaubija noņemtas??
Bija gan, bet tu jau biji dikti aiznjemts un tapeec nemaniiji
aii... visu darba dienas beigu daļu dazi labi sacakarēja.
nekas gan rīt noskriešū garām - paskatīties..
nekas gan rīt noskriešū garām - paskatīties..
KJas tev aizmugurē sakrāmēts, ka tik zems!
P.S. ar sliekšņiem izskatās ļoti sex! Ka es jums saku!
P.S. ar sliekšņiem izskatās ļoti sex! Ka es jums saku!
Iznjemot sabiiti ,nekaa vairaak tur nav
bez uzacīm labāk ir ieliktu eņģeļus un būtu ideāli..
kāds tev priekša izmers riepām? Prasās ķuķu zemāk priekšu
ar šiem uzlabojumiem būtu 10 ar + pagaidām sēdies 9 ar +
kāds tev priekša izmers riepām? Prasās ķuķu zemāk priekšu
ar šiem uzlabojumiem būtu 10 ar + pagaidām sēdies 9 ar +
Priekshaa ir 205/50
Kad njeemu riepas, tad vajadziigais izmeers nebija ,tapeec pagaidu variantaa tika uzliktas shiis
Kad njeemu riepas, tad vajadziigais izmeers nebija ,tapeec pagaidu variantaa tika uzliktas shiis
Es arī par to, ka bez uzacīm izskatās labāk
Opā! Seksbomba! Bez uzacīm daauudz labāk
Tie spoguļi jau nav slikti, bet man arī liekas, ka šitie spoguļi galīgi nepiestāv vienkārši e36 dizainam! E36 ir stūrains, bet šitas ir kaut kas hibrīdaināks! Arī M spoguļi kaut kā neveiksmīgi uzzīmējušies viņiem!
Bet visādi citādi jau gan auto ir konfekte!
Vai esi kaadreiz ieskatiijies uz kuutinjas formaam???? Ipashi uz aizmuguri, kura ir noapaljota! Tieshi taa iemesla peec es nelieku aizmuguree M buferi ,jo vinjsh aprauj apaljo formu Nevajag saliidzinaat kupeju ,sedanu ar touringuVeeteks rakstīja:Tie spoguļi jau nav slikti, bet man arī liekas, ka šitie spoguļi galīgi nepiestāv vienkārši e36 dizainam! E36 ir stūrains, bet šitas ir kaut kas hibrīdaināks! Arī M spoguļi kaut kā neveiksmīgi uzzīmējušies viņiem!
Nekas Touringam nepiestāv labāk kā parastie spoguļi un taisnie sliekšņi. (Orkān, tikai nebar mani pārāk stipri ).
Toties uzacis vajag atpakaļ
Mees viens otru labi saprotam ,tapeec nav par ko baartiesmarux rakstīja:Nekas Touringam nepiestāv labāk kā parastie spoguļi un taisnie sliekšņi. (Orkān, tikai nebar mani pārāk stipri ).
Un uzacis noteikti buus atpakalj!!!!!
Es sapratu Orkaana filozofiju! Orkaan, tev atliek tik uzlikt uzacis, M spoguļus, M sliekšņus, parasto aizmugurējo bamperi, sarkanu salonu un būs
Man nav un nebuus M spogulji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 88