Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 73
- chevron_right
A ko Tu domā par aizsarg kārtu?
+ šiem diskiem vēl tiks taisīts gala spīdums.
Podziņ vienmēr laipni
+ šiem diskiem vēl tiks taisīts gala spīdums.
Podziņ vienmēr laipni
Paldies arī Anetiiitei par palīdzību slīpēšanā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Diski jau buss pa smukoo
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Nu par aizsargkārtu laikam domā kādu laku, vai tml., kuru laikam jau te neliks! Es it kā kkur esmu dzirdējis, ka var mēģināt vēl kārtīgi ievaskot beigās (pats gan vēl nemēģināju, bet plānos ir) - sanāks izlīdzīnāt kādu rīsīti lieku, izveidot kādu nekādu aisargkārtiņu + papildus labāk velsies ūdens u.c. netīrumi nost.
d[-_-]b
Laka tur taču neturēsies klāt, itkā ir daži speciāli risinājumi pieejami, taču tie samazina spīdumu..
Reizi 2-4 nedēļās jāpāriet pāri ar alumīnija oksidācijas noņēmējpastu un viss ok
Reizi 2-4 nedēļās jāpāriet pāri ar alumīnija oksidācijas noņēmējpastu un viss ok
Nebūs laka. Labāk, lai labi spīd bez lakas un ik pa laikam piepucēšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ludzinjs. Bildites ar sekos..Podziņa rakstīja:Paldies arī Anetiiitei par palīdzību slīpēšanā
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Sedanā būtu pagrūti, bet kaut ko var saķīmiķot.
:D:D:D:D:D
Tad jābraukā četratā visu laiku visi 4 pulējās, lai nav diskus pitstopos jāmaina vietām, lai varētu aizniegties!
Tad jābraukā četratā visu laiku visi 4 pulējās, lai nav diskus pitstopos jāmaina vietām, lai varētu aizniegties!
d[-_-]b
Šodien visu dienu ņemoties pa servisu beidzot pati nokrāsoju brilli, sliekšņu uzlikas un pakaļējo bamperu. Negribās jau sevi baigi slavēt, bet manuprāt sanāca perfekti. Ņemot vērā, ka krāsoju servisā nevis kamerā :) pāris bilžuki kad jau saliku žāvēties uz pacēlāja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies
Bļin galva sāp, es jau tā domāju, ka tā būs, jo krāsoju bez maskas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
bet ir labs , mazliet sur tur piepuleet un bus pavisam labi
bet nu maskas tosnu vajaga lieto, vismaz ventilaciju labu vajaga savadak pedalus var atmest
bet nu maskas tosnu vajaga lieto, vismaz ventilaciju labu vajaga savadak pedalus var atmest
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
man patik krasas smaka un arii pakaifot varPodziņa rakstīja:Paldies
Man arī patīk krāsas smarža, bendzīna un citas, bet kad tā smaka ir tik daudz , ka jau liekās smagas plaušas, tad jau ir par traku
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kad nakoshreiz kraso, padod zinu, es atbrauksu uz kadu laicinu, saostishos un prom...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 73